.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Нищо не разбирам!

Някой запознат ли е с разделното хранене?Ако някой го спазва моля да ми каже какво трябва да се яде и какво не и да сподели с колко кг. е отслабнал.Изчетох мн. теми и статийки ама нещо не ми се изясниха нещата.Много благодаря предварително.

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    http://gotvarstvo.georgievi.net/a/article_21
    po qsno ot tva, nz! :P :P :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Re: Нищо не разбирам!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и да сподели с колко кг. е отслабнал.
    честно казано се съмнявам че се отслабва от разделното хранене...

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Не знам с колко кг се отслабва, не съм била на такава диета, но майка ми беше за 2 месеца някъде(не съм сигурна колко) отслабна с около 5-6 кг(пак не съм 100% сигурна).
    Доколкото знам разделното хранене е хранене, при което не трябва да се смесват храни от различна група. В смисъл на едно ядене ако искаш белтъчини трябва само такова да ядеш (мляко, кашкавал, яйца и т.н.), ако например на друго ядене решиш да ядеш въглехидрати(а това включва плодове, зеленчуци, тестени и захарни изделия(макар че при диета не е препоръчително да ги ядеш)), то трябва да ядеш само това.
    Не успях да се изкажа много добре, но дано си ме разбрала

Ne se zablujdavaite che s dieti shte imate dobra figura rano e za dieti, vsichko e sport.Treniraite yporito i shte ste vuv forma.Tainata e v sporta

Град
    В страната на чудесата
    Аз лично използвам диабетични продукти...Освен , че са строго контролирани са и по вкусни и по здравослони пък и си контролираш теглото....

пък според мен само с диета и разделно хранене до никъде няма да стигнеш. По добре да ги съчетаеш и със спорт

Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Не знам с колко кг се отслабва, не съм била на такава диета, но майка ми беше за 2 месеца някъде(не съм сигурна колко) отслабна с около 5-6 кг(пак не съм 100% сигурна).
    Доколкото знам разделното хранене е хранене, при което не трябва да се смесват храни от различна група. В смисъл на едно ядене ако искаш белтъчини трябва само такова да ядеш (мляко, кашкавал, яйца и т.н.), ако например на друго ядене решиш да ядеш въглехидрати(а това включва плодове, зеленчуци, тестени и захарни изделия(макар че при диета не е препоръчително да ги ядеш)), то трябва да ядеш само това.
    Не успях да се изкажа много добре, но дано си ме разбрала
    razdelnoto hranene ne e dieta a e nachin na jivot..ne moga da razbera logikata vi : 10 dena gladuvash kato kuche i posle kato minat 10te dena i pochvate da naguvate shokoladi i takiva gadorii..i posle : e ama az si gi varnah kilogramite che daje i ot gore - mn gadna dieta..emi znachi neshto ne e nared v sistemata..?!
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Темата е стара!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове