- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, харесвате ли момче да има татуировка?
аз съм доста луда по татусите, но за да си направя тези, които искам, трябва да чакам още 2-3 години, защото продължавам да раста на височина. обаче не ме радват разни безлични трайбъли и тн, татуировка може да ме впечатли само ако наистина има накаквъ значение за човека, който я носи.Първоначално написано от Петрич
Ъъъъъъхъ... Чакай да позная... "Твоя" син на 3 годинки?Първоначално написано от [b
![]()
На мен пък чичото на стринката на лелята на братовчета на сина на най-добрия приятел на вуйчо ми има 2 точки на оная работа... Не си ги е направил нарочно де - там си е тествал машинката като е рисувал на някакъв тип дракона по цялото тяло... Но аз ще си направя абсолютно същите точки *(даже и оная работа ще си изкривя като неговия) - невероятен татуировчик е. Да не говорим че е почти рода...
Аман от задръстени позьори!!!
Гаджето ми има, ама на мен ми е все едно.
mnoo qsno v mom4e s tatoirovka e super qko stoga da e na to4noto mqsto
Още утре отивам да си татуирам "Виж къв е голем маааааааааааааааа!!!!" на ТОЧНОТО МЯСТО.Първоначално написано от drozila18
След това ще ти се обадя![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
пич фани легни си...само петниш името на града.... бегай да се шариш с маркер дечко
що за въпросхаресват ли или не...важното е на теб да те кефи а не на другите аре леко у лево
![]()
awe naprai si edno taxi na huq ako iska6 na momi4etata da im haresa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Разбира се. Аз как не съм питала дали хората ги кефи, когато съм се пробивала. И няма да го направя. Питам за евентуалните последствия. Гадното е, че 2-та пиърсинга, които искам да си направя, са доста опасни и се отказах...но остават татуировките.Първоначално написано от AFT
Всъщност тези неща не са за показване. Който прави всичко възможно да ги показва, си ги прави заради гъзарията /разбира се, изключваме началния период, в който се кефиш супер много и искаш да покажеш на всички/![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Da be, gotinko e, ama si napravi samo ako na teb li4no ti xaresva, a ne za6toto na madamite 6te im dopadne![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Az sa6to haresvam mom4e da ima tatuirovka ama ne celiq da e tatuiran![]()
da
Ti mom4e samo po tatuirovkata li izbira6?Ne e li po vajen kakuf e samiq 4ovek,a ne kfa mu e tatuirovkata???Първоначално написано от #~LuDa_FeNkA~#
![]()
по принцип не ... е, ако е някаква малка няма проблем ..ама иначе не
Амии на мен лично попринцип ми харесваАз също имам татуировка
Love Ickooo
az li4no mn 6a se kefa =] osobeno ako e kitaiski ieroglif super zaribeni sadaje az iskam da si prava :P
МноОого ме радват татута но все пак не е тва най важното така че си направи ако на тебе си ти харесва не заради другите....
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
Мноу зависи къф е татуса и защо си го е направил...
Ако примерно е искал да се гъзари и си е направил сърце със стрела на рамото бих се отвратила.Но няма нищо по-хубаво от човек, който се е татуирал, щото така го кефи самия него. Някъф оригинален татус...абе супер![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
estestveno 4e e qko
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Уууууууу!!! Въх колку уригиналну!Първоначално написано от rad_ina_90
Ми ако си беше татуирал ултра мега турбо стилно делфинче на оная работа? Ко праим в такъв случай?![]()
Кой ще изтърпи болката да му татоират делфин на пениса?
*бииийп* ли маа му?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Беше просто предположение с леки нотки заяждане на тема "липса на собствен вкус"![]()
Ieroglif e tolkova geiska rabota ...
Попринцип не се кефя на татуировки,но това с йероглифа ми допада.