- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
И к'во искате да ми кажете . Може пък момчето да не е емо само прическата му да е такава ( примерно и мене ме дивеят тези прически и чакам да ми порасне косата)
И кво - като е с такава прическа -> ЕМО Е . Педераст е , Гей е така ли?
Като се постриже става нормален симпатичен хубавец .
Я СЕ ОПРАВЕТЕ ВЕ !
Цитат : " емо съкс " , "емотата са гейове " , " емотата случат пънк "
Това ,че вие ги смятате за такива и ги определяте с отрицателни качества не значи ,че те наистина са такива ! ,затова като пишете се изразете така : "НА МЕН ЕМОТАТА НЕ МИ ДОПАДАТ" . А не да ми пишете Емотата са прости и долни хора , гейове малоумници и гримирани и разни такива !
![]()
не че имам нещо против тях...кефят ме......но аз си падам по друг тип момчета
Бегай бе...Не!Не!Не! Тфа са некфи болни деца.Ако ходя с такъв, дали ще ползваме общи гримове....Нещо не се виждам с гей до мен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми допадат и не бих тръгнала с емо. Не са мой тип.
естествено![]()
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Ave seki si ima svoi stil..i az ne s1m syglasna akto kazvate 4e sa geiove...e...verno 4e ima i takiva ...no tva ne zna4i 4e si4ki sa takiva..
I mnogo sa si qki daje..![]()
извратени позьори; но в съвременните деградирали общества пълни с педерасти, хомосексуалисти, би, мазохисти и садисти... какво ли е учудващо.
мръсни педали мразя ги всичките като чели няма момичета за тях че станали педали ако ми падне някой от тях ще мо пръсан главата от бой
golemi sladuri sa,men me radvat
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
тебете радвата ама няма да ти се вържат щото са педали това означава че харесват момчетаПървоначално написано от monityY
капиш!
pfffff EMO I MOMI4ETATA I MOM4ETATA SA STRA6NO GOTINI... SYPER STIL... ABE VSI4KO IM E X3A!!! AZ LI4NO SA6TO MN IM SE KEFQ I MOM4ETATA SA SYPER QKI I NE MISLQ 4E SA IZVRATENI GEIOVE DAJE SA MN SLADKI!!!!
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Не бих трагнала с такова момче.Но иначе нямам нищо против тях![]()
Можеш да ми свалиш сутиена!!!
Можеш да ми свалиш полата!!!
Можеш да ми свалиш прашките!!!
Но моля те не оставяй щипките по простора!!!!!!!
Мацка я дай една-две снимки... и аз с1м емо style.. мо'е да си паснем..Първоначално написано от lovers
А за смешниците, който си мислят, че щом си емо значи си гей или самоубиец - да в1рвят на майната си...
Всеки има избор.. дали ш'е си емо style или ш'е си футболист с оная педалската прическа отзад с д1лга опашка, големите цайси и смешния гребен отгоре, има ли значение? Щом човек1т е направил своят избор, значи му харесва и вие никои не сте да казвате кои как1в е... Да питам тези, които не харесват емо-тата.... имате ли приятел емо?
Не, не бих. Такова "нещо" никога не би ми нарпавило впечатление, за да му обърна по-специално внимание, а и щом се обезобразява така едва ли ще ми напасне и като характер/мисли.
Не мисля, че такъв тип хора са хомосексуални и то, защото не мисля, че може да се разбере по външните белези. Народа си е изградил едно мнение, че са с по-нежни ли, как да го кажа, движения и малко по-мек глас.
И точно, защото са прекалено нежни не ми допадат. Не си падам по момченца. Иначе всеки си има право на избор, не го съдя.
Има и мн готини емото .Една моя приятелка е Емо и е мн точен човек . Според мен истинските подчертавам ИСТИНСКИТе емота са зарибени...
AKo otkrie6 nqkoi deto da ne e pedal nqma lo6o![]()
Да Бих,те са големи сладури ,но за жалост сладури като тях нз къде да намеря....виждали ли сте ги??
С тези суууупер сладурски прически.
ДА СЪС СИГУРНОСТ!
Ае то нащо не е точно емо...вярно че е супер точен човек ама е няква смеска между емо, пънкар, скейтър и кво ли още не...квато е малка се чудя де ги събра тия стиловеПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ммм не знам,не ми допадат особено Емо или емо-тата или както е там..Нямам такъв приятел,не съм си говорила с такъв човек..то си е до характер попринцип,но не бих тръгнала с такова момче,не ми харесва този стил.Предпочитам ''фешъните'',с ''оная смешната прическа с дълагата опашка отзад и големите цайси'' както някой се беше изказал..Тези емота са ми някви..абе на педалчета ми приличат,не казвам,че са,ама..Нищо лично все пак,то си е до човека,нямам нищо против тях.
ако е истинско емо да, но ако е някф позиор да бяга надалече!!!!
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
дам бих му го набутъл на някой такъв
Ооооо определено![]()
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
MEN SU6TO MN ME KEFIAT![]()
![]()
![]()