- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
http://vbox7.com/play:4b126488Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Още ли са най-сладките.Ето тва са РИАЛ ЕМО.А не позиорчетата в България
Казвала съм мнение в темата,но понеже гледам,че сте засегнали въпроса за истнските емота...опредлено в Бг няма нито едно истинско емо.Дори и на вид.Емотата в чужбина са далеч по "истински"от нашите...и наистина се познават от километри.И никой не ги бърка с другите хора,защото се отличават.А не като при нас-едно момиче си е направило бритон и обича да си носи черни дрехи или пък е метълка и веднага я бъркат с емо...тва са глупости.Нашите "емота" са някакси...примитивни..![]()
Не нашите са просто позиорчетаПървоначално написано от moon_flower
Първоначално написано от drun-drun!
Teq PURVO ne sa emo a VTORO sa geiove i orentaciqta nqaa ni6to ob6to s na4ina na jivot...ko da se habq da obqsnqvam.mrazate gi,boli me fara![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Хахаа..вие в ред ли сте бе емоционално малтертираните олигофрени ?!Емо ми бил някой си..скрил ми са в някой ъгъл и реве и се тръшка че бил по-тъжен от някой нормален човек! Земете се осъзнайте малко смешни стеее!!! К'во можете да докажете като си режете вените, ревете, и се мислите за много оригинални с вашия "стайилинг"
![]()
![]()
Лигльовци
![]()
![]()
[[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]
Ако на това нещо може да му се каже стайлинг,....обещавам,...ще си изруся бритона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,...кой ги измисли тея извратении,...не ми е ясно,...по темата,..никога не бих ходила с ЕМО ... айде заврете се в някой ъгъл и тъжете,...както каза shoko girl :P
Ако искам сълзи на Титаник ще си хвана жена, няма да търся мъж.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
едва ли ...
пък ии само да кажа - няма истински емота - всички са тъпи позички
като видя вече тема за емота ии полудявам .. толкова ли ви са интересни??
no commentПървоначално написано от drun-drun!
![]()
Не мисля .. Не ги харесвам тези хора , лъжат се много за реалния свят ..Поне според мен![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не ми допадат особено
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ако трябва да съм откровена не бих тръгнала с "такова момче" ,защото няма да ми отива стилово....и ще изглеждаме смешно заедно...![]()
![]()
Еееее,ако е голямата ми любов-разбира се.Но ако е,за да не съм сама-никога!
![]()
bih tragnala samo da mi har![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
obojavam giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mn sa qki :}} nqkoi!Първоначално написано от Emo_girl
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не, неходя с малолетни![]()
Зависи от много работи ... По принцип нямам нищо против емотата.
не ги харесвам,но то сърцето не пита
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
още колко теми ще пуснете във връзка с емотата,фешъните,скинарите ,хаусарите и нз си още какви...се 1 какъв стил предпочита човека,важното е какво представля отвътре![]()
Нееееее![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Зависи от характера на човека.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.