.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Graveland!!!
    Guest

Spored vas normalna li e reakciata mi ?

zdr na vsichki... znachi predi okolo polvin godina prejivqh mn trudna razdqla s taka das e kaja lubovta na jivota mi do momenta i ottogava ne sam si imal seriozna priqtelka i mn trudno preodolqh vsichko,no ot blizo mesec nasam i poveche izobshto ne mi dreme za predishnata i ne mi se zanimava s vryzki... iskam nqkaksi malko pochivka... i sega imam shansa da trygna s edno F koeot e na moqta vyzrast 18...kefi me super tochno e , no imam chsutvoto che si otmyshtavam na neq kato postoqnno e precakvam s izlizane i taka natataka... a tq iska da hodime,no men nqkaksi mi idva da precakvam nqkoi za da moje se pochustva i toi taka kakto az predi polvin godina... normalno li e tazi moq reakciq??? i syshtevremnno hem iskam da stane neshtu s nas...
    no haresvam i edno F ot rabotata koeto e mn gotino i vyobshte se symnqvam da se poluchi.. kajete mi kvo da prava i normalno li e tva/??

На 18 и вече си срещнал любовта на живота си?
    Ти колко планираш да живееш бе пич? 19?
    И кат харесваш друга мацка за кво мъчиш тая? Обясни и как седят нещата и си връй при другата

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Spored vas normalna li e reakciata mi ?

Цитирай Първоначално написано от Graveland!!!
    zdr na vsichki... znachi predi okolo polvin godina prejivqh mn trudna razdqla s taka das e kaja lubovta na jivota mi do momenta i ottogava ne sam si imal seriozna priqtelka i mn trudno preodolqh vsichko,no ot blizo mesec nasam i poveche izobshto ne mi dreme za predishnata i ne mi se zanimava s vryzki... iskam nqkaksi malko pochivka... i sega imam shansa da trygna s edno F koeot e na moqta vyzrast 18...kefi me super tochno e , no imam chsutvoto che si otmyshtavam na neq kato postoqnno e precakvam s izlizane i taka natataka... a tq iska da hodime,no men nqkaksi mi idva da precakvam nqkoi za da moje se pochustva i toi taka kakto az predi polvin godina... normalno li e tazi moq reakciq??? i syshtevremnno hem iskam da stane neshtu s nas...
    no haresvam i edno F ot rabotata koeto e mn gotino i vyobshte se symnqvam da se poluchi.. kajete mi kvo da prava i normalno li e tva/??
    Абе не е много нормална
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

SIskA_ISkA
    Guest
    [b]AZ bih kazala 4e bi moglo da se nare4e normalno daje predvidimo...makar4e vseki gleda i govori ot razli4en 1g1l.Mn zavisi ot haraktera na mom4eto\momi4eto. NE go misli 4ak tolkova i az prejivqh ne6to takova predi nqkolko meseca i si misleh 4e sveta se sryti pod krakata mi.....e ima6e koi da me podkrepi togava i az bqh dostata4no silna za da si kaja 4e ne e nito parviq nito posledniq...i eto sled 1 mesec se zapoznxa dr razko6no mom4e!NQma da sa dava6 vse pak si samo na 18!vSeki se privyrzva malko ili mn.....misli trezvo nad sityaciqta i sam 6te preceni6 kakvo da pravi6 sas vaprosnoto momi4e! :}

#~Luda_Fenka~#

Ne e mnooo normalna reakciqta ti.Za6to izma4va6 onova momi4e po dobre se spri

Град
    Бургас
    Стига измъчва момичето кажи и напрал че искаш да си с друга
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си