.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

speshno e pls mn sym pritesnena.. ;(

tazi vecher me zabolq korema dolu nisko f dqsno no bolkata e slaba i ne se chuvstva mnogo..byrz vypros tova apendisit li e ili e qichnik molq vi pomognete.. predvaritelno vi blagodarq sorry ako ima takava tema veche [-o<

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ако те заболи някъде това не значи непременно, че е нещо сериозно.
    Ако болката се повтаря на едно и също място и се усилва тогава се притеснявай. Ако сефте те боли там нищо ти няма.
    - Всички авто-части на едно място!

Ако беше апендицит нямаше да можеш да стоиш пред компютъра и да пишеш из форумите,повярвай ми.Болката е наистина силна и ако ти се случи,няма да го сбъркаш.Ако само веднъж те е заболяло,не се притеснявай.Ако те боли системно,отивай на лекар.Наистина може да е нещо с яйчниците.

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да, ако беше апандисит определено щеше да разбереш. Ако са системни болките, както някои каза, тогава има място за притеснение. Но мен например около 3 месеца ме болеше долу вляво корема (понякога и вдясно), не постоянно, но на моменти дори доста силно. Ходих на лекар, прегледа ме и на ехограф ме гледа, и общо-взето ми каза, че нищо ми няма. Трудно ми беше да повярвам, че толкова време ме е боляло на едно и също място и нищо ми няма, но пък честно казано след това почти (да не кажа хич) не ме е боляло. Така че ако сега си втълпяваш и се притесняваш излишно може на психична основа да те боли. Аз ти препоръчвам, ако болките се повтарят, да отидеш на лекар, за да си по-спокойна ти самата. И дано не е нещо сериозно.

И мен по едно време ме болеше корема ниско в дясно.После ми дойде 13 след последната менструация.Отидох на гинеколог и се оказа,че имам киста на десния яйчник.Така че,ако болките продължат отиди при личната и й кажи.Тя ще прецени дали да ти даде направление за гинеколог или направо ще ти каже на какво може да се дължат болките.
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Попитай родителите си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си