Здравейтеискам д а си напоравя татус, да же нашите ми позволиха... работата е там, 4е искам нещо сварзоно с ангел, балерина, пеперуди, цветя, иероглифи... не6то черно бяло, интересно, не много голямо и все пак като за момиче... моля ви за предложения и ще ви бъда мноооого благодарна ако ми помогнете...
може да ми пишете тук или на емайл --> ver4eto_z@abv.bg
Oчаквам да пишете![]()
![]()
1 и 7 точка от правилата
moderated by Coki
е, разгледай из интернет де...каталози и снимки на татуировки кооолкото ти душа сака...
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Защо не идеш в някое студио там имах хиляди каталози и ще си намериш. плюс това в нета има милиони сайтове. Като за начало можеш да почнеш www.tattoo.com
P.S. - Не мога да си представя как ще караш хората да ти търсят татуировка. Трябва да си много тъп че да не можеш да си намериш сам.
Най-добре отиди в някое студио и там ще ти покажат.Може да поискаш съвет кое би ти ходило и предполагам, че ще ти помогнат с избора.Успех с избора.![]()
ne iskam da ti se mesa obache shte ti dam suvet ! napravisi tatuirovka na takova mqsto che da ne q vijdash t.e na gurba ( iskam da kaja ti da ne q vijdash a ne dr ) zashtoto vsichki kazvat che ako q gledash vseki den pisvalo i taka natatakasorry mn 4e ti see burkam az samo savetvam a ti prai kvoto si iska6
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
а ти като си гледаш всеки ден лицето омръзва ли ти>Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
az si kazvam mnenieto kato ne ti iznasq za kvo mi se praish na durven filosof moga da ti kaja che e tochno taka shtoto az liceto moga da go promenq chrez plastichna operaciq a tatuirovkata ostava zavinagina 14 godini sam shto nqkav porblem li?
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ne se zaqjdam obache spored men vadish tupa teoriq to ne sluchaino sa mi go kazali tova za tatuirovkata a i me popita dali mi omruzva da omruzvami daje si mrazq liceto![]()
tfa e sigurno 234567898 tema (edna ot koqto napravih az)
Мен ми омръзва да си гледам лицетоИ като ми омръзне отивам и си правя нещо...по тялото..или по лицето...дупча се...или си боядисвам косата...Това е част от идеята
![]()
ам...на колко години си..? питам,защото като разтеж и кожата ти се разтяга татоса също и ще стане грозно....ще дойде ден в който ще забременееш и тогава също ще ти се разтегне кожата и татоса на нищо няма да прилича...аз като бях на 16 също исках...но като отидох в студиото ми казаха тези неща ,които написах горе и се отказах веднага.. Но ако твърдо си решила...избирай мн внимателно,защото тя остава за цял живот![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
научи се първо да пишеш
виж този сайт - bmezine.com
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
а татуса не можеш ли да си го преправиш или промениш,умнице ?![]()
ами не мисля че въпроса ти е тъп...татуировката е нещо което остава завинаги(е ако не решиш да я махнеш де) и трябва да се избере внимателно подходящи места според мен са на врата на кръста на рамото отзад на гърба ................избери си нещо по венско и ли което да носи някакво послание най-важото е да се харесаш после и да не съжаляваш че си си я направила
+1Първоначално написано от ville baby
![]()
[quote="i'm so excited!"]Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
а татуса не можеш ли да си го преправиш или промениш,умнице ?
moje ama nai nakraq shte zaprilicha na nishto umniko =D>
[quote="RaI4etO"]ами не мисля че въпроса ти е тъп...татуировката е нещо което остава завинаги(е ако не решиш да я махнеш де) и трябва да се избере внимателно подходящи места според мен са на врата на кръста на рамото отзад на гърба ................избери си нещо по венско и ли което да носи някакво послание най-важото е да се харесаш после и да не съжаляваш че си си я направила
![]()
kukla na konci.. един въпрос.. НА колко си.. ?!? НЕ повече от 13 - 14 ако съдя по мисленето ти.. :P
А сега по темата.. Преди да си направя татуировка нищо не ми беше ясно, но когато отидох в студиото човека ми изясни много неща! Като за начало много добре си помисли.. Татуировките изискват постоянност и добра хигиена особено в началото..в днешно време татуировките са нещо често срещано и може да се премахнат, но не и напълно.. Почти винаги остават следи от илюстрацията,коята ти е била направена.. Помисли си добре дали искаш наистина! След това избери някое професионално студио,в което да си сигурна,че поддържат перфектна хигиена, а не да правят на 10 човека татуировки с едни игли.. Ще те посъветвам къде да си направиш а ти си реши точно на кое от местата.. Попринцип най-женствените и секси места са на кръста, над триъгълника ако мога да се изразя така и по гръбначния стълб..
Ето ти една сладка снимка на ангелче, което ако се направи цветно ще е още по - сладко.. Ако искаш аз имам ограмна колекция мога да ти пратя пиши на лично..![]()
![]()
Love Ickooo
em kato ide6 tam na mesto 6ti pokajat katalog :P
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
първо ми научи пола,после ми се прави на отворенаПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
съмнява ме да си виждала преправени татуси, тъй че ТИХО