Здравейте... Днес беше много готин ден :P Отивам аз да си търся работа и по пътя в автобуса имаше едно много готино момиче. (Мноооого ще ми стане тъпо ако чете този форум) Една жена я беше заприказвала нещо, май за работа я навиваше и дочух че и двамата отиваме на един и същи курорт за работа А между другото тя беше много готина, поне на мен супер много ми допадна.

И така гледах си я известно време, после си казах "какво пък?!" и я заговорих. Разговора си вървеше, посмяхме се, и на нея и беше приятно и си личеше. Дойде нейната спирка, "успех на работа" някакви такива неща си разменихме и тя слезе. И това ли беше бе МАЙК$&*#^)@!#& !!!!!! Още ме е яд че не и поисках телефона !!!!

Как мислите утре да отида ли на нейната спирка (във града, не на курорта) все едно "уж случайно" сме се засякли Дали няма да си помисли че съм някакъв супер отчаян тип дето я преследва? Не казвам, че съм отчаян, просто супер много ми хареса това момиче и ме е яд, че не и взех телефона..... кажете кво мислите че ще се пукна моля ви

btw - Ако въпросното момиче прочете това съобщение да драсне два реда, да не си правя труда да ставам в 6 утре