- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
+1Първоначално написано от The_69
![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Би ли тръгнал/а с емо,с рус/а,с дебел/а абе я се стегнете..ВИЕ собствен живот нямате ли си,че ме занимавате само с глупости?!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първо емотата не слушат пънк а еморкор...затова му се вика и тка (метълкор с повече квичене и по лигави текстове)...
Да кажеш на емо, че слуша пънк е все едно да кажеш на чалгар 'Яко хеви метъл мен'...пънковете са най лошите врагове на емотата, по лоши и от скинарите..
А по темата...въпросните имоу бойз са си чисти педали според мене...просто като си дебил и страдаш от комплекс за малоценност обикновнно ставаш или емо или някъв метъл-аутсайдер...противни, женствени, мрънкащи, гримирани педерси..
Ама няма страшно, като порастнеш ще ти мине и ще почнеш да харесваш и мъже..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Само погледнете :
Не коментирам повече..Код:Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 9:24 pm
EMO SUX
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
ЕМО- Емоционално Малтретиран Обект...Интересно кой и колко малтретира тези момченца и момиченца !?!?! Или когато нещо е популярно всички стават такива ,без да се замислят за значението на думата.Та по темата...ами обичайте се...Днес сте ЕМО...утре ще ви Емнат![]()
![]()
Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...
Офф емотата са момчета, които плачат мн и са доста чувсвителни като цяло!за музиката няма зн,но определено НЕ БИХ ХОДИЛА С ТАКЪВ ЧОВЕК
![]()
![]()
Не искам да имам нищо общо с емоционално малтретирано момче!!!
![]()
![]()
Не ме кефи идеята да се самосъжаляваме по цял ден и да се обрисуваме с кръв!
![]()
![]()
ABSOLUTNOПървоначално написано от nicolepcd
Testis unus,testis nullus...
По - добре не тръгвай с такова същество. Те винаги са в депресия, самонараняват се, а бе болен мозъК!! Трябва повече да ходят на психиатър !!!Първоначално написано от Emo_girl
sdfsfsdf
+1Първоначално написано от vladuha haili
![]()
Не категорично!
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
а такаааааааааа и аз мисля кат тебПървоначално написано от Vikitooo
нямам нищо против тях ама не бих тръгнала с тъкъв
kolko emota mogat da oceleqt v 1 staq ?![]()
4akam otgovori
Преди малко гледах "Темата На Нова"... ставаше дума за Емо децата... Боже, та те нямат мечти, живота им е пълен провал и единственото място, в което седят е интернет пространството... Не излизат, защото получават обиди и в същото време са и физически наранени... Не знам какво би правил един нормален човек с човек, който не вижда смисъл в живота...
Първоначално написано от nicolepcd
hahahahhahahahahROFL xD emotata sa smetenqk be 4ovek ... piqt drusat se ... visqt po gradinkite ... ne gi misli tqh .. te sa poza ...
Не ги мисля, но пък ПРОДЪЖАВАЙ ДА СИ ЧАКАШ ОТГОВОРИТЕ!!!Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Едва ли ще ги получиш...
![]()
te mirishat i sa grozniii
![]()
Емо означава Емоционално Малтретиран Обект ... Това не е само начин на обличане и стил ... Това са деца, които не са възприемани добре от съучениците си и дори от собствените си родители. През целия си незрял живот, те са били потъпквани и обиждани и сега с тази мода става още по-зле ... Хората не спират да им се подиграват! Спрете и им помогнете ...
------------------------------------------------------------------------------------------
П.С. Знам решението на проблема. Значи хващаш емото и взимаш един сап, ама по-здравичък такъв и 2 часа и около 43 минути здрав бой ама много здрав, след това му даваш една тежка мотика и го пращаш да копа на поляната. Това наистина ефикасен начин за излекуване, съветвам всички родители да постъпят така.
а,не ,аз по хорца не си падам и не мога да ис представя що за хороще е тва...Първоначално написано от Emo_girl
иначе и те са хора,кат ти допадне човека,като си пасвате двамцата...няма никъф проблем,няма и значение кой къф стил е...
и за всички не просветени-спрете с това Емоционално Малтретиран Обект /Олигофрен
емо е 4исто и просто съкращение от думата емоционален.това че си мязат на попребити е др въпрос![]()
все едно да тръгнете да разсъждавате в/у пънка(буквално значи боклук,измет)
емовщината си е стил като всички други,не е от най-примерните и готини,но всеки сам си избира
ХОРА,НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРИЕМАТЕ РАЗЛИЧНИТЕ!!!
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?