- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помощ QuickTime Player
Инсталирах я тази програма преди няколко дена.
След това като исках да си тегля някаква песен не можех да я запазя , а направо ми се пускаше с плейъра на куика.
Изтрих я, но сега като искам да тегля ми излиза, че трябва да я смъкна!
Моля ви помагайте, аз се отчаях, трих всичко, но не може да се оправи!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не става, мога само за запазвам връзката, тоест нищо![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
компа на английски ли ти е?абе ако искаш ми пиши на скайпа - xi6ten_4orap_v_mraka и мога да ти помогна малко![]()
ами като пише да запазиш връзката това правиш, има се предвид да запазиш това което се намира на края на въпросната връзка![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
дааа имах същи проблем с тая шибана програма.На 2рия ден зацепих как се тегли (са не мога да ти кажа ама от Файл --->>нататък не помня.След 3 дена мъки ,триене и т.н. накрая пак инсталирах и изтрих и се махна.Богами нз как стана![]()
и аз я имам, но досега не ми е създавала проблеми...дано и завбъдеще да е така![]()
Само че ще гледаш името с което сейва, смисъл ако не е името на песента и вида файл не е Windows Media незнам си какво, ами All files в полето за име пишеш името на песента с .mp3 накрая.Първоначално написано от TheNightRider
Пример: Rammstein - Reise,reise.mp3
Щото не съм по обясненията слагам шотове.
Ако си така:
Направи така:
![]()
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas