- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гримиране на очи
ето,обаче качеството не е чак толкоз хубаво защото снимката е от гсма миhttp://mimi-miti.hit.bg/azzz.bmp
Използвам молив и спирала (най-често черни). Понякога слагам и някакви сенки, пак тъмнички.![]()
Черен молив от долу.Черна спирала от горе и от долу и тъмно кафяви сенки.
черен молив и черна спирала, нищо друго![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
ако не сложа молив и спирала изглеждам като прозра4на, защото съм с прекалено светла кожа, светли о4и и светла коса...трябва от някъде нещо да подсиля...
по принцип си слагам тъмно син или 4ерен молив (само 4е отвътре на горния клепа4...дааа мн хора ме питат дали не е трудно или не ми е гадно, или нз си к'во... и не! не си вадя о4ите докато го слагам!) ии 4ерна спирала (преди слагах синя, защото бях твърдо убедена, 4е 4ерното не ми седи пъккк то...нищо общо)
а сенки... слагам по-рядко... имам лошия навик да си слагам няк'ви светло сини... и то те се сливат с о4ите ми...
за това сега си слагам бледо розови, които ве4е по-ми отиват (или поне аз така се заблуждавам, 'щот така ми отърва)
а да, и на долния клепа4 задължително си слагам светъл молив или поне в края по-тъмно, за да си под4ертая и евентуално оголемя окото
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ela da ti pokaja.... btw po temataotgore rozovo,dolu sinio ili zeleno,ili kafqvo ili 4erno...ili obratnoto ili samo sinio samo rozovo samo 4erno samo zeleno ili otgore nqkaf cvqt i dolu samo s moliv.. vinagi sum s moliv de!
i taka.. spirala rqdko opotrebqvam a za glanc da ne govorim... nai ne gi 6tada pudrata i fondiutena
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Черна очна линия и черна спирала винаги. Понякога отдолу лилаво, за да изглеждам като умряла, бати доброто![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Аз карам само на черен молив отдолу и отгоре под клепача до половината и спирала(черна естествено)Мацки, айде наистина да помоля някоя, която слага и черни сенки да качи някоя снимка, че и аз се навивам да пробвам така, ама се притеснявам да не изглежда прекалено намацотено и ше ми трябва пример от някоя по-опитна
![]()
4eren moliv i kafqva spirala no naposledyk otavna izbqgvam 4erniq moliv
Аз си слагам черен молив отдолу и спирала![]()
За сенките - използвам розови, сини (много светли), лилави и сребристи![]()
4ерен молив и цветове близки до кожата ми...кафеви, златисти, 4ервеникави (леко мургава съм), но много ми отива и тюркоазено синьои разни опушени цветове
Ами аз когато излизам някъде вечер се гримирам така: първо на горния клепач слагам най-светлите санки по принцип едни леко златисто-кремави ..след това отдоло слагам малко по тъмни и гледам най-тъмния цвят да е в края на долния клепач и началото на горния и да се получи нещо като опушен вид..най-харесвам когато се гримирам с по тъмни цветове - тъмно кяфяво , тъмно зелено ..но ако трябва да е нещо по светло използвам розово , златисто , светло зелено , или лилаво..и чак след като си сложа сенки слагам и черния молив и спиралата
и моите очи са пъстрички и ми утиват всякакви сенки.. предимно използвам телесен цвят и по - светли с лек блясък тонове на зеленото, розовото, кремавото.. обичам да сливам няколко цвята сенки и става много ефектно, но зависи с какво се обличам.. иначе слагам и черен молив и спирала, а за вечерта опушеният грим мисля, че е супер подходящ..![]()
Love Ickooo
Аз трудно се оправям с гримирането,съкато съм си по природа.За сметка на това ако някой ме гримира,черния молив и черната спирала ми стоят мн добре.Имам дълги мигли и с подходяща спирала започват да наподобяват изкуствени.
Спирала(черна),молия за очи и очна линия,скоро започнах да си слагам и сенки по-тъмнички или сребристи.Като цяло обичам черното..хахх и обичам да малко по размазано![]()
![]()
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''
Ами аз се мацотя доста разнообразно-например днеска бях така-черни спирала и молив на долния клепач,на горния клепач отгоре праскова,а отдолу-светло кафяво.![]()
Аз използвам само черен молив и черна спирала. :P За по-специален случай,или ако просто искам малко да се "помацотя"си слагам черни сенки,седи чудесно.
![]()
Аз Се ГрИМиРаМ С МоЛиВ От ГоРе и От дОЛу..И СпиРаЛа..ПрЕДиМнО ПоЛзВаМ На ЕйВъН и СъМ ДоВоЛнА..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз най-често използвам спирала и черен молив на долния клепач. Сенки почти не използвам, но ако ми се наложи използвам по-светли...опушеният грим никак не ми отива
Черен молив, спирала и черни сенки, това е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами зависи с какво с облечена и кой сезон сме залагам на синъото кафято и бежавото и черното през зимата не слагам много понякога ми стоят като опушени а лятото залагам на по закачливите цветово-розово и такива знате ги.Слагам грим ама малко или средно нацялото око очертавам скулите и слагам черна спирала това е