.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: sladur.com

Guest

sladur.com

ima li nqkoi koito znae kak moje da se napravi sladurskiq broq4 prierno ot 1000 na 100000 .. ? i dali vaobhste moje ako nqkoi zae i moje neka d ami kaje pls

emi to mai nemoje...

Guest
    mai moje ama nz kak-razpitai nqkoi koito ima reg da ti kaje

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    аз имам рег, но незнам как става
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    nemojelo

kato si vleze6 v profila 6traka6 na broq4a i ti se otvarq stranica ot koqto da si izbere6 vid-a broq4 (izbira6 si vida )i ti se otvarq druga stranica na koqto na vtoriq red pi6e "ot kolko da zapo4va broeneto"...po natatak mislq 4e ve4e znae6 kakvo da pravi6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nemojelo

kato si vleze6 v profila 6traka6 na broq4a i ti se otvarq stranica ot koqto da si izbere6 vid-a broq4 (izbira6 si vida )i ti se otvarq druga stranica na koqto na vtoriq red pi6e "ot kolko da zapo4va broeneto"...po natatak mislq 4e ve4e znae6 kakvo da pravi6

ne stava taka..... kato dam nali da si izbera broq4a izbiram go /.. i nikade ne mi izliza nali da me pit aot kade da zapo4ne da broi ot kolko de.. a mi kazva 4e do 24h shte bade promenen ..........

Град
    Ебачова Поляна

QPONECA

Просто неможе това е.

Требе да си ВИП сладур за да имаш такав брояч

Guest
    nemojelo

ne stava taka..... kato dam nali da si izbera broq4a izbiram go /.. i nikade ne mi izliza nali da me pit aot kade da zapo4ne da broi ot kolko de.. a mi kazva 4e do 24h shte bade promenen ..........
    emi nz.kazvam tova koeto na men mi izliza

Хора може ама трябва да сте ВИП сладури за да може да си го промените иначе не става

it cant be...lonely___f youre right!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
    it cant be...lonely___f youre right!
    Абе ти май пишеш тъпи коментарчета само, за да си повишиш потребителския статос, а? Май има нещо вярно... Тъпачка

апхахаха щом аз съм тъпа4ката кой знай къв си ти ве ама ай карай няма да се разпраам...тва аз как и за кво си го прая си е ли4но мой проблем ако толко исках да си повиша статуса шях да вися нон стоп в тоя форум

Цитирай Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
    апхахаха щом аз съм тъпа4ката кой знай къв си ти ве ама ай карай няма да се разпраам...тва аз как и за кво си го прая си е ли4но мой проблем ако толко исках да си повиша статуса шях да вися нон стоп в тоя форум
    Ти пък що му обръщаш внимание хахаха мани го миличкия той е ГОСТ хахахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си