.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Всъщност е точно тъка,за всеки влак си има пътници. Всеки ,има възможности да е щастлив,стига да се възползва от тях

Бе ти все ще си намериш приятелче, но обичате ли се истински знай, че доста болка крие това
    Не се взимай на сериозно за тая твоята възраст. И аз бях като теб. Исках да обичам и да ме обичат, ама като се замисля... болката която преживявам в момента.. не знам дали си е заслужавала. Може и гадно да звучи. Не знам! А и ти все някога ще изпиташ такава болка, че любимия ти не те желае например... Ама с всичко се свиква.. Дори и с това, че в момента си нямаш гаджинце.
    То ще дойде и ще е скоро и дано да преживяваш разочарованията си от любимите си хора по лек и бърз начин.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Mislite li 4e za vseki putnik si ima vlak

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ... za vseki putnik ima vlak ... dosta mudra mislul .. vkarvam zna4enieto i v lubovta .. ima tolko samotni hora .. tolko hora koito se mislqt za hubavi ili grozni .. za slabi ili debeli ...... i po to4no v vuzrazta na puberteta i ako si nqmat gadje i priqteli po4ti se predavat ... i si mislqt 4e 6te ostanat sami bez gadje do kraq na jivota si ... mislite li 4e towa da mislqt takiwa ne6ta e neprevilno .. i mislite li 4e vseki 6te nameri putq v jivota si i nai nakraq 6te bude 6tastliv ... ....
    не мисля, разбира се
    тия простотии са само по филмите
    то, за всеки влак си има пътници, ама някои линии ги закриват и човекът виси на гарата

според мен това с влака и пътниците е наистина вярно .. дълго време си мислех 4е това е простотия измислена само и само да успокои 4овека като му е гадно 4е е сам..ама не е така сами4ка се убедих 4е рано или късно и то4но когато най-малко о4аква6 (супер банално ама е така) 4овек намира 'щастието'

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~fAirYtAle'S eNd~
    според мен това с влака и пътниците е наистина вярно .. дълго време си мислех 4е това е простотия измислена само и само да успокои 4овека като му е гадно 4е е сам..ама не е така сами4ка се убедих 4е рано или късно и то4но когато най-малко о4аква6 (супер банално ама е така) 4овек намира 'щастието'
    pravilnOOOOO =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си