.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: KAK DA KAJA...?

Град
    Nova Zagora

KAK DA KAJA...?

emi ob6to vzeto e taka-az xaresvam nai dobriq si fr ako my kaja nz kak to4no i mn me estrax 4e 6te si pronmeni darjanieto kak da my kaja i kak da razbera 4e toi sa6to me xaresva na daskalo toi me zqpa v 4asovete ama pak nz... pomognete mi daite mi savet plz [-o<
    {{}}

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Много лоша ситуация.Той може да се промени като разбере,да се отчужди и т.н.Според мен по някакъв начин трябва да разбереш дали и той изпитва нещо към теб.Поговорете относно харесването и чувствата като най-добри приятели.Предполагам,че си казвате много неща.Когато разбереш,че и той изпитва нещо към теб,действай.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Това не го прави точно твой "приятел", нали ?
    - Всички авто-части на едно място!

nameri na4in da razbere6 dali i toi te haresva ako ne si sigurna v 4uvstvata mu nedei da susipva6 priqtelstvoto vi zaradi 1to uvle4enie

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Наистина по-добре първо разбери дали и той има чувства към теб и се страхува също като теб гледай го как се държи с теб и с останалите момичета, жестовете също много издават..., защото наистина като нищо да се отчужди от теб(доста хора постъпват така, макарче аз не разбирам защо) и да си съсипеш приятелството заради една тръпка...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ako misli6 4e ima priqtel ili priqtelka koito biha go razpitali dali ima 4uvstva pove4e ot pritelski ili drugoto koeto e pogovori ti s nego ako go yseti6 4e ne izpitva ni6to my kaji az ne iskam da sme zaedno 6oto 6te si razvalim priqtelstvoto ili ne6to ot sorta
    аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.

Приятелството винаги може да прерасне в любов !
    примерно аз нямам чувства към най-добрата си приятелка ама ако дойде и ми каже че тя има
    ще пробвам да видя какво ще излезе а то ще излезе ...

Град
    Nova Zagora
    MOMI4E SAM ;]
    {{}}

Щом сте такива добри приятели предполагам,че сте си говорели за харесвания и т.н. Следователно можеш да му споделиш примерно,че ти си харесала едно момче,но не знаеш как да му кажеш и го молиш за съвет,защото той е момче и сигурно знае как е най-добре.Предполагам той като едно чаровно и любопитно момче ще те попита кой е и ти естествино ще кежеш-"ТИ" Това му се вика-елемент на изненада,който почти винаги завършва с хепи енд

п.п. добре е да проучиш дали той харесва някоя,преди да му кажеш.Но за мен,тъй като вие сте много добри приятели и предполагам нямате тайни,най-добре е да му кажеш.

п.п.2 Това бешепървотокоето ми дойде на акъла,дано поне малко съм помогнала!!! успех

Guest
    emi ti sigyrna li si 4e iska6 da ima6 ne6to pove4e s tovo mom4e?moje tova da e prosto....momentno uvle4enie ili ne6to takova.

Цитирай Първоначално написано от hiphopka
    Щом сте такива добри приятели предполагам,че сте си говорели за харесвания и т.н. Следователно можеш да му споделиш примерно,че ти си харесала едно момче,но не знаеш как да му кажеш и го молиш за съвет,защото той е момче и сигурно знае как е най-добре.Предполагам той като едно чаровно и любопитно момче ще те попита кой е и ти естествино ще кежеш-"ТИ" Това му се вика-елемент на изненада,който почти винаги завършва с хепи енд

п.п. добре е да проучиш дали той харесва някоя,преди да му кажеш.Но за мен,тъй като вие сте много добри приятели и предполагам нямате тайни,най-добре е да му кажеш.

п.п.2 Това бешепървотокоето ми дойде на акъла,дано поне малко съм помогнала!!! успех
    мда.. виж как се държи с теб и ако мислиш, че те харесфа малко или мноо давай или му намекни.. има доста начини, ти си го познаваш най дууре и ш си прецениш сама успех
    ~!1912!~

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    V kakuv smisul tfa mom4e ti e priqtel vsi4ko li mu spodelq6 toi spodelq li ti ili prosto kolkot da go oprili4i6 v kakvo se svyrzvate.Ako az haresvah moq nai-dobur priqtel na koito kazvam VSI4KO prosto 6tqh da mu kaja ei slu6ai sq ne6to po4na da mi stava no..te haresvam i ne se syrdi ako ne 4ustva6 su6toto prosto mi go kaji,no neka ne razvalqme priqtelstvoto si.Probvai s tfa i pi6i kakvo stava sus ste4enie na obstoqtelstvata.Yspeh!

Guest
    аз пък бих те посъветвала да му кажеш. Момчето с което съм аз ми беше най-добър приятел и аз постепенно се влюбих в него, казах му, оказа се че е взаимно и вече трета година сме заедно и си ни е идеално

Град
    Terra incognita!
    Здравей,LoV4Ety!Според мен е най-добре да му признаеш чувствата си,въпреки че не си сигурна по какъв точно начин ще реагира,защото иначе ще се луташ в съмнения и след време ще съжаляваш и задаваш въпроса-"какво ли можеше да стане с нас,ако му бях казала?"Ти самата решаваш,но по-добре е да действаш смело и да видиш резултата!Ако той не те приема като нещо повече от приятелка,поискай да си останете същите добри френдс и дори и в началото той да е учуден,не мисля,че ще се отдръпне от теб,щом толкова много държи на теб като приятелка!Успех,Мила!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

и аз съм имала подобен слу4ай най-добрия ми приятел ме харесваше свала ме 2 месеца тръгнахме ходихме дълго бе6е страхотно но се скарахме и загубих страхотен приятел за което сажалявам
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си