.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Ако бяхме ...!!

kak mislite ne trqbva li da se haresvame takiva kakvito sme?? vse pak perfektni nqma i... mislq 4e ne tova e nai vajnoto. edin 4ovek koito moje da radva horata s povedenieto si, horata okolo nego ne se interesuvat 4e toi ne prili4a na foto model. krasotata e v o4ite na horata. ti moje6 da bade6 krasiv ako horata te vijdat takav dori s nedostatacite si. apak v kraina smetka, nie za tva sme hora, da se haresvame takiva kakvito sme!!!
    Az IskaM NeshtO da tI KajA, t0 MoJe StraShNo da ZvuChi. OBICHAM TE!!! NaPrav0 shTe tI kaJa, a Ti za MeN kAkv0to iSkaSh sI MiSli...

trqbva da si takaf,kakafto si ....... koi e kazal obratnoto,oba4e kvo ni pre4e da se poddarjame i da izglejdame dobre......taka 6e imame i dvete.....
    nezavisimo,4e si s perfektniq harakter da kajem...misli6 li 4e nqkoi 6e te zagleda,ako izglejda6 ujasno(debela si kato bure,s nesresana kosa,4e nedai si boje i nekapana....)....men bi me hvanalo gnus,nezavisimo kaf mu e haraktera na toq 4ovek......

^ трябва си и малко късмет, за да се родиш хубавичък (не говоря за няква невероятна красота). квото и да правиш, ако си уродлив по рождение... всеки си има различни критерии за грозно, де.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

да това го казват грозните .... беше казал ал бънди в някакъв епизод да ти кажа и двете неща са важни... ест повече вътрешното но.. когато се запознаеш виждаш малко или много и външността.. ако тя не те привлича нз как би могъл да видиш другата красота .. та дори и малко човек трябва да се грижи за себе си...

След като има толкова козметични продукти, значи има хора, които не се харесват...Пък и защо да не се възползваме от козметиката?Според мен всеки трябва да се поддържа!Аз не бих спряла да използвам козметика, защото така изглеждам по-добре, а и се чувствам по-добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си