.
Отговор в тема
Страница 10 от 17 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 410
    Много зависи от мом4ето

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Леле нек'во бесило за тия...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не, не бих..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Враца
    Пфф... Емо... Не искам да ходя с депресирано момче, дето се прави на емо и на каквото още не е ... и ще ме направи и мен такъв изрод... не искам

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Не прочетох цялата тема, не знам дали не са възникнали спорове та да си изкажа мненийцето по тях... Чисто и просто НЕ. днеска нещо ми става...

Объркани,грозни,напудрени, тчаяни,детственни,мазни смешни педерасчета...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е

Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Цитирай Първоначално написано от Emo_girl
    Какфо мислите за Емо хорцата и най-ве4е за Емо мом4етата.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)Ммм Емо мом4 мойе да си носят славата на извратени гейове ама нз аз мн им се кефя. Ся вий кайете какфо мислите за тях...
    Пънк и рок, йеа райт

П.С
    НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!
    Често виждам хора тук да пишат на диалект,аз ако почна да пиша на моя диалект,едвали някой ще разбере какво съм написала

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от danI_boY
    Ае толкова ли не разбрахте че емо не са тея които слушат пънк и рок Аз кат слушам пънк и рок емо ли сам е Ей мноо са изнервям така някой който не разбира от някои неща да ми са праи на философ . Само ше кажа чеси има отделно стил емо музика и не музиката прави едно емо . Аман вече
    Именно. И аз слушам пънк и рок. Имотата слушат имокор. Това показва колко "трю" е автора на темата.

Аз харесвам всяка част от ъндерграунда. Мисля, че всеки има право на избор. За съжаление БГ имотата до голяма степен не струват. Просто сами направиха така, че мнението на останалите да се промени. В началото имаше много хора, които ги защитаваха, сега останаха малко. Истината е че всичко стана дълбока поза и част от Фешънкора

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Още не мисля да си сменям резбата....

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ае толкова ли не разбрахте че емо не са тея които слушат пънк и рок Аз кат слушам пънк и рок емо ли сам е Ей мноо са изнервям така някой който не разбира от някои неща да ми са праи на философ . Само ше кажа чеси има отделно стил емо музика и не музиката прави едно емо . Аман вече
    Именно. И аз слушам пънк и рок. Имотата слушат имокор. Това показва колко "трю" е автора на темата.

Аз харесвам всяка част от ъндерграунда. Мисля, че всеки има право на избор. За съжаление БГ имотата до голяма степен не струват. Просто сами направиха така, че мнението на останалите да се промени. В началото имаше много хора, които ги защитаваха, сега останаха малко. Истината е че всичко стана дълбока поза и част от Фешънкора
    +1 Пък и в България според мен няя истински емота (btw emo na alg se 4ete [i:mc] demek иимо ама се пи6е емо ) сички са wannabes.Само си праят прически и си слагат зна4ки по раниците.Тва не са емота....Емотата са депресирани хора дето просто няят достатъчно мозък в главата да разберат ,че е тъпо и грешно да се депресираш и самоубиваш заради някъф там дето мн си го "обичал/а" .
    ХОРА СЪБУДЕТЕ СА.ЕМО STYLE SUX.!

--------------------------------------------------------

Ми по принцип си зависи от човека.Но по принцип не мисля,че едно емо би ме привлякло,не че съм предубедена към емо бойс.Но нищо не се знае.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    НИКОГАААААААААААААААААААА А

Град
    sofiq

.

ni6to protiv tqh nqmam.ama ako idete v funsity primerno gledash super mnoo emota na edno mqsto i da vi kaza az li4no se u4udih 4e moze da ima tolkova mnogo hora koito izglezdat po edin i sasti na4in.sigurno ako otida nqkade det se sabirat metali i za tqh ste resha sastoto
    ina4e te NE SA GEIOVE.sa sqkvi gi ima no emo-to nqma obsto s pederastiqta kakto si mislqt nqkoi hora

Аз попринцип си падам по рапърчета , ама и емотата не са никак зле !

НЕ .. Пфф някво позьорче ... емо съкс ..

Ми не не бих....Не ме кефят...Няма да се спускам в километрични размисли защо и как...Просто не бих за нищо на света : ))) В началните страници бях прочела "Емо,Гошо..се тая" Хъхъ така е : ))

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

+1 Пък и в България според мен няя истински емота (btw emo na alg se 4ete [i:mc] demek иимо ама се пи6е емо ) сички са wannabes.Само си праят прически и си слагат зна4ки по раниците.Тва не са емота....Емотата са депресирани хора дето просто няят достатъчно мозък в главата да разберат ,че е тъпо и грешно да се депресираш и самоубиваш заради някъф там дето мн си го "обичал/а" .
    ХОРА СЪБУДЕТЕ СА.ЕМО STYLE SUX.!
    bravooo evalata BlueFace EMO STYLE SuX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За твое сведение емотата се гаврят с пънк и рок културата. И слушат емокор, едни такива дето не могат да пеят и реват на микрофона. Пънк е друго...
    А момчетата са ми толкова противни, че определено не бих тръгнала с такъв...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

няма emo boys...only emo ghays

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Погледнах в vbox7,и видях,какво представляват тези Емота,нещо много ми приличат на малумната група-Токио Хотел

Цитирай Първоначално написано от Anarion
    Много зависи от самото момче. Някои наистина приличат на обратни с тоя грим, но пък други са много сладки. Особено прическите им
    +1

Град
    40 Miles from the Sun
    Ииииииииллл.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Аз попринцип си падам по рапърчета , ама и емотата не са никак зле !
    ае хоиме те праим д умиргаш

Ииии аплодисменти за момичето, което е по мъжествено от приятеля си. Имо-нещата такива, каквито са.
    => не бих!
    Some things are better left unsaid!

Момчета емо?!?Имало и момчета ли на мен всичките на момичета ми приличат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си