.
Отговор в тема
Страница 4 от 17 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 410

Град
    LoveTown
    Разглезени малки педалчета ,дето се чудят какво да правят!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Guest

Re: Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е

Цитирай Първоначално написано от Emo_girl
    Какфо мислите за Емо хорцата и най-ве4е за Емо мом4етата.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)Ммм Емо мом4 мойе да си носят славата на извратени гейове ама нз аз мн им се кефя. Ся вий кайете какфо мислите за тях...
    Аууууу как искам некой емо пич

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Да кажа само че емото слуша всичко не е задължително да слушаш рок за да си емо
    По темата: Бих с Емо Гърлс
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

EMO HATER
    Guest
    da im go nakecam na gadnite EMO !!!! tva ne sa maje a jeni koito se strahuvat ot gadniq jivot!!! ZALA RULESS

Цитирай Първоначално написано от EMO HATER
    tva ne sa maje a jeni koito se strahuvat ot gadniq jivot!!!
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

ne gi haresvam nqma da trugna s takuv
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Guest
    spored men vseki ima pravo na izbor za na4ina si na jivot!! no vse pak horata EMO demonstrirat imenno kolko sa slabi i uezvimi te nqkoi zapital li se e kakvo simvolizira golemiq briton 4erniq cvqt rozovite 4erepi gumenkite??? 6te obqsnq nakratoko 4ernoto simvolizira tragediqta rozovoto liubovta britona krie 4ast ot liceto tova pokazva 4e 4oveka iska da ne kontaktuva s drug gumenkite simvolizirat deckoto nevinnoto 4erepa ozna4ava ne6tastie v razli4nite kombinacii se polo4avat razli4ni poslaniq primerno
    rozov 4erep na 4eren fon - golqma liubov zavar6ila s razdqla i mnogo tyga rozovite gumenki - deckata 4ista i nevinna liubov a opitite za samoubiistvo sa proqva na slab harakter i nesposobnost na 4ovek da se spravq s problemite koito ima a tezi koito stavat emo bez da go 4ustvat bez da go prejivqvat ne6tastieto i tygata te sa prosto edni nisko inteligentni hora bez gustvo sa sobstveno mnenie vodeni ot 4ustvoto za sueta i nujdata za da im se obarne vnimanie da im se pokaje 4e se zabelqzvat

ООооооооооооооооооооо да Обичам Емо момчетата...не,не ги обичам...обожавам ги..Супер яки са И ДА бих тръгнала с такова момче 100%

Цитирай Първоначално написано от mishonche
    ООооооооооооооооооооо да Обичам Емо момчетата...не,не ги обичам...обожавам ги..Супер яки са И ДА бих тръгнала с такова момче 100%
    Викаш по-добре да ти изневеряват с мом4ета отколкото с моми4ета

Ако не е някакъв сдухльо не вярвам да имаш някакви проблеми(:
    Клик ми (:

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    намен си ми харесват.Някакви по-разли4ни са от останалите
    Определено да,ако не е сдухан или комплексар.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от ToySoldier
    Цитирай Първоначално написано от mishonche
    Викаш по-добре да ти изневеряват с мом4ета отколкото с моми4ета
    Да

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    spored men vseki ima pravo na izbor za na4ina si na jivot!! no vse pak horata EMO demonstrirat imenno kolko sa slabi i uezvimi te nqkoi zapital li se e kakvo simvolizira golemiq briton 4erniq cvqt rozovite 4erepi gumenkite??? 6te obqsnq nakratoko 4ernoto simvolizira tragediqta rozovoto liubovta britona krie 4ast ot liceto tova pokazva 4e 4oveka iska da ne kontaktuva s drug gumenkite simvolizirat deckoto nevinnoto 4erepa ozna4ava ne6tastie v razli4nite kombinacii se polo4avat razli4ni poslaniq primerno
    rozov 4erep na 4eren fon - golqma liubov zavar6ila s razdqla i mnogo tyga rozovite gumenki - deckata 4ista i nevinna liubov a opitite za samoubiistvo sa proqva na slab harakter i nesposobnost na 4ovek da se spravq s problemite koito ima a tezi koito stavat emo bez da go 4ustvat bez da go prejivqvat ne6tastieto i tygata te sa prosto edni nisko inteligentni hora bez gustvo sa sobstveno mnenie vodeni ot 4ustvoto za sueta i nujdata za da im se obarne vnimanie da im se pokaje 4e se zabelqzvat
    Благодаря ти за тази смехотерапия
    По- голяма глупост не бях чела . Сигурно и розовите чалгарски блузки символизират детската, чиста любов

It's all about the fashion I think

portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа

Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
    Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!

Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    az bih go napravila i bez tva si padam emo
    i az taka

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    аз като по-глупав да попитам що е то емо стил и емо музика???

ПС: добре реших да се поразровя и да видя що е то туй животно "Емо". Първото нещо което ми направи впечетление беше надписът "емо". Интересно е че където и да пишеше за този стил все го пишеха "Имо". Хората които слушат този стил музика би трябвало да са депресирани, тихи, срамежливи, стеснителни, чувствителни и мрачни и имат склонност към самоубийство.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не са ми симпатични тези хора, въпреки че един приятел отскоро е емо. Не виждам общото между това да си изправяш бретона, да си режеш вените и да твърдиш че си ЕМОционален

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    E, може момчето да е ЕМО, но по характер да е пълен идиот! Всички са различни.. Ако момчето е яко на характер.. защо не..

Абе всеки човек има право на избор!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    депресирани, тихи, срамежливи, стеснителни, чувствителни и мрачни и имат склонност към самоубийство.

Не с такова животно не се виждам. Ебаси глупавите неориентирани дечица. Без никой да ми се обижда, но.... Момчетата с грим? Момичетата по мъжествени от мъжкото?!?!?! И всички от тях с маниа за самоубииство.. НЕ!

daaa 4e az sum gore-dolu emo st!le to takova mom4e 6e mi otiva...Mene mn si me kefkat
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Guest
    Та той ще е по-женствен от някое момиче бе..

Emo mom4etata i izob6to Emo stila e mn mn mn qk!
    Nqma da sgre6ite ako si hvanete takyv priqtel!..za syjalenie az sym obvyrzana

със сигурност не...нито ми допада стила,нито държанието,нито мисленето им!
    Feel my pain

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от koli_nikoli
    emo sux puk i poi4ety mom4eta emo sa geiove
    СМАЛИ СИ АВАТАРА И СЕ ОПРАВИ МАЛКО ВЕ , ЩИ Е*А И КУ**ИЧКАТА ЩИ Е*А !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си