- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Ем някои са сладки,зависи.Само да не прекаляват много с рязането на вените!![]()
![]()
![]()
Винаги има две мнения-грешното и Моето!
ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!
Първоначално написано от Vikitooo
pro4etox vseki post .. i kato vidqx kakvi xora ima ,se ot4aqx ... emo ne e stailing...na4in na jivot e ... mi kat ne vi xaresva i KATO NE GI RAZBIRATE,mul4ete si po-dobre..lele...![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Да някъде в Америка и другите страни мое и да е начин на живот, ама тука в България 95% са позиПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
По темата не бих тръгнала
vinagi mn sa me kefili emo mom4etata vapreki 4e az samata ne sam emo no kato cqlo emo style me kefi bez tva samo det si rejat venite
Ich habe nichts nur eine Liebe
еми бих трагнала защо не нали и те са хора![]()
![]()
![]()
емм.. да БИХ ... защо пък не :P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Май не бих тръгнала с такова момче. Най-малкото не обичам хилки, а повечето емо бойс са ужасно кльощавиДруг е вече въпроса как ще се държи след като е от тези емо.
Еми..Аз никак не харесвам Emo дали са момчета или момичета все едно много е тъпо и страшно много ме дразнят явно се опитват да бъдат интересни ама на мен и на много други хора никак не са.
P.S. Има някои сладки Emo boys ама са много малко а да не говорим за Емо момичетата от които ми се повдига
Ne bih tragnala no vapreki tova me kefi style mnogo!!!!!!!! :P