- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вреди ли?
Вреди ли използването на преса за изправяне на косата.момче съм и искам малко да и придам форма,не че съм емо
ми зависи от пресата (ако е керамична не изгаря) но ако е от тия обикновенните -изгаря косата....
ама недей да я изправяш яко си момче ...просто мн е педалско!!
да.ако е керамична няма проблем,но ако е обикновенна-горката ти косаа\
/
.. а и момче си закфо ше се изправяш
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Ми шото не ми харесва,стърчи насякъде![]()
Do izvestna stepen vredi.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
ami vredna e ama ne mn) zavisi kakvi produkti polzva6
Вреди.По-добре изпозлвай гел за коса.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Вреди си! Пробвай с четка и сешоар! По-безвредно е за косата.![]()
Да.
1 познат има мн рунтава коса,ама от малък искал да си я пусне-направи го и си купи преса.Използва я през 2,3 дни и му стоеше добре,докато след 2 месеца не го видях остриган,защото се е изтощила.Чак му съчувствамПървоначално написано от Burzumul
![]()
Вземи си керамична преса с терморегулатор и я изправяй(или там каквото искаш да й правиш) на възможно най-ниската температура,която е става за изправяне.Никога не си прави косата когато е мокра-тогава е най-уязвима.И преди да започнеш и сложи кристали.И гледай да идползваш пресата колкото се може по-рядко.
е според мен няма какво да се притесняваш,ако нямаш дълга женска грива
няма любов
глупости. зависи как го прави. примерно, гаджето на една приятелка има дълга чуплива коса и като я изправи става СТРАХОТЕН (ама шшшшт, да не ме чуе и да ревнуваПървоначално написано от ~egoistiC
)