- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Еми да защо не?Много са сладки пък и като характер са мн яки (някой)![]()
Не,мерси!!!![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Ми мен лично ме кефяти бих пробвала :P
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
mn qsno az mn xaresvam emonca![]()
![]()
![]()
:P bix tragnala s nego
![]()
![]()
Еми първото, което си помислих прочитайки това е, че никога не бих тръгнала с такова момче. Но от друга страна... животът е пълен с изненади. Туко виж голямата ми любов се е оказал някое емо. Като по начало не толерирам този вид поведение и емоционалност, но знам ли.. не съм господарка на съдбата си.
![]()
не, не бих тръгнала с такова момче, защото мн бързо ще го загубя, при условие, че си режат вените при най- малката трудностПървоначално написано от Emo_girl
![]()
wtf ffs?!
веднага на сапун!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
харесва ли ми като човек, няма заначение емо ли е, фешън ли е или нз какво още там....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
НЕ, не бих. Преди малко прочетох ето тази статия, занимаваща се по въпроса с емотата:
http://www.teenproblem.net/s/1375.html
Забележете сега, цитирам част от статията:
Така, оставаме с впечатлението, че статията е писана от някоя разчувствана емо девойка, но точно тогава виждаме отдолу:И така, последният въпрос, който бих искала да ви задам – грешна ли е представата, изградена за онези от емо-групата?
Това да си емо момче предполага ли да говориш за себе си като за същество от женски пол...? Стига, моля ви! Групи като Tokio Hotel увреждат психиката понякога. А имаше време, когато мъжете си бяха мъже и не беше модерно да се правят на жени.Автор: Александър Ненов
ми попринцип не бих,оба4е като се замисля си зависи от 4овека.Все пак не избираме в кого да се влюбим...(или поне аз)
DaLi me 0bi4a6?,DalI me mrazi6?,a Dali mi pukA???!!!!
+1Първоначално написано от nata6ka
Аз не бих ! И не защото имам нещо против тях, а по скоро съм доста притеснена от цялата тази култура. Философията им не ми допада ! А и споделям мнението, че те не са до там мъжествени, а аз искам Мъж до себе си с главно "М"![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Май не си наясно какво е емо,но това не пречи да отговоря на темата ти.Да,бий тръгнала с емо,даже ме кефят.Но за мен не е толкова от значение какъв е и как изглежда.Но като цяло разбирам този стил.Много хора ме набеждават за емо,така че...
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Аххх гадост,не не бих,и к`ва е тази глупава мода.![]()
М/у другото на български се пише Емо защото са го съкратили на английски от emotional с emo ,и на български е емоционален,емо.![]()
Емоционално
Малтретиран
Олигофрен
[/b]
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Абе, НЕ ЕСТЕСТВЕНО!За кво са ти?Да ти ревът ли?![]()
Нямам нищо против тях![]()
http://vbox7.com/play:4b126488
Първо гледайте това клипче после кажете дали още ви кефат.
Кефят ме..някои![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Обаче някой отвас не прават разлика м/у емо прическа и емо-начин на живот.Бих казал,че в България няма нито 1 "истинско" емо
Да така е ...вс са емо само на вид..нз дали има някое и на вид и по начин на животПървоначално написано от drun-drun!
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ima real ... emo boys sa nai-sladkite su6testva na planetatanaprao nqmam dymi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.