- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Ми не, честно казано не бих, предпочитам хора, които се радват на живота и го живеят пълноценно, а не някви дето само се чудят кви причини да си намерят та да се депресират.. Тва за истинските де, а за позите, дето не са нищо друго освен някви гадни фешъни, няма да ги коментирам. А и честно казано ама изобщо емотата не слушат пънк и рок, тва си е наистина гавра с тая музика както някой каза преди мен. А и честно казано, не мисля, че се определя къв човек си от това кво слушаш.. Може и да има там някви емота дето се кефят на истински пънк, ама тва в никъв случай не означаа че пънка е тяхната музика.. Пф
Mммне,едно твърдо не!Познавам точно 3 свестни емота-момчета,а останлото са няква сган,гадни,тъпи,позьорчета, които се комплексират и депресират от нищо правене! Е,не,мерси!!![]()
п.с Нищо лично,това е моето мнение.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Всеки си има различен стил,различни интереси,различни виждаиния върху нещата...На мен никои не ми пречи бил тои емо,бил тои металист или пък нз ...там какъвто и да е.Да си живеят живота и да се оправят..
А отностно това дали бих се хванала с Емо..не мисля ..имам други представи за "мъж"...![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ДА!Бих!![]()
offline forever!
УУУУ на Имотата ...тва са злета, некви депресирани боклуци ...![]()
![]()
Ам аз съм,както казват,всестранно развита личностВсеки ден съм различна.Един ден съм с токчета,мн яка мацка... друг ден съм с кецове,трети с бретонче като ЕМО...така че не знам.По скоро не.Аз харесвам различни момчета...може да се случи някога
И ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА МАЛОУМНИ!!!!![]()
...
БРАВО, ЕВАЛА, АШКУЛСУМ!Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Ти си част от пълната излагация, от безцеремонната поза, от всичко което мразят качествените хора. Ти си част от опорочаването не само на ЪНДЕРГРАУНДА, но дори и на ФЕШАНКОРА.
Аплодисметни за момичето със собствен стил, "всестранно развитатата личност", която всъщност незнае какво иска. Благодаря
ти, че създаваш смрадта в нашия свят.
ПОКЛОН ПРЕД ОРИГИНАЛНОТОСТТА ТИ!
Едит: Токио Хотел са почти толкова жалки, колкото самата ти. Само дето имат собствен стил (макар и ужасен).
Ще ти го кажа кратко и ясно - ЕБИ СИ МАЙКАТА!!!! ПП ЕМО СЪКС и бтв си чакам банаПървоначално написано от DeSk{}
Ще ти го кажа кратко и ясно - ЕБИ СИ МАЙКАТА!!!! ПП ЕМО СЪКС и бтв си чакам банаПървоначално написано от DeSk{}
tiq deca me otvr16tavat-bezbojnici![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Ми хора като нас, е някои са малко по надути ама това са редки случаи. Бих тръгнала с емо-кефят ме, защото са различни.Имам приятелка емо и много и се кефя, не мога да кажа нищо лошо за тях.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Емо момче не ми звучи като идеалният с който да тръгна... Че то аз ще съм мъжът във връзката![]()
хаахахахаха![]()
![]()
ами ако може да ме изтърпи ... ама едва ли те са с лабилна психика хорица, а аз съм голям дразнител понякога . Най-много да го намеря някой ден с прерязани вени в банята
твърдо НЕ! Това до мене мъж ли ще е или некакъв мухльо с бритон който да ми цъври аз лично не търпя такива индивиди
![]()
![]()
![]()
![]()
No martini .. no party..
И с двата пола НИКОГА
Камо ли момче![]()
Тия са измета на цялото човечество
А тия 12-13 годишните пръдли дето ми се правят на Емо-та да ходят да се скрият накъде защото съм виждал истинско емо и знам какво представлява а тия само се правят на такива и се мислят за готини а иначе са като бити маймуни![]()
![]()
![]()
![]()
1.Емотата слушат емокор(вид хардкор доколкото помня) и точно от това идва прозвището ''емо''.
2.Не бих се хванала с някое емо...не мисля,че бих могла да ходя с някой,който си слага повече грим от мен!А и по принцип емотата ме дразнят с тия депресии,режения на вени и т.н.
3.В България е трудно да се намери истинско емо,повечето са wannabe-та!![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Емотата не бяха ли вечно намусени? Не се усмихват и т.н.? А тези дето само се обличат като емо..Няма лошо...Момичетата ги намирам за сладки , но неразбрани същества[/b]
Скайп: doombringer2006
Първоначално написано от Vikitooo
Как може да кажеш, че ще тръгнеш с имо, без да си разбрал какъв е характера му, какъв човек е и т.н.? Тия хора, които директно казват да, гледат само външния вид (с много малки изключения). Не можеш да напишеш "ще тръгна с имо/футболист/метъл" и т.н. без да познаваш самия човек. Иначе гледаш само външния вид.
..
Ne bix trugnala s zalizani geicheta v nikuv sluchai
Qvno ne se vijdat kolko sa sme6ni otstrani....no da neka se pravqt na qki
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
На Скоро ходих с Eмо и на 3-тия ден го скъсах, през цялото време беше депресиран и ревеше всеки ден и не издържаха ся налита на един фр и все повече утвърждавам мнението си, че е гей
![]()
Зависи от човека...
Не бих. Много са ми отвратителни и лигави тези хора. Просто адски много ме дразнят. Като вземат да се превземат вече, напрау...![]()
ауе маа ву де*а .. всеки 2ри вече слуша Токио Хотел и семисли за емо- ебаси в България няма тру емота, пък и те яко нерват