- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра..
Здр.. Може би и друг път са пускали подобна тема.. но ми е много тежко и искам да го споделя с някого.. Ходя с приятеля ми от година и половина.. Давам му всичко от което се нуждае.. обичам го страшно много.. и той твърди така, но понякога много се чудя дали не ме лъже.. За него бих дала и живота си толкова са силни чувствата ми.. Коагто тръгнахме в началото бях супер щастлива, че имам до себе си човек като него.. но не след дълго започнаха и първите разочарования.. Спа с едно момиче когато се бяхме събрали у една приятелка е съседната стая.. Изневерявал ми е не веднъж.. ала аз всичко съм му прощавала.. и може би е моя грешката, че става така.. защото го оставих да си мисли, че може да ме има когато си поиска.. както и да е.. Въпроса е, че той непрекъснато си пише из скайп и ч в мирката с разни момичета и им говори както на мен.. Това много ме дразни.. Говорим почти всеки ден за това.. понякога едвам прикривам мъката и сълзите си..Чуствам се ужасно.. И така приятели моля ви дайте ми съвет ако е в мен грешката какво да направя.. Толкова го обичам за нищо на света не искам да си представям дори живота без него!![]()
![]()
![]()
![]()