- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Gorecore,grindcore,hardcore,doom
Искам да ви попитам да ми кажете нещо повече за тези стилове музика,(знам че има уикипедиа ама там не всички е вярно)и някакви групи ако може.
Попаднах на една много яка песен и до колкото ми е известно е gorecore,много ми харесва и искам така да се "втълпя" в този стил музика.
Ако има някой,който може да помогне...![]()
![]()
Excremetonry Grindfuckers.
Най-добрата група!!!!!
ахаха.
gorecore лапа пишки!!
Всъщност избощо има ли горкор?
Не е ли... гор метъл?
Или.. ?!
![]()
Пак е тъпо.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами точно за това питам,защото не знам дали гор и другото не е едно и също,аз съм ги чувала и двете пък...
Сега ще ги видя тия групи.![]()
Някой да ги е чувал тези- Waking The Cadaver
гор грайнд му се вика май О.о
пък хардкор... Blood For Blood![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мога да ти помогна с doom metal - My Dying Bride,Anathema(по-ранните неща),Katatonia,Moonspell(те ся gothic-doom).Засега пробвай тезиДано съм ти помогнал!
превод: Agnostic Front, Blood For Blood, Sick Of It All, Madball, Black Flag, Angry Samoans(тва така ли е?), Warzone...Първоначално написано от exploitedteen
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
такива упадъчни музики требе да се забранят!
![]()
слушайте нещо леко, нежно и лирично, а не некви, дето викат "гряяяяяяяяя, ууааааа" и кво е тва? тцтцтцтц, то затва днешната младеж се друса с наркотици и с цели апчета венозно....
![]()
любимата група на quench е Anal Nosorog![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хехе разбирам ти иронията,но наистина grindcore да кажем за мен винаги ще си остане тъпа музика.ГРЯЯЯЯ,ГРЯЯЯЯ,ААААА - велико нали?Първоначално написано от quench
ми то не е музика, а е изкарване на бесовете - това му е готиното на грайнда - викате си заедно, долу пред сцената има мелница, изкарвате си орицателната енергия...
Anal Dissected Angel!![]()
копеле, знаеш ли, аз нямам нищо тяхно - имах оригиАнален диск с лично посвещение от Калин, но някой ми го отмъкна и не знам къде еПървоначално написано от Fuckin'Hostile
дай ми нещо, ако имаш![]()
Ъъъъ... Аз не че някакъв разбирач се пиша ама... Кво общо имат core-лайната с doom-такивата?!![]()
Ми имам True Anal Melodies целияПървоначално написано от quench
![]()
Първоначално написано от wRinKleS
Общото е че девойката няма идея какво е нито едно от двете![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
1. Да, гор метъл е. Може да има някоя група с измислен стил горкор, но сигурно звучи ужасно.
2. Грайндкорът си е грайндкор.
3. Грайндкорът е яко нещо. Не твърдя, че има голяма музикална стойност, но е лудница.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
много е...комунистически![]()
Куенчи пак се намесва грубо =О
Дуум метъл не ти требе...в смисъл, яко е, ако ти се спи и т.н., иначе ъ-ъ.
Ама съм щедър и ще ти кажа любимите ми дуум банди,хубави неща творят.
Bethlehem - блек/дарк/дуум метъл, доста диващина са, немци
Empyrium - фолк/дуум метъл, супер успокояваща музика
Doomsword - епик дуум, много са добри, ако не се лъжа Детмастъра има и друг проект - Gjallarhorn, пробвай го и него
Mael Mordha - келтски фолк/дуум метъл, и те са яки![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ХахаПървоначално написано от Boot
айде не ме вземайте за толкова тъпа
няма общо
по-хубаво ли е да пусна 2 теми,отколкото една обща за всичко което ме интересува?
Вярно е, че на някои места в интернет пише големи глупости, но това не означава, че ние ще ти кажеш по-верни неща. Казах, че според мен горкор няма. Има гор метъл, който е като дета, но в голямата си част е бавен и се пее за черва и тем подобни. Грайндкорът е бърз и с грухтящи вокали /да не се бъркат с вокалите на дета - в грайндкора звуците са точно като от прасенца/, а дуумът така и не разбрах точно какво е.
Gorecore за първи път го чувам.
grindcore - Това си е ебаси глупостта.
hardcore - Слушам доста малко. Главно първите работи на Artery, както и Rise Against
doom - Ви дуума ми е малко тъмна работа и не знам какво е дуум, но от определяните като дуум групи в момента се сещам единствено за първите работи на Crematory.
Нали Крематори са готик, бре?![]()
![]()
А ако грайндкорът е "е баси глупостта", хардкорът е не по-малка глупост.![]()
Аз ги бях чел като готик/дуум/дет метъл в началото, а сега - готик\индърстиъл. Ама хората се чудят какви "нови" стилове да измислят. Абе шибана работа.
Сега не знам какви са...дет има наистина...но пък вокалите са последното нещо, което се гледа при определянето на стила на една група. Сещам се за 1 песен обаче, която е чист дет.![]()