- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви моливи за очи изпозвате?
Като цвят, марка и горе долу ориентировъчна цена. Как поддържате да не се размазва?
Oriflame
oooooof... v tozi forum mnogo temi se povtarqt ... no se iskat i NOVI mneniq ... a i ne vinagi ot tursachkata mojesh da poluchish tova koeto tursish! ... momicheto iska da otgovor ... a ne mrushtene!![]()
taka - ami po princip tova dali se razmazva zavisi ot tova kakav e moliva i do kakva stepen ti se navlajnqvat ochite![]()
hubavi molivi ima na Seventeen okolo 6lv mai bqha ne sum sigurna![]()
....................
Сега съм c Golden rose.
И аз мисля така,наи-доволна сам от тяхПървоначално написано от krem4et0
![]()
За да имаш ангелски характер,трябва да притежаваш дяволско търпение!!!
Аз използвам молив на Brooklin. Не е скъп, до колкото си спомням не е повече от 2-3 лева. Харесва ми, защото е мек и остава доста черна следа на окото, която се задържа дълго време за разлика от Golden rose. Но ако сложиш повече от него лесно се размазваза това трябва да се внимава и с количеството
С чисто сърце ти го препоръчвам
![]()
Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си
И моят черният е на Бруклин. Много е силен. Струваше 2 лева май.Първоначално написано от Brave_Heart
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Благодаря за подкрепата `Death`Whore``![]()
![]()
Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си
И аз го използвам .. купих си го за 2 и нещо... и съм доволна от него .. в тия жеги малко се размазва ама като не го наслоявам много ставаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
манхатън или мейбълин. около 5 лв. черен.
И аз съм с молив на Бруклин \Първоначално написано от Brave_Heart
/ и също съм много доволна.Рядко се размазва,качествен е и много добре придава форма и изразност на окото.За това как да запазим цвета-ами слагаш малко повече от молива и ти държи.На мен Бруклин понякога ми държи цял ден.
Аз изпозам молив на Golden Rose но имам и на Brooklin - доволна съм и от двата. \/
Никакви!
Твърдо зад естествения, свеж вид!
Аз ползвам Golden Rose и съм много доволна![]()
Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!
Golden Rose, за 2лева някаде![]()
Some things are better left unsaid!
Първоначално написано от Allthatshewant
i az sam za nego Brooklin Rulz
No matter where you go, there they are...
Ползвам очна линия, долу молива дето за 2 часа сякаш го няма!![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Brooklin
Golden Rose и съм доволна