- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help kak da Q razkaram ???
Daite mi nqkakaf saven kak da se otarva ot edno momi4e bez da se razsardi i da si ostaneme fr-ta pls kagete mi za6toto izkam da se otarva ot neq s dobri 4uvstva ama nz kak da q razkaram !
imah takyw problem predi i ikaah ili 1vo shte se 4ukame ili vyobshte ne me zanimawai!
i tq se razkara![]()
![]()
![]()
TVA MA IZP1LNI
![]()
emi sedni i si pogovori s neq.po dobre da i kaje6 istinata i to v o4ite ot kolkoto da uvarta6 ili da q laje6.bi trqbvalo da te razbere
Така или иначе ще я заболи...Кажи и направо без да увърташ.
Kaji i "Vij,nay-dobre 6te e da si ostanem prosto priqteli"![]()
Kaji i 4e v momenta haresvash drugo momiche ili napravo istinata.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
кажи и истината,бъди прям,откровен,точен,без заобикалки или клишета,искреността и смелостта са качества,които ние ,момичетата, много ценим![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Spored men trqbva, kakto i drugite momicheta spodeliha, da govorish s neq napravo. No syshto taka, ne trqbva da q pritiskash. Na neq sigurno shte i e trudno. Sled razgovora nai-dobre q ostavi za izvestno vreme, dokato neshtata se utalozhat. Az taka mislq. Uspeh![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
поговорете кажи и че тя не е за теб и с нея можете да бъдете само приятели ни в никакъв случай не овъртай и не си измисляй глупави оправдания
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Ами кажи й, че искаш да скъсате и изтъкни причините за това, питай я тя кво мисли и се изяснете.Ако й кажеш, че не я обичаш, тя евентуално би се съгласила да скъсате.Едва ли ще те задържи на сила.Кажи й само истината.Не си измисляй тъпи извинения.Само, че не съм сигурна, че тя ще се съгласи да си останете приятели, защото ако те обича, едва ли би издържала.