.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    ММ
    Guest

Избеляване на зъби - как и с какво?

Искам зъбите ми да станат по-бели, сега са светло жълти, не чак жълти де..
    Мия ги по 2 пъти на ден ( сутрин и вечер преди лягане ), някакви препоръки?!?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Изтъркай ги със сода бикарбонат, помага.
    - Всички авто-части на едно място!

MM
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ще пробвам, благодаря.
    С четка за зъби да търкам, нали ?

Re: Избеляване на зъби - как и с какво?

Цитирай Първоначално написано от ММ
    Искам зъбите ми да станат по-бели, сега са светло жълти, не чак жълти де..
    Мия ги по 2 пъти на ден ( сутрин и вечер преди лягане ), някакви препоръки?!?
    otidi na zybolekyr i si naprawi izbelva6ti proceduri

Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    sys sodata pomaga da,no se naru6ava emaila na zubite.Ina4e sus soda si mahnah zuben kamuk za nqkolko dni.

da naistina s sodata e taka a s izbelvaneto na zabolekar ako si o6te tineidjar sa6to e vredno za zabite-az moita zabolekarka q pitah i kaza 4e kato sme o6te mladi e vredno za zabite

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Погрижи се да увеличиш консумацията на млечни продукти,тъй като са богати на калций и оказват благоприятно влияние върху зъбите. Намали кафетата,колата и другите храни и напитки,които съдържат по-голямо количество естествени и изкуствени оцветители. Бъди внимателна със содата и не прекалявай с употребата и,за да не влошиш качеството на събния ти емайл. Не те съветвам да използваш избелващи процедури защото там всичко е химия и въобще е кофти работа,по-добре си купи някоя хубава паста за зъбки,на Вадемекум и Колгейт са много добри.Късмет.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Отиди на зъболекар. Ще ти ги лъснат!

dazybell666
    Guest

limon

vutre6nata strana na limona mnogo pomaga!

Ами аз питах и зъболекарката каза, че е супер вредно, щото първо се уврежда емайла, първите няколко дни, една седмица примерно трябва да внимаваш какво ядеш и пиеш, защото се оцветяват, а и не е трайно.. около 1 година и после пак трябва да правиш същото.. излиза доста соленко.. така че по-добре си стой така, поне няма да имаш проблеми с болка, с падащи зъби и разни такива простотии
    HEP is not style! HEP is my life!

Guest
    men ba6ta mi e z1bolekar i mi gi e izbelval I mi bqha super qki ! Zavisi ot z1bolekarq vi kak 6a go naprai 6tot ima i s lazer i to naistina vredi na emaila oba4e ima i dr na4in(ne moga di obqsna ) koito ne vredi i ima efect . Ama pitai z1bolekarq si !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си