Някой може ли да ми препоръча ефективно решение за премахването му![]()
Za akne moga da ti preporycham mnogo neshta,no dali sa podhodqshti za tvoqta koja neznam.Taka..znachi mojesh da si kupish krem Skinoren.Toi e podhodqsht za takav problem,no ako kojata ti e prekaleno 4uvstvitelna ne go izpolzvai.Pravi si maska ot huma-tq po4istva liceto mnogo dobre.Sashto mojesh da si kupish katranen sapun.Toi sashto po4istva liceto mn dobre,no sled kato se izmiesh s nego e dobre da se namajesh s nqkakav hidratirasht krem.Ne se mii vseki den s nego,zashtoto mn izsushava kojata.Mnogo e polezno da se pravqt zaparki ot laika ili smradlika.Tova e za sega.Ako se setq oshte neshto shte pisha.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ми нз аз ползвам Далацин Т и да ти кажа лицето ми се поопрай така че ... За хума също съм чувала мн добри неща но не съм я ползвала.
Здравей ,
(искам да кажа първо да провериш темине до две седмици назад и ще видиш колко такива отговори има...
После искам ди обясня , че не можем да кажем почти нищо конкретно ако и ти не споделиш малко повече инфо...Какви са пъпките , каде излизат , имаш ли алергии към онтибиотици , правени ли са ти процед,ри , в кои части имаш най много пъпки , на колко годинин си , ползвала ли си нещо преди това ...сигурна ли си освен това дали това е акне и нямаш комедони...може да имаш слаба форма на себорея...ако това съществува катранения сапун и Скинорена ще влошат нещата....
Ако отговориш на тези въпроси ще ти кажа как можеш да си потдържаш кожата но не и преди малко повече инфо...
Успех...
Moga da kaja mnogo hubavi ne6ta za produktite na Avene s termalna voda - strahotni sa za 4uvstvitelna i vazpalana koja, no sa molko skypi4ki. Kazvali sa mi 4e i rozova voda pomaga v tozi slu4ai, a ima i edin krem ACNE OUT prodava se v aptekite mn e dobar i ot nego nanasq6 samo varhu samite pypki a no po cqloto lice za6toto mnogo izsu6ava kojata. A moje6 daopita6 i drugo svarqva6 si 4ai - smeska ot laika i smradlika ostavq6 go da izstine dobre potapq6 v nego pamu4ni tampon4eta i si pravi6 kompres za po 20 min sled tova ne izplakva6, a ostatyka ot 4aq moje6 da si pribere6 v hladilnika i da izpolzva6 pak na sledva6tiq denUSpeh ot men! Ako se setq za ne6to drugo pak 6te pi6a.
катраненият сапун го ползват много от хората, които имат расти, защото силно изсушава. помага за акне, но АДСКИ ВОНИ и след това кожата стяга е стои като опъната, дори и да е мазна. по-добрата алткернатива са сапуните със сяра, те също почистват и лекуват акне, но не са талокова агресивни.Първоначално написано от mechtaq_za_teb