.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: toi e strasten!

Guest

toi e strasten!

zapoznah se naskoro s edno mom4e koeto mi napravi strahotno vpe4atlenie no tolkova burzahme 4e ne mojahme da se razberem otnovo da se vidim a i telefoite ne si razmenihme, no az uspqh da go izdirq i se vidqhme pak i toi me poburka tolkova e strasten i bezumen, no mai ima samo edno ne6to koeto ne e nared, imam si priqtel i go obi4am!Kakvo da pravq!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ъх,кой последно обичаш ?Май ще е по-добре да останеш с твоя си приятел,а страсрния го остави...но както си решиш.А страстен в какъв смисъл?Да не сте правили секс?Че тогава всичко се преообръща.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

vliuben
    Guest
    spored men ako si mu izneverila na gadjeto ti znachi nego obichash veche

mi6etto_555
    Guest
    Mi zamisli se samo tova li ti haresva v nego i 6te si napravi6 sama izvodi no ot opit i kazvam izberi lubota pred sex ili ne6to podono udovostvieto moje i s priqteliq si da go napravi6 nezabravimo stiga da ima jelanie uspeh

Guest
    ne sum pravila sex s nego, bqha samo nqkolko celuvki!

vliuben
    Guest
    neznam kakvo da ti kaja no ako naistina obichash gadjeto si nese vijday s toq i nego tyrsi poveche dori toy da te tyrsi nemu obryshtay vnimanie i si byde s momcheto koeto obichash (MRAZQ IZNEVERITE)

замисли се дууре кфо искаш да праиш от тук на татък, шото се пак няколко целуфки са си изневяра до некфа степен, а пък и щом си го целунала страстния пич, докато ОБИЧАШ друг и ф същото фреме хоиш с него... нз.. лошо си напраила, замисли се дууре кой от дфамата предпочиташ и така.. ;] успех..
    ~!1912!~

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vliuben
    neznam kakvo da ti kaja no ako naistina obichash gadjeto si nese vijday s toq i nego tyrsi poveche dori toy da te tyrsi nemu obryshtay vnimanie i si byde s momcheto koeto obichash (MRAZQ IZNEVERITE)
    adski sum oburkana, tova mom4e e super no o4evidno ne e za men, dvamata nqmame ni6to ob6to i vse pak privli4aneto e mnogo silno, tolkova mi haresva 4e ne znam to4no kak da go opi6a, sled kato oburnah sveta za da go otkriq i da go vidq za vtori put, opredeleno iskam da go vidq pak no obi4am gadjeto si i ne iskam da mu izneverqvam toi si mi e to4niq i kogato go pregurna se 4uvstvam u doma!Imam 4uvstvoto 4e se borq sus sebe si!

а аз иам чуфстфото, че незнаеш кфо искаш
    ~!1912!~

vliuben
    Guest
    Vhe i az neznam kakvo da te posyvetvam. No ti preporychvam da si ostanesh s toq koyto obichash a ne s toq koyto si se celuvala strastno kakto kazaha po nagore ako imash jelanie shte se celuvash strastno i s toq kogoto obichash daje i po strastno lipsva ti samo jelanie ti si reshavash kakvo da pravish nadqvam se da sam ti pomognal ako iskash oshte syveti sam na sreshta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    а аз иам чуфстфото, че незнаеш кфо искаш
    az mai v prednoto suob6tenie to4no tova kazah!Ako znaeh kakvo iskam 6tqh li da visq v nqkuv smotan forum!(ni6to li4no)

Vhe i az neznam kakvo da te posyvetvam. No ti preporychvam da si ostanesh s toq koyto obichash a ne s toq koyto si se celuvala strastno kakto kazaha po nagore ako imash jelanie shte se celuvash strastno i s toq kogoto obichash daje i po strastno lipsva ti samo jelanie ti si reshavash kakvo da pravish nadqvam se da sam ti pomognal ako iskash oshte syveti sam na sreshta
    mnogo blagodarq!

vliuben
    Guest
    az lichno za pyrvi pyt vlizam v toq sayt. Molq nadqvam se da sam ti pomognal

Guest
    az lichno za pyrvi pyt vlizam v toq sayt. Molq nadqvam se da sam ti pomognal
    az ne imam si i profil tuk no e tradiciq da se mrunka kato gost polovinata temi sa puskani ot gosti s profili tuk ama da ne ima se smeqt se kriqt!

Guest
    nameri me v skype da pogovorime tam da ti dam nqkolko syveti
    lover453

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имаш си приятел и се забавляваш с друг?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си