.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    it's on
    Guest

За любовта от пръв поглед, или ..

или дали тя не е просто само провличане.

На всеки се е случвало да си хареса някой непознат, а слючвало ли ви се е след като го заговорите и погледнете в очите да се влюбите в него ?
    Предприемали ли сте някакви действия след това, в смисъл да опитате да се опознаете?

Имало ли е някакъв резултат и ако да, какъв ? Разправете някоя историика ?

Мдам... случвало се е...
    Резултат... ходихме почти 3 години
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

na men neprekusnato mi se sly4va

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Да,случвало ми се е.Резултат -влюбена за цял живот.Обичахме се ,мразихме се.. и до ден днешен незнаеме какво става.МОйте чувства няма да се променят.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Terra incognita!
    Не ми се е случвало и съм скептично настроен към това!Не мисля,че това може да е любов от пръв въпрос,а просто привличане!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

da sluchvalo mi se e... s priqteli mi se vliubihme ot pruv pogled

Guest
    май съм твърде цинична и прагматична, за да ми се случват подобни неща...е, аз не се и стремя към тях - романтиката ми лази по нервите...

RQ

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Да,случвало ми се е.Резултат -влюбена за цял живот.Обичахме се ,мразихме се.. и до ден днешен незнаеме какво става.МОйте чувства няма да се променят.
    Аз съм в същото положение ... и усещането е супер приятно, че на този свят има човек когото обичаш нали ?? =D>
    ... k33p w@lkinG ...

ami az sus sega6niq si priqtel se zapoznah po skype no vsi4ko si be6e napravo lubov ot pruv pogled bqh go vijdala na snimki kazah si simpatqga e ne e natega4 i imahme dobri razgovori no kato se vidqhme qko hlutnah po nego i vse o6te sme zaedno .....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    май съм твърде цинична и прагматична, за да ми се случват подобни неща...е, аз не се и стремя към тях - романтиката ми лази по нервите...

амии.. момчето което за първи път обичах... с него имахме любов от пръв поглед или...ддз просто явно сме се привлекли по някакъв начин и после какви неща преживях с него.. не е си истина просто ноо 2 път нема да ми се случи !!

Град
    pLaZmA wOrLd

Re: За любовта от пръв поглед, или ..

Цитирай Първоначално написано от it's on
    или дали тя не е просто само провличане.

На всеки се е случвало да си хареса някой непознат, а слючвало ли ви се е след като го заговорите и погледнете в очите да се влюбите в него ?
    Предприемали ли сте някакви действия след това, в смисъл да опитате да се опознаете?

Имало ли е някакъв резултат и ако да, какъв ? Разправете някоя историика ?
    При мене резултата беше 100%
    На едно купонче едно момиче както влезна в стаята като я видях хлътнах веднагически
    Танцувахме кючеци ала бала и взе че и тя ме хареса и сега сме си заедно

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    И при мен е така.Само че той не ме обича и никога сигурно няма.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Nova Zagora
    ami v daskaly izlizax ot sladkarnicata i ysetix 4e nqkoi me gleda oburnax se i vidqx nai sladkoto mom4e mn mi xaresa togava za 1 put go vidqx i zapo4nax vseki da pitam za negy sega sme samy fr no i tfa mi stiga
    {{}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си