- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гримиране на очи
как гримирате очите си?
аз от мн време съм харесала стила на Версаче, иначе казано, опушен грим, тъмни цветове и т.н.
какви продукти ползвате? а цветове?
lichno az nemoga bez 4eren molivslagam go samo otdolu i nai mn spirala da sloja i do tam .. mn rqdko slagam senki..cvqt..predimno po tumnichki cvetove no savsem malko ;]
Имам пъстри очи и почти всякакъв цвят сенки ми отива \/ Но попринцип предпочитам по-светлите и перлени нюанси
А като цветове- розовко,зелено,сребристо,з атисто,прасковено и понякога мното светло синичко
А за вечерен грим- опушените очи за мен са фаворит
Колкото до това какви продукти-Bourjois,Seventeen,Avon,Oriflame,Ruby Rose и едни сенки на Impala имам, които са много готинки
![]()
Сенски и спирала слагам само,като сенките винаги са ми преливащи цветове,в края по тъмно и отдоло също.Преди слагах и молив,но се отучих,защото е кофти навик![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Молив не мога да си слагам, очна линия също, спирала не ми седи хубаво, а сенки без молив и спирала....
Та - не си слагам грим на очите.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
с много тъмно кафеви очи съм, почти черни
използвам черен молив, черна спирала, сенки - те са ми любими, напоследък ме е обхванала някаква дебилщина и се гримирам с адски ярки цветове - тревно зелено, оранжево, цикламено![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз немога без черен моливмного рядко слагам фондю тен
![]()
Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!
Черни сенки и черен молив.
Но понякога и тъмно сиво слагам.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
az slagam samo 4eren moliv i spirala
п.п.Забравих да кажа, че не мога без черен молив и спиралаПървоначално написано от RoSsiTo
![]()
Тва бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз не се гримирам много често.В месеца веднъж, че дори и по-рядко си слагам грим, обикновенно черен молив, спирала падам си по-тъмни цветове.![]()
задължително черен молив и спирала..когато ми остане време обикновенно слагам тъмни сенки..
определено и аз харесвам опушените очи и така и се гримирам когато не закаснявам![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Обикновено се мацотя в червено, черно, бяло или лилаво. Такива цветове нося като дрехи, в такива се и гримирам.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
spored men vse pak nai-qko si e estesvenoto ,no obi4am da se grimiram i to mn no ne prekalqvamprez denq ne6to svejo koeto ne li4i tolko no te pravi sladka rozavko mn bledo,praskovka,ruj savsem malko ama mn malko
moje i bez spirala samo o4na liniq tip lisi4ka ili samo spirala no za prez denq dvete prosto ne varvqt 6te stane6 kato...se6ta6 se
Избягвам силния грим, ако няма някакъв по-специален повод. Иначе слагам черен молив и спирала. Един път със съвсем леки сенки, а друг път без. Особено през лятото избягвам силния грим.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Слагам молив и спирала,когато се сетя :P друго-не.
Ооо, в тия жеги въобще не ми се занимава да се мажа с кво ли не. Слагам една спирала и съм готова.
Иначе по принцип използвам тъмно кафеви и златисти сенки - отива си с очите ми (кафеви са).
Опушеният грим е готин, но отива на светлооки мадами. Не че не съм се рисувала и така, но кафяво и златисто са моите цветове.
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Az po4ti nqmam migli na dolniq klepa4 i sa mi i svetli i zatova bez cheren moliv ne moga! dori samo nikyde da ne izlizam pak sym s moliv... Spirala rqdko, za6toto mi padat miglite ot neq..
Senki.. po-tymni prelivashti, no da sa perleni... no i senki slagam mnogo rqdko... samo za nqkakyv specialen sluchai
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Аз съм на спирала и черен молив... рядко слагам сенки, но пак в тъмната гама са... имам тъмнокафяви очи и да ви кава добре се получава![]()
Мацки а някоя от вас ако има снимки ще покаже ли как се гримира аз имам и мога да кача ако искате, но не е нищо особено гланц, спирала, сини и бяли сенки и черен молив![]()
Слагам си само черен молив и понякога спирала
и аз съм такаПървоначално написано от KiFy