.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Guest

гримиране на очи

как гримирате очите си?

аз от мн време съм харесала стила на Версаче, иначе казано, опушен грим, тъмни цветове и т.н.

какви продукти ползвате? а цветове?

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    lichno az nemoga bez 4eren moliv slagam go samo otdolu i nai mn spirala da sloja i do tam .. mn rqdko slagam senki..cvqt..predimno po tumnichki cvetove no savsem malko ;]

Имам пъстри очи и почти всякакъв цвят сенки ми отива \/ Но попринцип предпочитам по-светлите и перлени нюанси А като цветове- розовко,зелено,сребристо,з атисто,прасковено и понякога мното светло синичко А за вечерен грим- опушените очи за мен са фаворит Колкото до това какви продукти-Bourjois,Seventeen,Avon,Oriflame,Ruby Rose и едни сенки на Impala имам, които са много готинки

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Сенски и спирала слагам само,като сенките винаги са ми преливащи цветове,в края по тъмно и отдоло също.Преди слагах и молив,но се отучих,защото е кофти навик
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Молив не мога да си слагам, очна линия също, спирала не ми седи хубаво, а сенки без молив и спирала....
    Та - не си слагам грим на очите.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    с много тъмно кафеви очи съм, почти черни

използвам черен молив, черна спирала, сенки - те са ми любими, напоследък ме е обхванала някаква дебилщина и се гримирам с адски ярки цветове - тревно зелено, оранжево, цикламено
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Аз немога без черен молив много рядко слагам фондю тен
    Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Черни сенки и черен молив.
    Но понякога и тъмно сиво слагам.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Guest
    az slagam samo 4eren moliv i spirala

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RoSsiTo
    Имам пъстри очи и почти всякакъв цвят сенки ми отива \/ Но попринцип предпочитам по-светлите и перлени нюанси А като цветове- розовко,зелено,сребристо,з атисто,прасковено и понякога мното светло синичко А за вечерен грим- опушените очи за мен са фаворит Колкото до това какви продукти-Bourjois,Seventeen,Avon,Oriflame,Ruby Rose и едни сенки на Impala имам, които са много готинки
    п.п.Забравих да кажа, че не мога без черен молив и спирала

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от RoSsiTo
    п.п.Забравих да кажа, че не мога без черен молив и спирала
    Тва бях аз

Аз не се гримирам много често.В месеца веднъж, че дори и по-рядко си слагам грим, обикновенно черен молив, спирала падам си по-тъмни цветове.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Предпочитам шоколадови сенки,бели и сиви.Съчетавам ги според облеклото.Преди сенките слагам база за сенки.Извивам миглите с миглоизвивачка и слагам черна спирала.СЛагам черен молив и във вътрешния ъгъл на очите слагам бял молив.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    задължително черен молив и спирала..когато ми остане време обикновенно слагам тъмни сенки..
    определено и аз харесвам опушените очи и така и се гримирам когато не закаснявам
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Обикновено се мацотя в червено, черно, бяло или лилаво. Такива цветове нося като дрехи, в такива се и гримирам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

spored men vse pak nai-qko si e estesvenoto ,no obi4am da se grimiram i to mn no ne prekalqvam prez denq ne6to svejo koeto ne li4i tolko no te pravi sladka rozavko mn bledo,praskovka,ruj savsem malko ama mn malko moje i bez spirala samo o4na liniq tip lisi4ka ili samo spirala no za prez denq dvete prosto ne varvqt 6te stane6 kato...se6ta6 se

Избягвам силния грим, ако няма някакъв по-специален повод. Иначе слагам черен молив и спирала. Един път със съвсем леки сенки, а друг път без. Особено през лятото избягвам силния грим.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Слагам молив и спирала,когато се сетя :P друго-не.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ооо, в тия жеги въобще не ми се занимава да се мажа с кво ли не. Слагам една спирала и съм готова.

Иначе по принцип използвам тъмно кафеви и златисти сенки - отива си с очите ми (кафеви са).
    Опушеният грим е готин, но отива на светлооки мадами. Не че не съм се рисувала и така, но кафяво и златисто са моите цветове.
    Собственост на Canis_Dirus

Az po4ti nqmam migli na dolniq klepa4 i sa mi i svetli i zatova bez cheren moliv ne moga! dori samo nikyde da ne izlizam pak sym s moliv... Spirala rqdko, za6toto mi padat miglite ot neq..
    Senki.. po-tymni prelivashti, no da sa perleni... no i senki slagam mnogo rqdko... samo za nqkakyv specialen sluchai

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Аз съм на спирала и черен молив... рядко слагам сенки, но пак в тъмната гама са... имам тъмнокафяви очи и да ви кава добре се получава

Мацки а някоя от вас ако има снимки ще покаже ли как се гримира аз имам и мога да кача ако искате, но не е нищо особено гланц, спирала, сини и бяли сенки и черен молив

Повече от фен
    Град
    София
    Слагам си само черен молив и понякога спирала

Град
    В Мъглите На Авалон
    Качвай - и без тва яката тема на БАРБИ вече я няма

Град
    Over the hills and far away
    Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Аз съм на спирала и черен молив... рядко слагам сенки, но пак в тъмната гама са... имам тъмнокафяви очи и да ви кава добре се получава
    и аз съм така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си