- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Много зависи от мом4ето![]()
Леле нек'во бесило за тия...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Не, не бих..
Животът е адът описан в Библията!
Пфф... Емо...Не искам да ходя с депресирано момче, дето се прави на емо и на каквото още не е ... и ще ме направи и мен такъв изрод... не искам
![]()
Не прочетох цялата тема, не знам дали не са възникнали спорове та да си изкажа мненийцето по тях... Чисто и просто НЕ.днеска нещо ми става...
Объркани,грозни,напудрени, тчаяни,детственни,мазни смешни педерасчета...![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Често виждам хора тук да пишат на диалект,аз ако почна да пиша на моя диалект,едвали някой ще разбере какво съм написалаПървоначално написано от rebel_kid
![]()
Именно. И аз слушам пънк и рок. Имотата слушат имокор. Това показва колко "трю" е автора на темата.Първоначално написано от danI_boY
Аз харесвам всяка част от ъндерграунда. Мисля, че всеки има право на избор. За съжаление БГ имотата до голяма степен не струват. Просто сами направиха така, че мнението на останалите да се промени. В началото имаше много хора, които ги защитаваха, сега останаха малко. Истината е че всичко стана дълбока поза и част от Фешънкора
Още не мисля да си сменям резбата....
+1 Пък и в България според мен няя истински емота (btw emo na alg se 4ete [i:mc] demek иимо ама се пи6е емо ) сички са wannabes.Само си праят прически и си слагат зна4ки по раниците.Тва не са емота....Емотата са депресирани хора дето просто няят достатъчно мозък в главата да разберат ,че е тъпо и грешно да се депресираш и самоубиваш заради някъф там дето мн си го "обичал/а" .Първоначално написано от Pliok0019
ХОРА СЪБУДЕТЕ СА.ЕМО STYLE SUX.!
--------------------------------------------------------
Ми по принцип си зависи от човека.Но по принцип не мисля,че едно емо би ме привлякло,не че съм предубедена към емо бойс.Но нищо не се знае.![]()
НИКОГАААААААААААААААААААА А
ni6to protiv tqh nqmam.ama ako idete v funsity primerno gledash super mnoo emota na edno mqsto i da vi kaza az li4no se u4udih 4e moze da ima tolkova mnogo hora koito izglezdat po edin i sasti na4in.sigurno ako otida nqkade det se sabirat metali i za tqh ste resha sastoto![]()
ina4e te NE SA GEIOVE.sa sqkvi gi ima no emo-to nqma obsto s pederastiqta kakto si mislqt nqkoi hora
Аз попринцип си падам по рапърчета , ама и емотата не са никак зле !
Ми не не бих....Не ме кефят...Няма да се спускам в километрични размисли защо и как...Просто не бих за нищо на света : ))) В началните страници бях прочела "Емо,Гошо..се тая"Хъхъ така е : ))
bravooo evalata BlueFace EMO STYLE SuX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от BlueFace
За твое сведение емотата се гаврят с пънк и рок културата. И слушат емокор, едни такива дето не могат да пеят и реват на микрофона. Пънк е друго...
А момчетата са ми толкова противни, че определено не бих тръгнала с такъв...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Погледнах в vbox7,и видях,какво представляват тези Емота,нещо много ми приличат на малумната група-Токио Хотел![]()
+1Първоначално написано от Anarion
ае хоиме те праим д умиргашПървоначално написано от dark_sw
![]()
Ииии аплодисменти за момичето, което е по мъжествено от приятеля си. Имо-нещата такива, каквито са.
=> не бих!
Some things are better left unsaid!
Момчета емо?!?Имало и момчета ли на мен всичките на момичета ми приличат![]()