.
Отговор в тема
Страница 3 от 17 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 410
    Guest
    Obojavam emo boys super sldaki sa i iskam da obqsnq na vsi4ki 4e ne e zadyljitelno da si reje6 venite ili da se samoubiva6 vsi4ki gi obijdate 4e sa super depresirani i tva e typo a znaete li za6to sa stanali depresirani i kakvo moje da im se e slu4ilo prosto e mn typo da trovite nqkogo kogoto ne razbirate
    P.S.i da dobavq-emo ne se stava ili si takyv ili prosto si pozior ima mn hora koito dori ne osyznavat 4e sa emo

зависи от самото момче .. но иначе да бих тръгнала с ЕМО мноу са слатки и готинки
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

абе сладки са ми ... а и мисля че едно такова момче не би било лошо по характер.. а и прическите им са страшни.. в добрия мисъл на думата

Град
    Трявна
    Да, бих. Стила ЕМО ме кефи като цяло, и в последно време много съм се зарибила
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Не бих казала, че им се кефя, но за мен по - важно е самото момче, а не кво слуша и как се облича
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

КЕфят МЕ ! не ми пука какъв е ако си го харесвам ... няма значение ! а Емотата са сладури... особенно момчетата
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Guest
    ami moeto gaje e EMO i az supermnoo si padam po emotata tva e

Цитирай Първоначално написано от koli_nikoli
    emo sux puk i poi4ety mom4eta emo sa geiove

Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Град
    Plovdiv
    mmm estestveno, ako momcheto e s qk harakter i mi e qko s nego zashto ne... kvo mi puka kak se oblicha ili kva pri4eska ima stiga da ne me kara da mu podrajavam i da se obli4am taka za6toto nito muzikata me kefi, nito drehite

Град
    Лапландия!?
    Как да тръгна с такъв като се попадам на гейовете от емо бранша XD

daaaa mn im sa kefqqqq :P

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    Мила не слушат само пънк - рок ... а земи та прочети малко инфо преди да пишеш ... Та по темата имо момченцата са ми много сладки (че и момиченцата също ) ... а за тва дет някой ще кажат гейове дрън дрън бе я си глейте работата кът били гейове и не ви харесват не пишете толкова е просто ...

Град
    в един розов свят..
    Много зависи от самото момче, но и външния вид не го изключвам. Повечето емо-момчета не приличат точно на момчета.
    You`re frozen when your heart is not open..

mi moje az poprincip si padam po takiva s dulgi kosi i bez obici no nqmam ni6to protiv emo

зависи от харектера на момчето

Град
    РЮАР
    Не разбирам какво против емо-тата имате... незнам... просто... избора си е личен... щом е решил да се направи така, значи му харесва....и вие нямате никакво право да го с1дите за това - което е....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    Цитирай Първоначално написано от koli_nikoli
    samo da kaja po taq tema, naposledak modata be6e takava, nekfi det hal haber si nqmat ot tfa kfo e emo sa praiha na takiva det ne sa samo 6ot gi kefi kak sa obli4at tfa e mn zle, ako si emo si emo, stava6 takaf 6ot imaa6 pri4ina, a ne 6ot te kefi kak sa obli4at
    Именно!Много им се смея на такива позьори!пФф...Направили си емо прическа и ми се мислят за герой
    pff mn tupo mislite i dvete.kat mu haresva na mom4e kak se obli4at emo-tata 6to pa da ne se oblekat taka ili da ne si napraat takava pri4eska?kvo lo6o ima 6tom im haresva.tc tc tc

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Не разбирам какво против емо-тата имате... незнам... просто... избора си е личен... щом е решил да се направи така, значи му харесва....и вие нямате никакво право да го с1дите за това - което е....
    ама си имам право да са ми смешни и да им се смея

Град
    РЮАР
    ама ти нали се сещаш, че едно емо ако застане до тебе ще те засенчи тотално... зависта е голямо нещо..

Guest
    EMO emo-tata da mrat!! hilavi gei4eta koito ne zaslujavat da jiveqt!! ZALA rulessss

Guest
    ne sa geiove ima i gotini

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    EMO emo-tata da mrat!! hilavi gei4eta koito ne zaslujavat da jiveqt!! ZALA rulessss

Мразя ЕМО-тата в кръвта си , пълни нещастници които се мислят че са нещо повече от другите а всъщност са пълни дрисльовци , копелата малко ще си останете така , гнуси и мизерни това ви е съдба !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Емо и Иво-момчета не обичам.Предпочитам Гошо-момчета или Пешо-кидс.
    Пешо-кидс руллл

Дееба искате да изляза с гей

Оф аи пак .... Сега,не мога да разбера толкова ли е важно един човек как се облича,каква музика слуша,каква му е прическата ?Просто за мен хората не се определят по своя стил,а по това което е зад дрехите и прическите.И какво като е имо,ако е точен човек какво ми пречи да тръгна с него ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си