.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

6e si pafkam i izob6to nqma da me ebe koi zima jam se pak ima glava na ramenete i toi sam si re6ava

Град
    Варна
    [quote="182+44_4adel"]
    Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Това че ти се дразниш,че някои пак ти пее че не е правилно да друсаш си е лично твоя работа! Опитвам се да помогна, а не да налагам мнения ! 182+44_4adel ДА! има някои на който му пука! И дано стават още повече тези хора !
    Не се дразня. Честно казано, през х*я ми е какво ми пееш.

А, и още нещо. Не се вживявай толкова. Скоро ще проумееш, че всъщност на никого не му пука какво, кого и защо съветваш.
    Аз съм длъжен да опитам ... пък не ма ебе! И деца не са правете на големе философи и че мноо разбирате .... Ако на никой за никого не му пукаше, светът нямаше да съществува.... ако всеки си правеше квото иска ... разбра ли ме пъпчасал пубер? Вземи питай баща си и майка си палячо!
    Аз само с деца ще се занимаам в тоя форум ! Човек се опитва да напраи нещо добро, те му са подиграват! Ма я са ши***е с родителите си!
    Ама не става въпрос ,че никой няма да тръгне да слуша какво му обясняват в някъв си форум
    Хехее, по-полека бе, чичо. Разбирам, че си голям, страшен, и че много разбираш. Няма да се правим на големЕ философи вече, щом не искаш. Иначе кой знае какво ще ни сториш...
    По въпроса за това, кой бил дете, няма да коментирам. Мисля, че си пролича. Иначе селските наредби са прекрасен начин да обосновеш съветите си. О, явно е,че нито се впрягаш, нито ти пука. Сигурен съм, че ще постигнеш целите си.

Хай, но не се ядосвай - сигурен съм, че като възрастен и уравновесен човек скоро ще ни шашнеш с нов блестящ от гениалност пост. Айде лека, че изтървах Сънчо.

Град
    Варна
    My bad...
    Исках да вкарам в цитата само пост-а на HouseSoul . По погрешка съм сложил и твоя. Sry. ^_^

Град
    OUT OF SPACE
    spoko be hora vseki si ima glava na ramenete i moje da misli koito iska da drusa da go pravi vinagi idva vreme kogato razbira6 vsi4ko i togava po4ti vsi4ki spirame nqkoi po lesno drugi mnooo trudno a za tezi koito nikoga ne spirat...........ami te sa slaboharakternite i kolkoto i da pi6e6 tqh ne moje6 da vrazumi6 az sa6to drusam i to dosta poslednite nqkolko meseca no prosto taka se slu4i v takava sreda popadnah no znam 4e kato lqtoto svar6i malko ili mnoo vsi4ko 6te premine v granicite na normalnoto tova prosto e period vsi4ki minavat prez nego a nqkoi po nqkolko pati......

това което го казваш го разбирам много добре даже може да се каже че съм го изживял.Но едва ли някой като прочете мъдрите ти слова ще си промени мнението отностно живота си.Но няма лошо повече такива хора да има които наистина осъзнават нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си