- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mislite li 4e za vseki putnik si ima vlak
Всъщност е точно тъка,за всеки влак си има пътници. Всеки ,има възможности да е щастлив,стига да се възползва от тях![]()
Бе ти все ще си намериш приятелче, но обичате ли се истински знай, че доста болка крие това![]()
Не се взимай на сериозно за тая твоята възраст. И аз бях като теб. Исках да обичам и да ме обичат, ама като се замисля... болката която преживявам в момента.. не знам дали си е заслужавала. Може и гадно да звучи. Не знам! А и ти все някога ще изпиташ такава болка, че любимия ти не те желае например... Ама с всичко се свиква.. Дори и с това, че в момента си нямаш гаджинце.
То ще дойде и ще е скоро и дано да преживяваш разочарованията си от любимите си хора по лек и бърз начин.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
не мисля, разбира сеПървоначално написано от Анонимко
тия простотии са само по филмите
то, за всеки влак си има пътници, ама някои линии ги закриват и човекът виси на гарата![]()
според мен това с влака и пътниците е наистина вярно .. дълго време си мислех 4е това е простотия измислена само и само да успокои 4овека като му е гадно 4е е сам..ама не е такасами4ка се убедих 4е рано или късно и то4но когато най-малко о4аква6 (супер банално ама е така) 4овек намира 'щастието'
![]()
pravilnOOOOO =D>Първоначално написано от ~fAirYtAle'S eNd~