.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Prochetete go pls

vliuben
    Guest

Prochetete go pls

Mnogo qko obicham edno momiche no prosto veche nz kakvo da naprava za da q spechelq dori zaradi neq se metnah pred kola no za golqmo sujalenie ne umrqh ;( . Tq prosto nz i az veche kato se vidqhme vsichko beshe super mnogo gotino no v posledcvie tq si haresa drug i prosto dori ne iska da se vijdame na same prosto za neq sam sposoben da storq vsichko HELP MYYYY

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как може да се опитваш да се самоубиеш заради няква дето дори и внимание не ти обръща?!?!
    Я не се излагай!Има и други момичета само си отвори очите.
    Хайде горе главата.

Град
    Майнатаун
    Като ще се хвърляш пред кола поне да е пред нея

Guest
    naprotiv moje stiga da obichash nqkoe momiche/momche kakto az obicham neq

RQ

Евала баце за опита И аз се опитах преди време, след поредния скандал с жена ... обаче за съжаление колата ми има ABS Та после осъзнах, че няма момиче заради което си заслужава да сложиш край на живота си ... все пак не забравяй " всички жени са кучки " ... поогледай се, намебелижи си някоя друга и действай ... успех приятел и без такива повторни опити, щото на другата кола, няма да е толкова здрава ламарината отпред Умната
    ... k33p w@lkinG ...

Nqmalo e nikakyv smisyl da postypvash taka

Nqmalo e nikakyv smisyl da postypvash taka az po tvoqta logika do sega da sym se hvyrlila 1000 pyti

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    абе ся ще кажа една голяма глупост въпреки че съм момиче ... Момичета има под път и над път ... зарежи я тая

Guest
    Ako obichash nqkogo istinski ne e tolova lesno prosto da q zarejesh

Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    абе ся ще кажа една голяма глупост въпреки че съм момиче ... Момичета има под път и над път ... зарежи я тая

Ne e glupost vqrno e

Guest
    Ooo, q se stegni Tolkova mn ima oshte kakvo da vidish i da napravish! Pyk i shtom tq ne iska da ste zaedno i uporstva, moje da ne vi e pisano da ste zaedno...nz. Spored men sled vsqka burq izgrqwa slynce, t.e. shte e za dobro

vliuben
    Guest
    da se nadqvame

Супер фен Аватара на Sarabi

Re: Prochetete go pls

Цитирай Първоначално написано от vliuben
    Mnogo qko obicham edno momiche no prosto veche nz kakvo da naprava za da q spechelq dori zaradi neq se metnah pred kola no za golqmo sujalenie ne umrqh ;( . Tq prosto nz i az veche kato se vidqhme vsichko beshe super mnogo gotino no v posledcvie tq si haresa drug i prosto dori ne iska da se vijdame na same prosto za neq sam sposoben da storq vsichko HELP MYYYY
    Зайо, да не си ти бе ?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Re: Prochetete go pls

Нека да започна с един лекичък прост въпросец!
    Ти малоумен ли си!?
    Light The Universe

vliuben
    Guest
    kato se zamislq naistina sam mnogo zle shtom sam go napravil

Супер фен
    Ето- първо трябва да обмисляш нещата, пък после да действаш..., а не обратното както ти..., но нека си вземеш поука. И друг път не прави такива глупости, все пак не е единственото момиче. Ще ти е гадно известно време, но рано или късно ще го преживееш и ще продължиш напред, ще намериш друг човек, с който да си щастлив и така. И да знаеш- с времето всичко се преодолява, горе главата, не се отчайвай, излизай повече с приятели, забавлявай се, и всичко ще се оправи

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Ето- първо трябва да обмисляш нещата, пък после да действаш..., а не обратното както ти..., но нека си вземеш поука. И друг път не прави такива глупости, все пак не е единственото момиче. Ще ти е гадно известно време, но рано или късно ще го преживееш и ще продължиш напред, ще намериш друг човек, с който да си щастлив и така. И да знаеш- с времето всичко се преодолява, горе главата, не се отчайвай, излизай повече с приятели, забавлявай се, и всичко ще се оправи
    дам.. така е
    ~!1912!~

не си заслужава заради момиче да се опиташ да се самоубиеш тя греши като захвърля с лека рака такава любов
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    ei a po temata prosto naistina ne si zaslujava da q goni6 nameri si dryga....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Там, където е сърцето...
    Щом не ти обръща внимание значи НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!! Просто не се занимавай с нея. И недей да правиш глупости заради нея, тя няма да оцени това което правиш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    "Никога не тичай след трамвай или жена ... винаги идва следващ"

Град
    Terra incognita!
    Не си заслужава да се самоубиваш заради някого!Жервата ти би била огромна и прекалена!Недей да правиш глупости!Щом тя не иска да има нищо общо с теб,по-добре я забрави,опитай се да притъпиш чуствата си!Не бива цял живот да се самообвиняваш,защото тя не ти обръща внимание!Горе главата!Гледай напред!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

ti ud li si be? kak moje6 da si precakva6 jivota zaradi nekva murla deto qvno ne te zaslujava. q se stegni malko i vlez v kra4ka s jivota

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheKeeper
    Като ще се хвърляш пред кола поне да е пред нея
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Как може да се опитваш да се самоубиеш заради няква дето дори и внимание не ти обръща?!?!
    Я не се излагай!Има и други момичета само си отвори очите.
    Хайде горе главата.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си