- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
И все пак какво е емо?![]()
Явно остарявам деба... модните тенденции и субкултурите не ги разбирам вече...![]()
![]()
![]()
охх....в колекцията си от бивши имам едно имо и един poser, ноито започна да се обръща към това покрай мен...което е странно, защото аз съм по-скоро алтърнатив, но той така и не можа да влезе в час..както и да е.
имо, не имо, личността зависи повече от човека, не от дрешките. и все пак има нещо неприятно във всички имота - те са по-чувствителни и от най-лигавите ми приятелки и вбесяват прагматика в мен. но пък иначе са мн милички и разбрани, някакви бонбони общо-взето, така че стават...
Категорично не! Изобщо не ме кефи такъв стил, поведение, обличане и най-вече - мислене!![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Именно!Много им се смея на такива позьори!пФф...Направили си емо прическа и ми се мислят за геройПървоначално написано от koli_nikoli
![]()
МнОЛ гЕй СТайл Съ МНоЛ МЪ дрАЗНъТ!![]()
Emotata sa Pichove we!Nekvi sladurui...Awe zavisi i ot samoto momche,No po skoro da bih!![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
ami bih si hvanal emo ama momi4ene sum gei 4e da si padam po mom4eta....ina4e momi4etata mn me radvat........pove4eto de
to si e i do 4ovek
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И какво им е различното от останалите момчета, че заслужават специална тема? Дрешките?
ОоОо Определено бих била с такова момче наистина много ме радват :Pма все пак всичко си остава до човека
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
Това са мазни скапани гейчета! Позьори! Не мога да разбера какво харесвате в тия отпадъци на обществото!? Те са срам за музиката! Слушали пънк и рок - ХАХАХАХ! Стига осъзнайте се и порастнете! Смърт за тия изчадия!
П.П. Сега сигурно ще почнете да ме хулите и пр., но запомнете, че като порастнете, поне повечето от вас, ще се уверите в правотата на думите ми !
Огромна разлика в мисленето и доста други неща са разлики...И все пак са ми противни...За мен те и повечето "метъли" и такива са хора без амбиций...Познавам доста такива хора. Те не могат да разберат че проблемите идват след като ти ги подтикнеш с нещо и не си отиват докато не спреш да се занимаваш с тях. Постоянно имат проблеми...Ми как няма да имат като само за това мислят...Първоначално написано от rebel_kid
ъъъм еми то емо-тата по принцип слушат така наречения
emocore декоето е вид пънк,ама за рок не знаех ...
![]()
и не мисля,че едно истинско емо слуша рокама все тая сега ...
По въпроса бих тръгнала,ако момчето си заслужава,защо не
но все пак предпочитам някой готик![]()
![]()
Ами да,бих тръгнала с такова момче,аз самата много си падам по емотата,така че ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едва ли...Повечето имота са просто позьори. Ако обаче човека е печен и е имо щото го кефи, а не защото трябва да го видят колко е нещастен и тн, бих!!!
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Имо?! Момчета?! Те па такова жувотно НЕМА!!!!
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
10x 4e mi obqsnihte kfo e tfa emo
Не.Емотата ме дразнят.
Емо и Иво-момчета не обичам.Предпочитам Гошо-момчета или Пешо-кидс.
Абе емотата са ебаси депресиите! То такова нещо кат те погледне и ще ти скапе деня, ебаси. Те по цял ден се чудят за какво да се ядосват и да реват, чакат края на света![]()
да бе .. да тръгна с някое Имо и хоп-троп .. един слънчеФ ден го хващам да ми изневерява с <мОмче>![]()
![]()
LaraFairie Photography ...
emo-style-music.piczo.само слойете едно com(sorry за това ама не съм регната за да пускам линкове :S)
Ето ви един сайт за Емотата![]()
Или на който не му се занимава:
Стилът Emocore е вид пънк рок. Названието, идва от думата emotional (емоционален), защото така са наричали групите от Вашингтонската пънк сцена в периода 1984/1985, и по-специално групите, правещи по-хаплив и емоционален пънк от обичайното. Има много легенди за произхода на името на стила, но най-разпространената е историята за концерт по време, на който фен изкрещял към групата: "Вие сте Емо!!!" Не е известно, коя е била групата дали Embrace или Rites Of Spring. Като цяло обаче Emocore музиката в наши дни се възприема по-скоро като вид Алтернативен рок.
![]()
![]()
![]()
да, ама в тая статиика се говори за истинското имо, което не слушат повече от 5% от всички имокидс
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да ти кажа аз съм фешън ама тия Емота са смесица между фешън и метълПървоначално написано от special_girl_SS
![]()
Няма такава простотия просто![]()
Първоначално написано от kat4enceto