- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Разглезени малки педалчета ,дето се чудят какво да правят!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Аууууу как искам некой емо пичПървоначално написано от Emo_girl
Да кажа само че емото слуша всичко не е задължително да слушаш рок за да си емо![]()
По темата: Бих с Емо Гърлс
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
da im go nakecam na gadnite EMO !!!! tva ne sa maje a jeni koito se strahuvat ot gadniq jivot!!! ZALA RULESS
Първоначално написано от EMO HATER
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
ne gi haresvamnqma da trugna s takuv
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
spored men vseki ima pravo na izbor za na4ina si na jivot!! no vse pak horata EMO demonstrirat imenno kolko sa slabi i uezvimi te nqkoi zapital li se e kakvo simvolizira golemiq briton 4erniq cvqt rozovite 4erepi gumenkite??? 6te obqsnq nakratoko 4ernoto simvolizira tragediqta rozovoto liubovta britona krie 4ast ot liceto tova pokazva 4e 4oveka iska da ne kontaktuva s drug gumenkite simvolizirat deckoto nevinnoto 4erepa ozna4ava ne6tastie v razli4nite kombinacii se polo4avat razli4ni poslaniq primerno
rozov 4erep na 4eren fon - golqma liubov zavar6ila s razdqla i mnogo tyga rozovite gumenki - deckata 4ista i nevinna liubov a opitite za samoubiistvo sa proqva na slab harakter i nesposobnost na 4ovek da se spravq s problemite koito ima a tezi koito stavat emo bez da go 4ustvat bez da go prejivqvat ne6tastieto i tygata te sa prosto edni nisko inteligentni hora bez gustvo sa sobstveno mnenie vodeni ot 4ustvoto za sueta i nujdata za da im se obarne vnimanie da im se pokaje 4e se zabelqzvat![]()
ООооооооооооооооооооо даОбичам Емо момчетата...не,не ги обичам...обожавам ги..Супер яки са
И ДА бих тръгнала с такова момче
100%
![]()
Викаш по-добре да ти изневеряват с мом4ета отколкото с моми4етаПървоначално написано от mishonche
![]()
ДаПървоначално написано от ToySoldier
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ти за тази смехотерапияПървоначално написано от Анонимко
![]()
По- голяма глупост не бях чела. Сигурно и розовите чалгарски блузки символизират детската, чиста любов
![]()
![]()
![]()
It's all about the fashion I think![]()
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
i az takaПървоначално написано от nata6ka
аз като по-глупав да попитам що е то емо стил и емо музика???
ПС: добре реших да се поразровя и да видя що е то туй животно "Емо". Първото нещо което ми направи впечетление беше надписът "емо". Интересно е че където и да пишеше за този стил все го пишеха "Имо". Хората които слушат този стил музика би трябвало да са депресирани, тихи, срамежливи, стеснителни, чувствителни и мрачни и имат склонност към самоубийство.
Не са ми симпатични тези хора, въпреки че един приятел отскоро е емо. Не виждам общото между това да си изправяш бретона, да си режеш вените и да твърдиш че си ЕМОционален![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
E, може момчето да е ЕМО, но по характер да е пълен идиот! Всички са различни.. Ако момчето е яко на характер.. защо не..![]()
Абе всеки човек има право на избор!
Първоначално написано от hoseto_
Не с такова животно не се виждам. Ебаси глупавите неориентирани дечица. Без никой да ми се обижда, но.... Момчетата с грим? Момичетата по мъжествени от мъжкото?!?!?! И всички от тях с маниа за самоубииство.. НЕ!
daaa 4e az sum gore-dolu emo st!le to takova mom4e 6e mi otiva...Mene mn si me kefkat![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Та той ще е по-женствен от някое момиче бе..![]()
Emo mom4etata i izob6to Emo stila e mn mn mn qk!
Nqma da sgre6ite ako si hvanete takyv priqtel!..za syjalenie az sym obvyrzana![]()
![]()
със сигурност не...нито ми допада стила,нито държанието,нито мисленето им!
Feel my pain