- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За любовта от пръв поглед, или ..
или дали тя не е просто само провличане.
На всеки се е случвало да си хареса някой непознат, а слючвало ли ви се е след като го заговорите и погледнете в очите да се влюбите в него ?
Предприемали ли сте някакви действия след това, в смисъл да опитате да се опознаете?
Имало ли е някакъв резултат и ако да, какъв ? Разправете някоя историика ?![]()
Мдам... случвало се е...
Резултат... ходихме почти 3 години
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
na men neprekusnato mi se sly4va
Не ми се е случвало и съм скептично настроен към това!Не мисля,че това може да е любов от пръв въпрос,а просто привличане!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
da sluchvalo mi se e... s priqteli mi se vliubihme ot pruv pogled![]()
![]()
![]()
май съм твърде цинична и прагматична, за да ми се случват подобни неща...е, аз не се и стремя към тях - романтиката ми лази по нервите...
Аз съм в същото положение ... и усещането е супер приятно, че на този свят има човек когото обичаш нали ?? =D>Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
... k33p w@lkinG ...
ami az sus sega6niq si priqtel se zapoznah po skype no vsi4ko si be6e napravo lubov ot pruv pogled bqh go vijdala na snimki kazah si simpatqga e ne e natega4 i imahme dobri razgovori no kato se vidqhme qko hlutnah po nego i vse o6te sme zaedno .....![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
![]()
амии.. момчето което за първи път обичах... с него имахме любов от пръв погледили...ддз просто явно сме се привлекли по някакъв начин и после какви неща преживях с него.. не е си истина просто
ноо 2 път нема да ми се случи !!
При мене резултата беше 100%Първоначално написано от it's on
На едно купонче едно момиче както влезна в стаята като я видях хлътнах веднагически![]()
Танцувахме кючеци ала бала и взе че и тя ме хареса и сега сме си заедно![]()
И при мен е така.Само че той не ме обича и никога сигурно няма.Първоначално написано от Kisses{P}
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ami v daskaly izlizax ot sladkarnicata i ysetix 4e nqkoi me gleda oburnax se i vidqx nai sladkoto mom4e mn mi xaresa togava za 1 put go vidqx i zapo4nax vseki da pitam za negy sega sme samy fr no i tfa mi stiga![]()
{{}}