.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Твърди Косми

Значи космите са ми мн на гъсто и са твърди и когато ги махна ми се забиват в кожата и искам да питам с епилатор дали ще се оправят или някав крем???говоря за крака,мишници...

Guest
    и когато ги махна ми се забиват в кожата
    kak ti se zabivat v kojata?

moje da izpolzva6 epilator(vapreki 4e ot nego se polu4avat podkojni)ili kola maska-po tvoi izbor..tezi sredstva spored men sa nai-dobrite
    az li4no i za 2-te spomenati oblasti polzvam epilator

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Няма управия, космат/а си си.
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен
    Град
    по морето
    нееее.. спокооо и мойте бяха така като ги бръснех, но след като почнах да си ги скубя всичко се оправи и сега даже не се виждат! С епилатора или колата маска ше се оправят

И моите косми под мишниците бях такива, и сутрин като ги махнех и вечерта вече бяха на боли Беше направо ужас ! Но после започнах с епилатора.Първия път ме боля страшно много,почти никви косми не махнах и потече кръв... Но втория път вече не ме боля толкова много и със всеки следващ път болката намаляваше,сега вече почти нищо не усешам :P Космите ми са станили по-тънки и ги махам веднъж на 4-5 дена.Броят им също значително е намлял. Съветвам те и ти да пробваш или пък с кола маска.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Hidden girl :)
    Guest
    Znam,4e sigurno e pitano mn pyti,ama tyrsa4kata ne6to mi pravi problemi.Ta iskam da pitam kolko gore-dolu struva nai-evtiniq epilator

Цитирай Първоначално написано от Hidden girl :)
    Znam,4e sigurno e pitano mn pyti,ama tyrsa4kata ne6to mi pravi problemi.Ta iskam da pitam kolko gore-dolu struva nai-evtiniq epilator
    Моя си го взех миналата година - Филипс и беше най-евтиния от тази марка - 52 лева,но сега цената сигурно му е спаднала.Но ако си от някой по-голям град може би избора е по-голям и може да видиш за някой епилатор,който е "куче марка",но пък да върши работа и да е за по-малко пари.На Ровента мисля,че са по-евтини. За тях съм чувала добри отзиви.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Hidden girl again
    Guest
    Blagodarq za byrziq otgovor

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако са много твърди наистина е по-добре да се ориентираш към кола маска, защото ще ти стават подкожни от епилатора, а това е много гадно и болезнено. След епилация (който и метод да избереш) може да се мажеш с лосион намаляващ окосмяването ( Джонсънс имат такъв и е добър, струва около 5-6 лв за 250 мл ). В повечето случаи такива лосиони помагат, когато се комбинират с кола-маска или епилатор. Успех в борбата с космите (:

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си