.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

трябва ми по-голяма снимка

здравейте!искам да си поръчам тениска от сайта на teniski.bg много искам една картинка ,но навсякъде я има от 50 кб най-много до 100 ,а там пише ,че е желателно снимката да е от 200кб и по-голяма резолюция има ли програма,която може да увеличи снимката и релолюцията? [-o< [-o<

Супер фен Аватара на pinki
    Не мисля, че има.... Поне не съм чувала
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Снимката да, резулюцията не.
    Търси я в по-голям вариант.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Казанлък!!
    значи попринцип всяка програм може да ти увеличи снимката (Photoshop) естествено и размера й ще се увеличи, НО тези снимки са с така наречената растерна графика (пиксели), т.е ако ги увеличиш (разпънеш) качеството сериозно ще се влуши и ще получиш ефекта на пиксализацията единственият вариант е да я трейснеш в някоя векторна програма (Adobe Flash) и тогава вече ще можеш да я разпъваш колкото си пожелаеш. Разбира се тресирането е процес, при който се "очертава картинката" и с две думи се рисува на ново. Не е нещо толкова трудно ако си опитен в програмата и ако картинката не е прекалено сложна..

Ако искаш я качи да я погледна и ще ти кажа вариантите.. а може ид а ти помогна да я увеличим

хайде успех!
    Change is good!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си