- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезболяващ епилатор :)
Здравейте.Има ли такова чудо като епилатор, от който да не боли, или най-малкото, откойто да боли по-малко от останалите модели ?
![]()
Не мисля, че има такова чудо![]()
До колкото знам има два вида епилатори - с пинсети и дискове ... само от това може нещо да е различна болката, но не съм сигурна, защото аз съм ползвала само с диск :P
I'll be all you need and more ...
emi tozi s izstudqvaneto na philiphs
да и аз съм чувала за някакъв който има охлаждаща глава и уж не боляло. Не знам до колко ти е чувствителна кожата, но аз съм от по-чувствителните и да ти кажа до толкова съм свикнала с епилатора, че въобще не усещам болка. Сестра ми като почне да се оплаква имам чувството че се преструваАз лично нямам проблеми с болката.
Ако те интересува епилатора ми е на Ровента, има си всякакви представки включително и 3 ексфолиращи глави и т.н. Много е добър. От около година го имам.
А знаеш ли горе-долу каква му е цената, че аз искам да си взема нов и се чудя какъв да бъдеПървоначално написано от N0_feAR
![]()
I'll be all you need and more ...
mi mislq 4e nqma,6toto ot vsi4ki vidove boli,sujalqvam no prosto nqma dr na4in![]()
ne ti preporu4vam s ohlajdata glava i az sum taka i otidoh da popitam v magazina za takav epilator i te mi kazaha 4e struva okoo 100 leva daje mai i nagore i trqbva da ima6 ma6ina za razbivane na led i se slaga natroe6e niq led v glavata na epilatora ima si specilano mqsto i t.n no prosto nqma smisal...ima i takiva s epilatori otgore s postavka koqto masajira no edna fr ima takuv i kaza 4e ne gi mahalo efikasno takaprobvai s sink i pill ili ne6ty takoa na braun te sa hubavi...i ne boli 4ak tolkova
ми аз имам такъв охлаждащ на филипс и бих казала, че имам ефект (не че попринцип ме боли, и с масажираща приставка е... хаха не ти трябва машинка за лед
, а просто слагаш охлаждащата част в камерата и готово. Иначе струва 160-170лв.
Ако не издържаш на болката, винаги можеш да пиеш по един аналгин, докато й свикнеш... В началото се разревавах, само като видя епилатор, но с времето се свиква и спира да ти прави впечаление, даже става готино![]()
Абе за кво ти е да даваш 50 лева повече за охлаждащ епилатор като можеш да си сложиш 1 купче лед преди тва и да си купиш епилатор за 40 лв?
Az imam Braun Silk-epil s obezbolqvashti glavi i sym mn dovolna bolkata be6e samo pyrviq pyt posle ne e tolkova stra6no i e okolu 60lv.
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Мен ме дразни звука страшно много,но на Филипс предполагам,че са добре като качество...
На дали има такъв , от който да не боли , защото все пак се амхат косъмчета и БОЛИИИИИИИ.Може би тези , които за за най-чувствителан кова болят по-малко , но не е гаранция !
Чувала съм за Phillips Satinelle Ice....в рекламата ти обясняват, че не боли, ама не знам дали наистина е така...
Също така и за Braun Silk Epil, който е със някакви масажиращи дискчета или нещо от този род, които намаляват болката...
Пак казвам..не съм пробвала нито един от двата...не знам до колко е вярна информацията
Така.. някой е писал, че няма нужда от ледена главичка за епилатор, защото може да се намажеш с кубче лед - НЕ, не, грешно е. Ледената глава не е преди, а след скубането на косъма. И при обикновените епилатори не можеш да извършиш епилацията на мокро (ледът мокри). Ще ти гръмне епилаторът, ще ти се разранят краката. Този епилатор на Филипс е създаден за тази цел - да масажира, охлаждайки и да не се разваля от мокрото. Който има излишни 130 лв, да си го вземе. Наистина е добър, по-добър не съм имала и жалко, че ми се счупи.
Иначе има и такива с обезболяващи приставки ( сега съм с такъв на Браун ), които масажират мястото след скубането. Усеща се разлика, да. Има ефект, но не е голям. Базира се на принципа, че човек винаги си разтрива място, което го е заболяло. Инстинктивно го прави, а епилаторът го лишава от тази грижа. Но чесно да си кажа, като свинкеш с болката (това става след 3-4 процедури най-много), вече нямаш нужда от приставките, защото с тях епилацията става по-бавно. И ги махаш.. става така, че си дал излишни пари.
За това, ако искате да не би боли, наистина да е ефикасно и лесно, Филипс с ледена главичка е най-доброто.
Мале, каква реклама направих само.
Но и приставките не са лоши де, ако чак толкова не търпите болка.
Някой беше споменал за Rowenta с ексфолиращите глави.Съветвам ви да не си го купувате,защото аз лично пръснах 80лв за такъв и сега не ги ползвам,щото се изтъркаха за нула време.Пък и ефект нямаше.Иначе епилаторът е добър и може да го пробвате-същият ама без глупавите приставки е 40лв някъде.Иначе съм на мнението,че тези с пинсети са по-безболезнени от тези с дискове.