.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Петрич
    Guest

Момичета, харесвате ли момче да има татуировка?

Чудя се дали да си направя .. една малка и стилна татуировка от рода на някъв Йероглиф.. какво мислите вие момичета.. харесва ли ви това момче да има татуировка някъде по тялото ?!

da 6to qko e \/
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

milla_sill
    Guest
    se mi e taq ako obi4am nqkoi takiva ne6ta ne sa ot zna4enie i sus sperma po liceto pak 6te go haresvam!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    da \/

Петрич
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от milla_sill
    se mi e taq ako obi4am nqkoi takiva ne6ta ne sa ot zna4enie i sus sperma po liceto pak 6te go haresvam!

Не говоря за обич , а дали ви харесва някой да има татуировка .. тва ми е върпоса..?

Град
    40 Miles from the Sun
    Зависи к'ва е татуто.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Haresva mi

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Да харесва ми.Бившият ми има една татуировка на лявата ръка,която направо ме влудяваше/то всичко в него ме влудяваше,но това е друга тема /

Какво ти пука дали момичетата ще те харесват? Човек си прави татуировка, защото на самия него му харесва. Каквото и да правиш, поне 1/3 от хората няма да те харесват, а на някои от тях дори ще се стори гнусно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    California...why not?
    Мда, ако татуировката е готина, стои супер. Аз лично мн харесвам мъже с татуировчици, а тези йероглифи също са мн модерни в момента, така 4е... аве яко е слагай си, ако и теб те кефят
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

ауууу много ми харесват приятеля ми има татуировка на гърба от дясната страна и много хубаво седи защото ен е толкова голяма
    самата татуировка е два йароглифа в папирус в пламак и е чрнобяла цветните са смешни
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Много са изтъркани йероглифите вече, всеки 5-и има.
    - Всички авто-части на едно място!

napravi si .. qko e .. i se haresva na povecheto momicheta
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

може да е изтъркано но на момичетата им харесва!
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Град
    Там, където е сърцето...
    Мен лично ме кефи \/
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ami da mn e qko.moq priqtel naskoro si napravi 3 tattoo-ta na rukata qponski yeroglifi i stoqt mn qko.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Такова нещо се прави защото на теб ти харесва а не за да те хареса някой друг! В противен случаи след някоя друга година ще пуснеш тема "Сглупих като по млад. Сега как да махна картинката?"
    Смешник!

Град
    Лапландия!?
    Дам яко ще е но зависи кво ще е татуто...

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    ami da mn e qko.moq priqtel naskoro si napravi 3 tattoo-ta na rukata qponski yeroglifi i stoqt mn qko.
    Или може би 1 тату представляващо 3 йероглифа?
    Или пък аз имам около 50 на гърба? По 1 брой за всяко перце и детайлче?

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Какво ти пука дали момичетата ще те харесват? Човек си прави татуировка, защото на самия него му харесва. Каквото и да правиш, поне 1/3 от хората няма да те харесват, а на някои от тях дори ще се стори гнусно.
    Права си, но вече почти няма човек, който да си прави тату само защото му харесва или има някаква стойност за него.Целта е да се правиш на гъзар в повечето случай.Същото се случва и с пиърсингът.

Голям фен Аватара на Ice
    Ми да дори съм ходила с момче с татуровки...Ама всъщност кво ти пука дали момичетата ги харесват! Направи си я само ако ти искаш, не заради някой друг!
    Everything happens for a reason..

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    ми зависи къде я направиш... онзи ден видях един който имаше нещо изписано с иеруглифи по дължината на ръката от лакътя надоло и беше много готино.. ако ще си правиш татуировка не прави на бицепса щото е супер селско

ауу и моя иска татуу...на врата си и представлява "любов"на китаиски и то само щото вокала на любимата му група има там такаава еми кво.. прави си яко е

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Направи си но не прекалявай като този

Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си