.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: tattoo

Guest

tattoo

та темата е имате ли tattoo ако да каде и какво ако може спойете пик-4ета

imamna puteto ama nqma da ti pokaaja snimkata

Guest

ИЗБЕЛВАНЕ vol.1937355

така, прочетох тук всички теми които намерих за това, но никъде никой не каза какво точно представлява процедурата
    моля някой които е претърпял такава манипулация да обесни на мен невежата, защето в момента имам парите, но нали знаете: шубето е голям страх

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    така, прочетох тук всички теми които намерих за това, но никъде никой не каза какво точно представлява процедурата
    моля някой които е претърпял такава манипулация да обесни на мен невежата, защето в момента имам парите, но нали знаете: шубето е голям страх

Имам татус. Това е снимката, която видях и си помислих - създаден е за мен! Иначе ми го нарисуваха върху белега от операцията на апандисита (и по този начин го заличиха). Предполагам имаш представа за коя част от тялото си говоря.

От какво те е страх? Предполагам от болката, но това не е нещо нетърпимо. След първите 10-15 мин кожата изтръпва и не е кой знае какво.
    Иначе тази пеперудка я правиха към 3 часа. После трябва да се мажеш татуса с вазелин и често да го миеш с вода и сапун (не щипе, спокойно). Не трябва да оставяш кожата ти да изсъхва.
    Минава за около седмица (ако е черна) и 2 (цветна).

И това мога да ти кажа. Ако имаш още въпроси - питай. Успех!
    Собственост на Canis_Dirus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си