.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    iknowuwantme
    Guest

Любовен триъгълник

Ходя с едно момиче от известно време обаче тя се промени в последните дни почна да се лигави повече от нормалното да не е толкова забавна колкото в началото,да говори за теми които въобще не ме интереуват.От своя страна една от най добрите и приятелки поддържа връска с мене имам предвид пишеме си в skype говориме си тя ме разбираи е сериозна мисля че тя не е безразлична към мен както и аз не съм към нея.Е някой ако може да предложи какво да правя защото не искам да скъсам с гаджето ми при положение че сме правили секс и да си помисли "той ме изчука и вече не иска да ме види"истината че тя просто се промени от началното момиче което познавах

Супер фен Аватара на Qnchety
    Абе късай я. Ко ти пука ко ши си помисли!

и аз така с бившата си като тръгнахме и тя няква супер много почна да се лигави на моменти, и аз като я питам: кво ти става ма, и тя: ми аз така по принцип се държа супер лигаво с гаджетата си , ама мен не ме дразнеше много тва, в см не ми пречеше... не знам питай я по-добре защо така се държи, и се опитай да се "пренастроиш" да я възприемаш като се лигави, ако не можеш по-добре я зарежи и тръгни с приятелката й
    YOU STAND YOUR GROUND AND FIGHT!!!
    -Where's Zed?
    -Zed's dead, baby. Zed's dead.

lorena
    Guest
    mi moje i taka da se poluchi.. zatova nedei za burzaj da q zarqzvash...i to zaradi nai -dobrata i priqtelka pomisli si

#~Luda_Fenka~#

Nistina ne q zarqzvai a prosto pogovorete

da q zareje6,za6toto e ligava-da.Ama da q zareje6 zaradi pr i-ooo my god....Tova s ligaveneto ve4e zvy4i kato izvinenie

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Изясни се с гаджето защо се държи така и поговорете.Относно другото момиче-не знам.Ти си преценяваш.Ако вече нямаш чувства към гаджето си-зарежи я и се пробвай с другата.Няма смисъл да я лъжеш и да изпитваш чувства към друга-и то най-добрата и приятелка.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Лигави й се и ти уе.
    - Всички авто-части на едно място!

Ako tq te obi4a 6te e super gadno da trugne6 s neinata nai - dobra fr ... spored men se ligavi 6oto e napravila nqkoq glupost pogovori s neq
    аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.

Обмислял ли си варианта, че тя се лигави за да те отблъсне, както в случая е направила ... може и тя да си пише с някого по skype ... не виждам особена привържееност от твоя страна към приятелката ти, мисля че наистина ползваш това, че се лигави като извинение ... ти ако харесваше нещо в нея щеше да започнеш да показваш и хубавите и страни, а ти се държиш само с това, че е глезла ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Поговорете де Не бягай така от проблема Кажи и, че не ти харесва сегашното и държание, че много повече си се кефел на предишното и държание и че то ти липсва.. Пък ако мацката държи на теб определено ще се промени
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

...обаче ако ти каже "или си с мен такава, каквато съм или се не си с мен" я разкарай ! - ти си решаваш де ...

Град
    PleVen
    pogovori s gadjeto si izqsnete se kakvo vi drazni v drugiq i moje bi ne6tata 6te se opravqt ... ako ne se polu4i ... razberi sus sig kakvo 4ustva neinata fr dali te haresva ili ne (6tot moje i naro4no da go pravi (tvoito gadje da q e nakarala) )ako te haresva 100% trugni s neq :P nadqvam se da sam ti pomognala

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами ако не я харесваш вече скъсай с нея, но пък и не се надявай много на нейната приятелка. Щом са най-добри приятелки дори и да има нещо към теб, другото момиче може да не иска да разваля приятелството си.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Terra incognita!
    Здравей,iknowuwantme!Най-добре поговори с приятелката си,попитай я защо се е променила;може да има някакъв проблем?!Обясни й,че държанието й не ти харесва,при положение,че толкова често се лигави и това те дразни!Не я наранявай,като без причина и обяснение се зарибиш с най-добрата й френдка,защото това си е забиване на нож в гърба!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Guest
    Разговор задалжително Особено ако не се виждате достата4но 4есто...Наи-добре я попитаи какво става с 4увствата и кум теб и кажи то4но как се 4увства6 ти...Успех и дано не6тата се оправят Но в никакаж слу4аи не си позволяваи да я зареже6 без обяснение и то заради неина приятелка

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Изясни се с гаджето защо се държи така и поговорете.Относно другото момиче-не знам.Ти си преценяваш.Ако вече нямаш чувства към гаджето си-зарежи я и се пробвай с другата.Няма смисъл да я лъжеш и да изпитваш чувства към друга-и то най-добрата и приятелка.
    =D> и аз така мисля!

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Здравей,iknowuwantme!Най-добре поговори с приятелката си,попитай я защо се е променила;може да има някакъв проблем?!Обясни й,че държанието й не ти харесва,при положение,че толкова често се лигави и това те дразни!Не я наранявай,като без причина и обяснение се зарибиш с най-добрата й френдка,защото това си е забиване на нож в гърба!Успех!
    аз пък подкрепям мнението на Memento mori!
    ~!1912!~

Ехааа момче,което да мисли за последствията =D> Отиваш ,казваш и " Миличка , не харесвам лигли,а сериозни момичета.Искам да знам ти от кои си" Тя ти казва ми аз съм си лигла,и ти се хващаш с приятелка и, тя ти казва ,аз ще се променя ,щом нети харесва ,ти оставаш с нея ,но продължаваш да имаш чувства към приятелката и. Така или иначе ,ще я зарежеш заради дружката и,направи го бързо,скоро и безболезнено

Поговори си с нея,тя наистина може да прави това за да те отблъсне.
    Говори,питй я защо се държи така,защо се лигави толкова-просто седнете.
    Ами да-именно затова говори с нея да не си помисли че само си я вкарал в леглото.
    Ама щом се лигави,може би наистина иска да те разкара.
    де да ви зная ве-говорете изяснете си чувствата.

Град
    pazardjik
    ako tragne6 s priqtelkata i tova e nai-gadnoto ne6to koeto
    moje6 da i pri4ini6
    po-gadno e dori ot tova da si pomisli 4e samo si q iz4ukal
    Varvi napred i nikoga ne spirai, dori sarceto da boli!Nikoga ne se obra6tai ne sajalqvai za otminalite dni i znai 4e tozi, koito te obi4a 6te doide sam pri teb oblqt v salzi

Поговорете ако не се изясните си фани приятелката й

Цитирай Първоначално написано от Mr.White
    кво ти става ма
    Добро обръщение...
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

kaji are abe begai ma ligava kurva takava .. xD
    Fuck you! Fuck you! Fuck you and fuck society too! Fuck you! Fuck you! Fuck you and fuck the world!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Попитай я каква е причината да се промени така и й ако наистина не се чувстваш добре с нея се разделете.Това че сте правили секс,не означава че късаш с нея щото вече ти е пуснала и не ти е интересна.Обясни й всичко,може пък като разбере на къде вървят нещата да стане както преди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си