- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ako toi se pokrie?
kakvo 6te pomisite ako gadjeto vi se pokrii pred si4ki, ne vliza v 4ata, ne si diga tela, ne izliza...i tva pred si4kiiska da e sam malko..... da se podtisne o6te pove4e
kvo 6te napravite
Ще му пиша смс-и.Първоначално написано от hgbgfdgbf
Може и любовни![]()
Emi mojebi si e haresal oshte nqkogo drugi go i mojebi se nujdae ot malko vreme za da si podredi mislite prosto mu day vreme shtom ne vdiga tela ne izliza i ne vliza v chata siima prichina choveka nemu dosajday shtoto oshte poveche shte go zagubish ama i mu pokazvay che toy ti lipsva
Ще го оставя сам,щом иска да остане насаме със себе си,но ще му обясня,че може да разчита на мен и че в мен винаги може да намери любов,подкрепа и разбиране!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ще направя всичко вазможно да го изкарам от тях ще го развеселя все пак това е приятеля ми няма да го оставя да се депресира и да не направя нищо за да му помогна![]()
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Ouuu, povqrvaite mi, poznavam edin takyv chovek. Ot 24 chasa v denonoshtieto toi 22 e depresiran i nikoi i nishto nemoje da mu pomogne. Ako tozi chovek sam ne iska, spored men polozhenieto e nespasqemo. Az do edin moment si misleh, che samo nqkoe momiche moje da go "spasi", no mai veche ne sym mn sigurna...... Vse pak tozi sluchai sigurno ne e tolkova trqgichen. Kato za nachalo pogovorete, pogovori i s drugite mu priqteli da razberesh dali i te sa zabelqzali tazi prekomerna negova vglybenost (ili ti se trevozhish naprazno). Moje prosto da izzhivqva truden moment. Koi znae?!
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
v depresiq e ne go barai
Не пип , че плясПървоначално написано от vvs_go
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ОСТАВИ ЧОВЕКА ДА СИ ПОЧИНЕ!!!
dam i az taka mislqПървоначално написано от vvs_go
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn gadno...
Първоначално написано от ™G-Baby™
Shtom se e pokril pred vsichki zna4i ima zashto...Moje da mu napisha edin sms,4e sam s nego i ako mu trqbva vreme za da e sam nqma problem.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ти да не си от скапаното 23 сОУ?Първоначално написано от beyond_transience
shte go izkaram ot tqh kakovoto i da mi struva..![]()
Ne, ne sym ot vyprosnoto "skapano" SOU. Ti obache mi izglezhda, se pripozna v obraza, koito toku-shto opisah....ili se lyzha?lol
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?