- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Obojavam emo boys super sldaki sa i iskam da obqsnq na vsi4ki 4e ne e zadyljitelno da si reje6 venite ili da se samoubiva6 vsi4ki gi obijdate 4e sa super depresirani i tva e typo a znaete li za6to sa stanali depresirani i kakvo moje da im se e slu4ilo prosto e mn typo da trovite nqkogo kogoto ne razbirate
P.S.i da dobavq-emo ne se stava ili si takyv ili prosto si pozior ima mn hora koito dori ne osyznavat 4e sa emo
зависи от самото момче .. но иначе да бих тръгнала с ЕМО мноу са слатки и готинки![]()
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
абе сладки са ми... а и мисля че едно такова момче не би било лошо по характер..
а и прическите им са
страшни.. в добрия мисъл на думата
![]()
Да, бих. Стила ЕМО ме кефи като цяло, и в последно време много съм се зарибила![]()
![]()
Не бих казала, че им се кефя, но за мен по - важно е самото момче, а не кво слуша и как се облича![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
КЕфят МЕ ! не ми пука какъв е ако си го харесвам ... няма значение ! а Емотата са сладури... особенно момчетата![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
ami moeto gaje e EMO i az supermnoo si padam po emotatatva e
Първоначално написано от koli_nikoli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
mmm estestveno, ako momcheto e s qk harakter i mi e qko s nego zashto ne... kvo mi puka kak se oblicha ili kva pri4eska imastiga da ne me kara da mu podrajavam i da se obli4am taka za6toto nito muzikata me kefi, nito drehite
![]()
Как да тръгна с такъв като се попадам на гейовете от емо бранша XD![]()
daaaa mn im sa kefqqqq :P
Мила не слушат само пънк - рок ... а земи та прочети малко инфо преди да пишеш ... Та по темата имо момченцата са ми много сладки (че и момиченцата също) ... а за тва дет някой ще кажат гейове дрън дрън бе я си глейте работата кът били гейове и не ви харесват не пишете толкова е просто ...
Много зависи от самото момче, но и външния вид не го изключвам. Повечето емо-момчета не приличат точно на момчета.![]()
You`re frozen when your heart is not open..
mi moje az poprincip si padam po takiva s dulgi kosi i bez obici no nqmam ni6to protiv emo
зависи от харектера на момчето
Не разбирам какво против емо-тата имате... незнам... просто... избора си е личен... щом е решил да се направи така, значи му харесва....и вие нямате никакво право да го с1дите за това - което е....
pff mn tupo mislite i dvete.kat mu haresva na mom4e kak se obli4at emo-tata 6to pa da ne se oblekat taka ili da ne si napraat takava pri4eska?kvo lo6o ima 6tom im haresva.tc tc tcПървоначално написано от *Thug_AngeL*
ама си имам право да са ми смешни и да им се смеяПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
ама ти нали се сещаш, че едно емо ако застане до тебе ще те засенчи тотално... зависта е голямо нещо..
EMO
emo-tata da mrat!! hilavi gei4eta koito ne zaslujavat da jiveqt!! ZALA rulessss
![]()
ne sa geiove ima i gotini![]()
Първоначално написано от Анонимко
Мразя ЕМО-тата в кръвта си , пълни нещастници които се мислят че са нещо повече от другите а всъщност са пълни дрисльовци , копелата малко ще си останете така , гнуси и мизерни това ви е съдба !
Пешо-кидс рулллПървоначално написано от Madness
![]()
Оф аи пак ....Сега,не мога да разбера толкова ли е важно един човек как се облича,каква музика слуша,каква му е прическата ?Просто за мен хората не се определят по своя стил,а по това което е зад дрехите и прическите.И какво като е имо,ако е точен човек какво ми пречи да тръгна с него ?