- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра..
Здр.. Може би и друг път са пускали подобна тема.. но ми е много тежко и искам да го споделя с някого.. Ходя с приятеля ми от година и половина.. Давам му всичко от което се нуждае.. обичам го страшно много.. и той твърди така, но понякога много се чудя дали не ме лъже.. За него бих дала и живота си толкова са силни чувствата ми.. Коагто тръгнахме в началото бях супер щастлива, че имам до себе си човек като него.. но не след дълго започнаха и първите разочарования.. Спа с едно момиче когато се бяхме събрали у една приятелка е съседната стая.. Изневерявал ми е не веднъж.. ала аз всичко съм му прощавала.. и може би е моя грешката, че става така.. защото го оставих да си мисли, че може да ме има когато си поиска.. както и да е.. Въпроса е, че той непрекъснато си пише из скайп и ч в мирката с разни момичета и им говори както на мен.. Това много ме дразни.. Говорим почти всеки ден за това.. понякога едвам прикривам мъката и сълзите си..Чуствам се ужасно.. И така приятели моля ви дайте ми съвет ако е в мен грешката какво да направя.. Толкова го обичам за нищо на света не искам да си представям дори живота без него!![]()
![]()
![]()
![]()
усещаш ли че те прави на маимуна?!с извинение*?!не му позволяваи да прави така.. след като искаш да си с него питаи го защо го прави и какво толкова не може да се задоволи с теб?питаи го какво иска да праавиш че да се държи по същия начин ...аз лично бих го отрязала..още 1 път когато го е направил но... щом не искаш говори с негоаиде успехчета ...дано се оправят нещата
![]()
Можеш или да говорите и да се опитате да се разберете, или да се отдръпнеш от него и да се надяваш, че той ще усети липсата ти и ще разбере грешката си. Някой ден просто си излей всичко - говори му, крещи, плачи - нека види колко те наранява. Ако те обича, сърце няма да му даде да продължава да ти причинява това. Ако и така не стане, отдръпни се. Постави му ултиматум - ако ще е с теб, ще трябва да ти е верен. Той да избере. Може да го загубиш, но една такава връзка и без друго ще ти носи все повече и повече болка...
Не искаш да си представяш живота без него, ама май ще ти се наложи![]()
Ако искаш да си промени отношението и мнението за теб (тоест да те уважава и да те възприема по-сериозно), ще се наложи ти самата да се промениш. Най-голямата ти грешка е, че не си показала характер още първия път, когато ти е направил тая мизерия.. трябвало е още тогава да го зарежеш, не знам как си се прекарала да останеш с него![]()
Но както и да е, време е да бъдеш по-твърда и да покажеш, че не може вече да ти се подиграва.. сама твърдиш, че може да те има когато си поиска, еми промени това, намери сили![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Изневерявал ти е 10000100000 пъти и си още с него ... Не си добре !!!Първоначално написано от BeBiiiNkaAa
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Samo edno 6te ti kaja-fakta 4e my pro6tava6 vsqka idva6ta iznevqra i zabejka ne ozna4ava 4e si slaba i t.n-Naprotiv tova te pravi po silna.A fakta 4e toi nqma sili da ti kaje tova koeto iska pravi nego slab za6toto qvno sam ne si znae interesite!~Za godinata i ne6to tam kolkoto ste zaedno toi trqbva da e razbral kakvo iska kak go iska i nai ve4e ot koi go iska....i ako ne go iska ot teb zna4i e v gre6ka!Adi YSpeh!
Това наистина ме накара да се чувствам по - добре отколкото бях! Мерси за разбирането и подкрепата!Първоначално написано от }:0)
Хм, колко познато звучи. Един съвет- зарежи го, той не те заслужава.
suglasna sam s [B]a[N]D[i]T[k]a !!!
tochno taka si e... NE MU DAVAI DA TE PRAVI NA MAIMUNA![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Triple-H
![]()
![]()
КЪСАЙ ГО!!!
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Spored men trqbava da mu kaje6 4e ako ne spre 6te go zareje6.Ako ne spre zna4i ne te zaslojava.Znam 4e 6te ti e trudno da go ostavi6 no taka si pri4inqva6 mnoo bolka.I az mislq 4e te pravi na "maimuna"
Изневярата е най гадното нещо в една връзка. Знам щото и на мен ми се е случвало и наистина мн боли. Но на изневярата най лесно се отговаря с.... изневяра!
Това бяха думите, които трябваше да чуе авторката на темата.Първоначално написано от }:0)
Естествено половина от тях са пълна глупост де..
Това него го правило слаб а нея силна ? За каква сила говорим в случая, че не разбрах ?
Сила да вярваш на някой, който не заслужава доверие ?
Има си друга дума за това, казва се глупост.
Или сила да прощаваш нечий едни и същи грешки ?
Я чакай.. и това се казва глупост.
Това което я правят нея тези изневери е: глупава и наивна, а него нищо не го правят.
Съвсем безразличен си е той, пука му на него че му вярват, и че изнвверява.
миличка, наистина той доста те разиграва .. направо си се подиграва с теб..
да, грешката е и в теб донякъде ...
веднъж ти е изневерил и си му простила - ОК, но вторият път е трябвало да му покажеш, че не може да си прави каквото иска и да го беше резнала ..
та той така ще продължава ВИНАГИпредлагам ти при следващият гаф да му биеш шута, може да га обичаш, но .. все пак би трябвало да обичаш повече себе си, затова мисли за себе си
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Немислиш ли , че малко прекалява.Но не е само негова грешката.Ти също имаш вина за това.Като си му простила първия път за това , че ти е изневерил , той си е помислиш , че така ще направиш и следващия път , и по - следващия.С една дума иска да си поиграе с теб , а ти му се връзваш.Недей така.Колкото и да го обичаш неможеш да продължавш така.И аз направих същата грешка - прощавах за това , за онова , но разбах , че полза няма.Само си създаваш мъка.Ще намериш някой , на който можеш да имаш доверие , а това е най - важното.Айде успех.
Мила,доста момичета са се жертвали в името на любовта,преглъща ли са какво ли не ,аз лично доста често го правя ,но повярвай ми ,ако разбера ,че приятелят ми ми е изневерил,спал е с друго момиче,няма да го погледна повечеА щом си му простила веднъж,той ще го направи отново и няма да се трогне от приказки. Запази хубавите спомени от тази година и половина и му бий шута
![]()
i az imah podoben problem
biv6iq mi izneverqva6e edva li ne s vsqka k***a
a az vse mu pro6tavah ama ne6tata ne se promeniha
kakvoto i da pravi6 toi nqma da spre (sajalqvam 4e ti go kazvam)
izpitala sam go i znam
Nai-dobriq variant za teb(vapreki 4e sega ne misli6 taka) e
da se razdelite
TOI NQMA DA SPRE DA TI IZNEVERQVA
Varvi napred i nikoga ne spirai, dori sarceto da boli!Nikoga ne se obra6tai ne sajalqvai za otminalite dni i znai 4e tozi, koito te obi4a 6te doide sam pri teb oblqt v salzi
Ами замисли се каква връзка е това? Неможе единия да си прави каквото му е кеф и да изневерява , а другия да страда.Или има взаимно доверие и уважение или просто нищо няма да излезе от тази връзка.Той може да прави това до безкрай, а ти все ще го търпиш ли?Сядате и говорите и то нататък преценяваш дали ще продължите.
Здравей!Не допускай грешката да му позволяваш да се държи с теб като с даденост,която винаги ще му бъде на разположение и винаги ще има!Наистина прекалено много си му прощавала и то не само за изневерите,но и за отношението му спрямо теб!Явно много го обичаш и си изключително търпелив човек!Поговори с него и бъди по-крайна,ако продължава по този начин,че ще го напуснеш!Може би ще те оцени достатъчно,когато те загуби и осъзнае колко си му необходима;колко много те обича!А ако не стане така,явно той вече е загубил чувствата си към теб!Това е много крайно решение(говоря за евентуална раздяла),но ти не бива да позволяваш да тъпчат достойнството и човешките ти права!Успех,Мила!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?