.
Отговор в тема
Страница 11 от 17 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 410
    Ми не, честно казано не бих, предпочитам хора, които се радват на живота и го живеят пълноценно, а не някви дето само се чудят кви причини да си намерят та да се депресират.. Тва за истинските де, а за позите, дето не са нищо друго освен някви гадни фешъни, няма да ги коментирам. А и честно казано ама изобщо емотата не слушат пънк и рок, тва си е наистина гавра с тая музика както някой каза преди мен. А и честно казано, не мисля, че се определя къв човек си от това кво слушаш.. Може и да има там някви емота дето се кефят на истински пънк, ама тва в никъв случай не означаа че пънка е тяхната музика.. Пф

Mммне,едно твърдо не!Познавам точно 3 свестни емота-момчета,а останлото са няква сган,гадни,тъпи,позьорчета, които се комплексират и депресират от нищо правене! Е,не,мерси!!
    п.с Нищо лично,това е моето мнение.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Всеки си има различен стил,различни интереси,различни виждаиния върху нещата...На мен никои не ми пречи бил тои емо,бил тои металист или пък нз ...там какъвто и да е.Да си живеят живота и да се оправят..
    А отностно това дали бих се хванала с Емо..не мисля ..имам други представи за "мъж"...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

ДА!Бих!
    offline forever!

УУУУ на Имотата ...тва са злета, некви депресирани боклуци ...

Ам аз съм,както казват,всестранно развита личност Всеки ден съм различна.Един ден съм с токчета,мн яка мацка... друг ден съм с кецове,трети с бретонче като ЕМО...така че не знам.По скоро не.Аз харесвам различни момчета...може да се случи някога
    И ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА МАЛОУМНИ!!!!
    ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Ам аз съм,както казват,всестранно развита личност Всеки ден съм различна.Един ден съм с токчета,мн яка мацка... друг ден съм с кецове,трети с бретонче като ЕМО...така че не знам.По скоро не.Аз харесвам различни момчета...може да се случи някога
    И ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА МАЛОУМНИ!!!!
    БРАВО, ЕВАЛА, АШКУЛСУМ!

Ти си част от пълната излагация, от безцеремонната поза, от всичко което мразят качествените хора. Ти си част от опорочаването не само на ЪНДЕРГРАУНДА, но дори и на ФЕШАНКОРА.

Аплодисметни за момичето със собствен стил, "всестранно развитатата личност", която всъщност незнае какво иска. Благодаря
    ти, че създаваш смрадта в нашия свят.

ПОКЛОН ПРЕД ОРИГИНАЛНОТОСТТА ТИ!

Едит: Токио Хотел са почти толкова жалки, колкото самата ти. Само дето имат собствен стил (макар и ужасен).

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от DeSk{}
    Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    И какво им е различното от останалите момчета, че заслужават специална тема? Дрешките?
    Огромна разлика в мисленето и доста други неща са разлики...И все пак са ми противни...За мен те и повечето "метъли" и такива са хора без амбиций...Познавам доста такива хора. Те не могат да разберат че проблемите идват след като ти ги подтикнеш с нещо и не си отиват докато не спреш да се занимаваш с тях. Постоянно имат проблеми...Ми как няма да имат като само за това мислят...
    Ще ти го кажа кратко и ясно - ЕБИ СИ МАЙКАТА!!!! ПП ЕМО СЪКС и бтв си чакам бана

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от DeSk{}
    Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    И какво им е различното от останалите момчета, че заслужават специална тема? Дрешките?
    Огромна разлика в мисленето и доста други неща са разлики...И все пак са ми противни...За мен те и повечето "метъли" и такива са хора без амбиций...Познавам доста такива хора. Те не могат да разберат че проблемите идват след като ти ги подтикнеш с нещо и не си отиват докато не спреш да се занимаваш с тях. Постоянно имат проблеми...Ми как няма да имат като само за това мислят...
    Ще ти го кажа кратко и ясно - ЕБИ СИ МАЙКАТА!!!! ПП ЕМО СЪКС и бтв си чакам бана

tiq deca me otvr16tavat-bezbojnici
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Повече от фен
    Ми хора като нас, е някои са малко по надути ама това са редки случаи. Бих тръгнала с емо-кефят ме, защото са различни.Имам приятелка емо и много и се кефя, не мога да кажа нищо лошо за тях.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Емо момче не ми звучи като идеалният с който да тръгна... Че то аз ще съм мъжът във връзката

Град
    dosta go smenqm
    хаахахахаха ами ако може да ме изтърпи ... ама едва ли те са с лабилна психика хорица, а аз съм голям дразнител понякога . Най-много да го намеря някой ден с прерязани вени в банята твърдо НЕ! Това до мене мъж ли ще е или некакъв мухльо с бритон който да ми цъври аз лично не търпя такива индивиди
    No martini .. no party..

Град
    pLaZmA wOrLd
    И с двата пола НИКОГА
    Камо ли момче
    Тия са измета на цялото човечество
    А тия 12-13 годишните пръдли дето ми се правят на Емо-та да ходят да се скрият накъде защото съм виждал истинско емо и знам какво представлява а тия само се правят на такива и се мислят за готини а иначе са като бити маймуни

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    1.Емотата слушат емокор(вид хардкор доколкото помня) и точно от това идва прозвището ''емо''.

2.Не бих се хванала с някое емо...не мисля,че бих могла да ходя с някой,който си слага повече грим от мен! А и по принцип емотата ме дразнят с тия депресии,режения на вени и т.н.

3.В България е трудно да се намери истинско емо,повечето са wannabe-та!
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Емотата не бяха ли вечно намусени? Не се усмихват и т.н.? А тези дето само се обличат като емо..Няма лошо...Момичетата ги намирам за сладки , но неразбрани същества [/b]

Скайп: doombringer2006

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не, не ми е в стила

Ako e интересно мом4ето, да е забавно, да има6 какво да си кажете и да не стига до крайности, като рязане или депресия- да, стайлингът ми харесва, но все пак предпо4итам метъл4е

Град
    София
    Как може да кажеш, че ще тръгнеш с имо, без да си разбрал какъв е характера му, какъв човек е и т.н.? Тия хора, които директно казват да, гледат само външния вид (с много малки изключения). Не можеш да напишеш "ще тръгна с имо/футболист/метъл" и т.н. без да познаваш самия човек. Иначе гледаш само външния вид.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Ne bix trugnala s zalizani geicheta v nikuv sluchai Qvno ne se vijdat kolko sa sme6ni otstrani....no da neka se pravqt na qki
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Elit Way School
    На Скоро ходих с Eмо и на 3-тия ден го скъсах, през цялото време беше депресиран и ревеше всеки ден и не издържах а ся налита на един фр и все повече утвърждавам мнението си, че е гей

Зависи от човека...

Фен
    Град
    Казанлък
    Не бих. Много са ми отвратителни и лигави тези хора. Просто адски много ме дразнят. Като вземат да се превземат вече, напрау...

Град
    Shove IT
    ауе маа ву де*а .. всеки 2ри вече слуша Токио Хотел и семисли за емо- ебаси в България няма тру емота, пък и те яко нерват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си