- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Какфо мислите за Емо хорцата и най-ве4е за Емо мом4етата.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)Ммм Емо мом4 мойе да си носят славата на извратени гейове ама нз аз мн им се кефя.Ся вий кайете какфо мислите за тях...
мисля, че е време да хващате бръснарските ножчета ииииии.......
![]()
az bih go napravila i bez tva si padam emo![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
emo go6o se taq
Първоначално написано от very fuckable material
![]()
![]()
![]()
po temata
moje bi da..
![]()
еми чесно казано нямам нищо против тях но не мисля че би ме заинтригувало такова момче...![]()
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
mi neznam... mai da...![]()
emo sux![]()
![]()
puk i poi4ety mom4eta emo sa geiove
![]()
Не, не бих, не ми допадат ...
Но вие кво се зарибихте така яко напоследък с тея емо?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
samo da kaja po taq tema, naposledak modata be6e takava, nekfi det hal haber si nqmat ot tfa kfo e emo sa praiha na takiva det ne sa samo 6ot gi kefi kak sa obli4attfa e mn zle, ako si emo si emo, stava6 takaf 6ot imaa6 pri4ina, a ne 6ot te kefi kak sa obli4at
![]()
![]()
![]()
Много зависи от самото момче. Някои наистина приличат на обратни с тоя грим, но пък други са много сладки. Особено прическите им![]()
Пънк и рок, йеа райтПървоначално написано от Emo_girl
![]()
![]()
![]()
П.С
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!
bih tr1gnala s emo radvam im se a i imam priqteli emo-ta i da vi kaja sa si mn svqsni horica(pove4ete est., ima si i izklu4eniq)![]()
ina4e naposled1k modata: nqkvi deto ideq si nqmat kvo e emo i do predi6niq zavoi sa mi slu6ali q 4alga q hous... i tr1gnali da mi se pravat na emo ve4e![]()
![]()
Пубер-глупости, до два месеца спират да бъдат "емо"Първоначално написано от Emo_girl
Опазил ви Господ от такива!![]()
Light The Universe
дееба, аз пък си мислех, че имотата са "имо", защото слушат имоушънъл хардкор, пък те слушали пънк и рок, уотевър
имо бойз са гадни, както се казваше "Емото е оправданието на някои момчета да приличат на момичета", само 1 изглеждащ като мъж познавам
не, не бих
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
за емотата ще бъда кратък ясен и точен-ПЪЛНИ ГЕЙЧЕТА !
И като ми скръстят крака с тия черни нокти и ще ги върна у 1-ви клас
УЖАСНА МОДА и незнам какво им харесвате като са пълни кочове !
Емо-тата ми приличат на по-шантава форма на фешъните. А аз мразя фешъни=>можете да си направите извода...
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Не думай...![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
mai da ni6ty lo6y![]()
безвкусица но комент