.
Отговор в тема
Страница 12 от 17 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 410
    ам..ПЕНИС

Цитирай Първоначално написано от The_69
    Ako e интересно мом4ето, да е забавно, да има6 какво да си кажете и да не стига до крайности, като рязане или депресия- да, стайлингът ми харесва, но все пак предпо4итам метъл4е
    +1
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Би ли тръгнал/а с емо,с рус/а,с дебел/а абе я се стегнете..ВИЕ собствен живот нямате ли си,че ме занимавате само с глупости?!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Първо емотата не слушат пънк а еморкор...затова му се вика и тка (метълкор с повече квичене и по лигави текстове)...
    Да кажеш на емо, че слуша пънк е все едно да кажеш на чалгар 'Яко хеви метъл мен'...пънковете са най лошите врагове на емотата, по лоши и от скинарите..
    А по темата...въпросните имоу бойз са си чисти педали според мене...просто като си дебил и страдаш от комплекс за малоценност обикновнно ставаш или емо или някъв метъл-аутсайдер...противни, женствени, мрънкащи, гримирани педерси..
    Ама няма страшно, като порастнеш ще ти мине и ще почнеш да харесваш и мъже..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Град
    РЮАР
    Само погледнете :

Код:
    Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 9:24 pm
    Не коментирам повече..

EMO SUX
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    Испания
    Аз пък бих

Град
    Велико Търново
    ЕМО- Емоционално Малтретиран Обект...Интересно кой и колко малтретира тези момченца и момиченца !?!?! Или когато нещо е популярно всички стават такива ,без да се замислят за значението на думата.Та по темата...ами обичайте се...Днес сте ЕМО...утре ще ви Емнат
    Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    да ве, ще се скараме и ще си среже вените. Не мерси

Офф емотата са момчета, които плачат мн и са доста чувсвителни като цяло!за музиката няма зн,но определено НЕ БИХ ХОДИЛА С ТАКЪВ ЧОВЕК

Град
    Враца
    Не искам да имам нищо общо с емоционално малтретирано момче!!! Не ме кефи идеята да се самосъжаляваме по цял ден и да се обрисуваме с кръв!

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Не искам да имам нищо общо с емоционално малтретирано момче!!! Не ме кефи идеята да се самосъжаляваме по цял ден и да се обрисуваме с кръв!
    ABSOLUTNO
    Testis unus,testis nullus...

Re: Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е

Цитирай Първоначално написано от Emo_girl
    Какфо мислите за Емо хорцата и най-ве4е за Емо мом4етата.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)Ммм Емо мом4 мойе да си носят славата на извратени гейове ама нз аз мн им се кефя. Ся вий кайете какфо мислите за тях...
    По - добре не тръгвай с такова същество. Те винаги са в депресия, самонараняват се, а бе болен мозъК!! Трябва повече да ходят на психиатър !!!
    sdfsfsdf

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    ABSOLUTNO
    +1

Град
    Лондон
    Не категорично!
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не, не ми е в стила
    а такаааааааааа и аз мисля кат теб

нямам нищо против тях ама не бих тръгнала с тъкъв

kolko emota mogat da oceleqt v 1 staq ?

4akam otgovori

Град
    Враца
    Преди малко гледах "Темата На Нова"... ставаше дума за Емо децата... Боже, та те нямат мечти, живота им е пълен провал и единственото място, в което седят е интернет пространството... Не излизат, защото получават обиди и в същото време са и физически наранени... Не знам какво би правил един нормален човек с човек, който не вижда смисъл в живота...

Преди малко гледах "Темата На Нова"... ставаше дума за Емо децата... Боже, та те нямат мечти, живота им е пълен провал и единственото място, в което седят е интернет пространството... Не излизат, защото получават обиди и в същото време са и физически наранени... Не знам какво би правил един нормален човек с човек, който не вижда смисъл в живота...

hahahahhahahahah ROFL xD emotata sa smetenqk be 4ovek ... piqt drusat se ... visqt po gradinkite ... ne gi misli tqh .. te sa poza ...

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    kolko emota mogat da oceleqt v 1 staq ?

4akam otgovori

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN

hahahahhahahahah ROFL xD emotata sa smetenqk be 4ovek ... piqt drusat se ... visqt po gradinkite ... ne gi misli tqh .. te sa poza ...
    Не ги мисля, но пък ПРОДЪЖАВАЙ ДА СИ ЧАКАШ ОТГОВОРИТЕ!!! Едва ли ще ги получиш...

te mirishat i sa grozniii

Емо означава Емоционално Малтретиран Обект ... Това не е само начин на обличане и стил ... Това са деца, които не са възприемани добре от съучениците си и дори от собствените си родители. През целия си незрял живот, те са били потъпквани и обиждани и сега с тази мода става още по-зле ... Хората не спират да им се подиграват! Спрете и им помогнете ...
    ------------------------------------------------------------------------------------------

П.С. Знам решението на проблема. Значи хващаш емото и взимаш един сап, ама по-здравичък такъв и 2 часа и около 43 минути здрав бой ама много здрав, след това му даваш една тежка мотика и го пращаш да копа на поляната. Това наистина ефикасен начин за излекуване, съветвам всички родители да постъпят така.

Град
    Between The Hell and The Heaven

Re: Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е

Цитирай Първоначално написано от Emo_girl
    Какфо мислите за Емо хорцата и най-ве4е за Емо мом4етата.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)Ммм Емо мом4 мойе да си носят славата на извратени гейове ама нз аз мн им се кефя. Ся вий кайете какфо мислите за тях...
    а,не ,аз по хорца не си падам и не мога да ис представя що за хороще е тва...
    иначе и те са хора,кат ти допадне човека,като си пасвате двамцата...няма никъф проблем,няма и значение кой къф стил е...
    и за всички не просветени-спрете с това Емоционално Малтретиран Обект /Олигофрен
    емо е 4исто и просто съкращение от думата емоционален.това че си мязат на попребити е др въпрос
    все едно да тръгнете да разсъждавате в/у пънка(буквално значи боклук,измет)
    емовщината си е стил като всички други,не е от най-примерните и готини,но всеки сам си избира
    ХОРА,НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРИЕМАТЕ РАЗЛИЧНИТЕ!!!

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си