- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, харесвате ли момче да има татуировка?
Чудя се дали да си направя .. една малка и стилна татуировка от рода на някъв Йероглиф.. какво мислите вие момичета.. харесва ли ви това момче да има татуировка някъде по тялото ?!
da 6to qko e \/
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
se mi e taq ako obi4am nqkoi takiva ne6ta ne sa ot zna4enie i sus sperma po liceto pak 6te go haresvam!
Първоначално написано от milla_sill
Не говоря за обич , а дали ви харесва някой да има татуировка .. тва ми е върпоса..?
Haresva mi![]()
Да харесва ми.Бившият ми има една татуировка на лявата ръка,която направо ме влудяваше/то всичко в него ме влудяваше,но това е друга тема/
Какво ти пука дали момичетата ще те харесват? Човек си прави татуировка, защото на самия него му харесва. Каквото и да правиш, поне 1/3 от хората няма да те харесват, а на някои от тях дори ще се стори гнусно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мда, ако татуировката е готина, стои супер. Аз лично мн харесвам мъже с татуировчици, а тези йероглифи също са мн модерни в момента, така 4е... аве яко е слагай си, ако и теб те кефят![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
ауууу много ми харесватприятеля ми има татуировка на гърба от дясната страна и много хубаво седи защото ен е толкова голяма
самата татуировка е два йароглифа в папирус в пламак и е чрнобяла цветните са смешни
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
napravi si .. qko e .. i se haresva na povecheto momicheta![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
може да е изтъркано но на момичетата им харесва!
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Мен лично ме кефи \/
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ami da mn e qko.moq priqtel naskoro si napravi 3 tattoo-ta na rukata qponski yeroglifi i stoqt mn qko.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Такова нещо се прави защото на теб ти харесва а не за да те хареса някой друг! В противен случаи след някоя друга година ще пуснеш тема "Сглупих като по млад. Сега как да махна картинката?"
Смешник!
Или може би 1 тату представляващо 3 йероглифа?Първоначално написано от MaRiNkA_16
Или пък аз имам около 50 на гърба? По 1 брой за всяко перце и детайлче?![]()
Права си, но вече почти няма човек, който да си прави тату само защото му харесва или има някаква стойност за него.Целта е да се правиш на гъзар в повечето случай.Същото се случва и с пиърсингът.Първоначално написано от `Death`Whore``
Ми да дори съм ходила с момче с татуровки...Ама всъщност кво ти пука дали момичетата ги харесват! Направи си я само ако ти искаш, не заради някой друг!![]()
Everything happens for a reason..
ми зависи къде я направиш... онзи ден видях един който имаше нещо изписано с иеруглифи по дължината на ръката от лакътя надоло и беше много готино.. ако ще си правиш татуировка не прави на бицепса щото е супер селско![]()
ауу и моя иска татуу...на врата си и представлява "любов"на китаискии то само щото вокала на любимата му група има там такаава
еми кво.. прави си яко е
![]()
Направи си но не прекалявай като този
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.