.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    maleeee
    Guest

Help kak da Q razkaram ???

Daite mi nqkakaf saven kak da se otarva ot edno momi4e bez da se razsardi i da si ostaneme fr-ta pls kagete mi za6toto izkam da se otarva ot neq s dobri 4uvstva ama nz kak da q razkaram !

Супер фен Аватара на rakiQ
    аре ма свинио остави ме намира

Guest
    imah takyw problem predi i ikaah ili 1vo shte se 4ukame ili vyobshte ne me zanimawai!

i tq se razkara

Guest
    TVA MA IZP1LNI

Guest
    emi sedni i si pogovori s neq.po dobre da i kaje6 istinata i to v o4ite ot kolkoto da uvarta6 ili da q laje6.bi trqbvalo da te razbere

Мега фен Аватара на sasha_90
    Така или иначе ще я заболи...Кажи и направо без да увърташ.

Guest
    Kaji i "Vij,nay-dobre 6te e da si ostanem prosto priqteli"

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Kaji i 4e v momenta haresvash drugo momiche ili napravo istinata.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

кажи и истината,бъди прям,откровен,точен,без заобикалки или клишета,искреността и смелостта са качества,които ние ,момичетата, много ценим
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Spored men trqbva, kakto i drugite momicheta spodeliha, da govorish s neq napravo. No syshto taka, ne trqbva da q pritiskash. Na neq sigurno shte i e trudno. Sled razgovora nai-dobre q ostavi za izvestno vreme, dokato neshtata se utalozhat. Az taka mislq. Uspeh
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

поговорете кажи и че тя не е за теб и с нея можете да бъдете само приятели ни в никакъв случай не овъртай и не си измисляй глупави оправдания
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Sweet4eto
    Guest
    Ами кажи й, че искаш да скъсате и изтъкни причините за това, питай я тя кво мисли и се изяснете.Ако й кажеш, че не я обичаш, тя евентуално би се съгласила да скъсате.Едва ли ще те задържи на сила.Кажи й само истината.Не си измисляй тъпи извинения.Само, че не съм сигурна, че тя ще се съгласи да си останете приятели, защото ако те обича, едва ли би издържала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си