- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Prochetete go pls
Mnogo qko obicham edno momiche no prosto veche nz kakvo da naprava za da q spechelq dori zaradi neq se metnah pred kola no za golqmo sujalenie ne umrqh ;( . Tq prosto nz i az veche kato se vidqhme vsichko beshe super mnogo gotino no v posledcvie tq si haresa drug i prosto dori ne iska da se vijdame na same prosto za neq sam sposoben da storq vsichko HELP MYYYY![]()
Как може да се опитваш да се самоубиеш заради няква дето дори и внимание не ти обръща?!?!
Я не се излагай!Има и други момичета само си отвори очите.
Хайде горе главата.
Като ще се хвърляш пред кола поне да е пред нея![]()
naprotiv moje stiga da obichash nqkoe momiche/momche kakto az obicham neq
Евала баце за опитаИ аз се опитах преди време, след поредния скандал с жена ... обаче за съжаление колата ми има ABS
Та после осъзнах, че няма момиче заради което си заслужава да сложиш край на живота си ... все пак не забравяй " всички жени са кучки " ... поогледай се, намебелижи си някоя друга и действай ... успех приятел и без такива повторни опити, щото на другата кола, няма да е толкова здрава ламарината отпред
Умната
![]()
... k33p w@lkinG ...
Nqmalo e nikakyv smisyl da postypvash taka az po tvoqta logika do sega da sym se hvyrlila 1000 pyti![]()
абе ся ще кажа една голяма глупост въпреки че съм момиче ... Момичета има под път и над път ... зарежи я тая
Ako obichash nqkogo istinski ne e tolova lesno prosto da q zarejesh
Първоначално написано от MimityYy
Ne e glupost vqrno e![]()
Ooo, q se stegniTolkova mn ima oshte kakvo da vidish i da napravish! Pyk i shtom tq ne iska da ste zaedno i uporstva, moje da ne vi e pisano da ste zaedno...nz. Spored men sled vsqka burq izgrqwa slynce, t.e. shte e za dobro
![]()
da se nadqvame
Зайо, да не си ти бе ?Първоначално написано от vliuben
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Нека да започна с един лекичък прост въпросец!Първоначално написано от vliuben
Ти малоумен ли си!?![]()
Light The Universe
kato se zamislq naistina sam mnogo zle shtom sam go napravil
Ето- първо трябва да обмисляш нещата, пък после да действаш..., а не обратното както ти..., но нека си вземеш поука. И друг път не прави такива глупости, все пак не е единственото момиче. Ще ти е гадно известно време, но рано или късно ще го преживееш и ще продължиш напред, ще намериш друг човек, с който да си щастлив и така. И да знаеш- с времето всичко се преодолява, горе главата, не се отчайвай, излизай повече с приятели, забавлявай се, и всичко ще се оправиПървоначално написано от vliuben
![]()
дам.. така еПървоначално написано от Sexapilna_kukla
~!1912!~
не си заслужава заради момиче да се опиташ да се самоубиеш тя греши като захвърля с лека рака такава любов
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
eiПървоначално написано от MimityYy
a po temata prosto naistina ne si zaslujava da q goni6 nameri si dryga....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Щом не ти обръща внимание значи НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!! Просто не се занимавай с нея. И недей да правиш глупости заради нея, тя няма да оцени това което правиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
"Никога не тичай след трамвай или жена ... винаги идва следващ"
Не си заслужава да се самоубиваш заради някого!Жервата ти би била огромна и прекалена!Недей да правиш глупости!Щом тя не иска да има нищо общо с теб,по-добре я забрави,опитай се да притъпиш чуствата си!Не бива цял живот да се самообвиняваш,защото тя не ти обръща внимание!Горе главата!Гледай напред!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ti ud li si be? kak moje6 da si precakva6 jivota zaradi nekva murla deto qvno ne te zaslujava. q se stegni malko i vlez v kra4ka s jivota
Първоначално написано от TheKeeper
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от sasha_90
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619