.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: татус

татус

Здравейте искам д а си напоравя татус, да же нашите ми позволиха... работата е там, 4е искам нещо сварзоно с ангел, балерина, пеперуди, цветя, иероглифи... не6то черно бяло, интересно, не много голямо и все пак като за момиче... моля ви за предложения и ще ви бъда мноооого благодарна ако ми помогнете...
    може да ми пишете тук или на емайл --> ver4eto_z@abv.bg
    Oчаквам да пишете

1 и 7 точка от правилата
    moderated by Coki

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    е, разгледай из интернет де...каталози и снимки на татуировки кооолкото ти душа сака...
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Мега фен
    Град
    веселите пейки

чичо гугъл знае всичко...

Град
    varna
    Защо не идеш в някое студио там имах хиляди каталози и ще си намериш. плюс това в нета има милиони сайтове. Като за начало можеш да почнеш www.tattoo.com
    P.S. - Не мога да си представя как ще караш хората да ти търсят татуировка. Трябва да си много тъп че да не можеш да си намериш сам.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Най-добре отиди в някое студио и там ще ти покажат.Може да поискаш съвет кое би ти ходило и предполагам, че ще ти помогнат с избора.Успех с избора.

ne iskam da ti se mesa obache shte ti dam suvet ! napravisi tatuirovka na takova mqsto che da ne q vijdash t.e na gurba ( iskam da kaja ti da ne q vijdash a ne dr ) zashtoto vsichki kazvat che ako q gledash vseki den pisvalo i taka natataka sorry mn 4e ti see burkam az samo savetvam a ti prai kvoto si iska6
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аабе ти на колко си?

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    ne iskam da ti se mesa obache shte ti dam suvet ! napravisi tatuirovka na takova mqsto che da ne q vijdash t.e na gurba ( iskam da kaja ti da ne q vijdash a ne dr ) zashtoto vsichki kazvat che ako q gledash vseki den pisvalo i taka natataka sorry mn 4e ti see burkam az samo savetvam a ti prai kvoto si iska6
    а ти като си гледаш всеки ден лицето омръзва ли ти>

az si kazvam mnenieto kato ne ti iznasq za kvo mi se praish na durven filosof moga da ti kaja che e tochno taka shtoto az liceto moga da go promenq chrez plastichna operaciq a tatuirovkata ostava zavinagi na 14 godini sam shto nqkav porblem li?
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

ne se zaqjdam obache spored men vadish tupa teoriq to ne sluchaino sa mi go kazali tova za tatuirovkata a i me popita dali mi omruzva da omruzvami daje si mrazq liceto

Супер фен Аватара на rakiQ
    tfa e sigurno 234567898 tema (edna ot koqto napravih az )

Град
    Sofia, Bulgaria
    Тъпи, тъпи и смешни има!
    ...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мен ми омръзва да си гледам лицетоИ като ми омръзне отивам и си правя нещо...по тялото..или по лицето...дупча се...или си боядисвам косата...Това е част от идеята

ам...на колко години си..? питам,защото като разтеж и кожата ти се разтяга татоса също и ще стане грозно....ще дойде ден в който ще забременееш и тогава също ще ти се разтегне кожата и татоса на нищо няма да прилича...аз като бях на 16 също исках...но като отидох в студиото ми казаха тези неща ,които написах горе и се отказах веднага.. Но ако твърдо си решила...избирай мн внимателно,защото тя остава за цял живот
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    научи се първо да пишеш
    виж този сайт - bmezine.com
    "Целувка за лека нощ"

az si kazvam mnenieto kato ne ti iznasq za kvo mi se praish na durven filosof moga da ti kaja che e tochno taka shtoto az liceto moga da go promenq chrez plastichna operaciq a tatuirovkata ostava zavinagi na 14 godini sam shto nqkav porblem li?

а татуса не можеш ли да си го преправиш или промениш,умнице ?

Голям фен
    ами не мисля че въпроса ти е тъп...татуировката е нещо което остава завинаги(е ако не решиш да я махнеш де) и трябва да се избере внимателно подходящи места според мен са на врата на кръста на рамото отзад на гърба ................избери си нещо по венско и ли което да носи някакво послание най-важото е да се харесаш после и да не съжаляваш че си си я направила

Цитирай Първоначално написано от ResPekT333
    ам...на колко години си..? питам,защото като разтеж и кожата ти се разтяга татоса също и ще стане грозно....ще дойде ден в който ще забременееш и тогава също ще ти се разтегне кожата и татоса на нищо няма да прилича...аз като бях на 16 също исках...но като отидох в студиото ми казаха тези неща ,които написах горе и се отказах веднага.. Но ако твърдо си решила...избирай мн внимателно,защото тя остава за цял живот
    Оф, това са глупости. Един татус винаги може да се оправи. Дори и поради някаква причина да се разтегне или да се бъгне.. пак можеш да си го оправиш... хич да не ти пука..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    чичо гугъл знае всичко...
    +1

[quote="i'm so excited!"]

а татуса не можеш ли да си го преправиш или промениш,умнице ?

moje ama nai nakraq shte zaprilicha na nishto umniko =D>

[quote="RaI4etO"]ами не мисля че въпроса ти е тъп...татуировката е нещо което остава завинаги(е ако не решиш да я махнеш де) и трябва да се избере внимателно подходящи места според мен са на врата на кръста на рамото отзад на гърба ................избери си нещо по венско и ли което да носи някакво послание най-важото е да се харесаш после и да не съжаляваш че си си я направила

kukla na konci.. един въпрос.. НА колко си.. ?!? НЕ повече от 13 - 14 ако съдя по мисленето ти.. :P
    А сега по темата.. Преди да си направя татуировка нищо не ми беше ясно, но когато отидох в студиото човека ми изясни много неща! Като за начало много добре си помисли.. Татуировките изискват постоянност и добра хигиена особено в началото..в днешно време татуировките са нещо често срещано и може да се премахнат, но не и напълно.. Почти винаги остават следи от илюстрацията,коята ти е била направена.. Помисли си добре дали искаш наистина! След това избери някое професионално студио,в което да си сигурна,че поддържат перфектна хигиена, а не да правят на 10 човека татуировки с едни игли.. Ще те посъветвам къде да си направиш а ти си реши точно на кое от местата.. Попринцип най-женствените и секси места са на кръста, над триъгълника ако мога да се изразя така и по гръбначния стълб..
    Ето ти една сладка снимка на ангелче, което ако се направи цветно ще е още по - сладко.. Ако искаш аз имам ограмна колекция мога да ти пратя пиши на лично..

Love Ickooo

em kato ide6 tam na mesto 6ti pokajat katalog :P
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

moje ama nai nakraq shte zaprilicha na nishto umniko =D>
    първо ми научи пола,после ми се прави на отворена
    съмнява ме да си виждала преправени татуси, тъй че ТИХО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си