- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама се напи
Ем.... Наздраве!
не се притеснявай, не си виждал 83-годишната ми баба пияна![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не, но съм виждал 53-годишната си майка пияна. И то не веднъж. Ебаси.. аз като се напия ми разправя колко съм пропаднал и ква съм отрепка, а в следващия момент тя се напива по-брутално и от менеПървоначално написано от alice sw
Оф кога ли ще стана пълнолетен, та да се махам от тука......
Помня мойта единствения път кат я видях пияна. Само се клатеше и хълцаше, а аз малкото лапе си умирах от смях!
Vase.. samo ne iskam da se kosish... Roditeli vsqkakavi... nqkoi sa super zle... drugi sa gotini... Zavisi... Ne si gi izbirame nie... Sakat rogat.. kafto shte da e.. takyf e! {}
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?Първоначално написано от DeviL_AsS
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Предварително се извинявам за въпроса си-майка ти алкохоличка ли е или просто ей така се напива?
Моя баща го е правил това и аз съм го правила веднъж...
Но не често и постоянно...
Не е достоино за една жена да върши такива неща и то пред сина сиНо за да се стигне чак то тук явно си има добра основателна причина.
Не мога да ти дам никакъв съвет.
![]()
♥ ♥ ♥
А за един мъж по-достойно ли е да се напива пред 16 годишната си дъщеря и после да стават скандали и побоища?Еми САМ90 мога да ти кажа ,че не си САМ и има и по-зле.Първоначално написано от Vikitooo
Ми седнете заедно и си поркайте!!!Но е кофти да гледаш особено жена това е брутално!!!!
Алкохол на жени и деца да не се продава това е моето мнение!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe golemi moralisti se izvudiha tukna 13 moje da se ebe6 i da lapa6 kurove ama maika ti ne moje da pie
i kvo e tva tupo mnenie 4e jenata ne trqbva da pie? sme6nici. trqbva da razberete 4e roditelite vi sa hora imali sa jivot i predi vas i vupreki vas te trqbva da produljavat da jiveqt. nqma lo6o v tva da se naporka6 ( stiga da ne e vsqka ve4er) kakvo tolkova golqma rabota ne vijdam za6to izob6to se obsujda
ti da ne bi da si probal da lapa6????Първоначално написано от Анонимко
![]()
=D> =D> =D>
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Раэбирам те и энам ,че ти е кофти.само че эа съжаление нема какво да се направи.Даже да и кажеш,че не ти е приятноу,това ще се повтори пак и пак..
И все пак ае наэдраве![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ми нз...мама не се напива... Ама поговори с нея, когато е в трезво състояние.Кажи й колко е смешно и т.н.
Ееееее голяма работа, че се напива. Жена на определени години е, живяла е достатъчно, за да знае кое е най-добре за нея.
Нейна работа е и не си ти този, който ще я съди, особено щом и ти пиеш. Толкоз.
Saatana vittu perkele hate crew!
АМИ ПЪК МОЖЕ ДА ИСКА ПРОСТО МАЛКО ДА РАЗПУСНЕ ЖЕНАТА К'ВО ТОЛКОВА СПОКО!НЕ Е 4АК ТОЛКОВА ЗЛЕ!!!!!!!!!!
![]()
Хахахахах, о не, мама се напи, ами сега. Тя е голяма и възрастна, обаче се напи, какво да направим, дай да я изкажем на тати!! Защото не е хубаво възрастните да се напиват, точно така, алкохола е направен, за да се консумира от нас, децата, а не от тях и е много лошо и е много несправедливо тя да се напие!! Тя е възрастна, не заслужава да се напива
. Лоша мама, мразя я! Направи лошо нещо, направи грях
..
![]()
![]()
![]()