.
Отговор в тема
Страница 5 от 17 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 410
    Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    И к'во искате да ми кажете . Може пък момчето да не е емо само прическата му да е такава ( примерно и мене ме дивеят тези прически и чакам да ми порасне косата )
    И кво - като е с такава прическа -> ЕМО Е . Педераст е , Гей е така ли?
    Като се постриже става нормален симпатичен хубавец .
    Я СЕ ОПРАВЕТЕ ВЕ !
    Цитат : " емо съкс " , "емотата са гейове " , " емотата случат пънк "
    Това ,че вие ги смятате за такива и ги определяте с отрицателни качества не значи ,че те наистина са такива ! ,затова като пишете се изразете така : "НА МЕН ЕМОТАТА НЕ МИ ДОПАДАТ" . А не да ми пишете Емотата са прости и долни хора , гейове малоумници и гримирани и разни такива !

не че имам нещо против тях...кефят ме......но аз си падам по друг тип момчета

Бегай бе...Не!Не!Не! Тфа са некфи болни деца.Ако ходя с такъв, дали ще ползваме общи гримове....Нещо не се виждам с гей до мен.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не ми допадат и не бих тръгнала с емо. Не са мой тип.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Eстествено

естествено
    •° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Ave seki si ima svoi stil..i az ne s1m syglasna akto kazvate 4e sa geiove...e...verno 4e ima i takiva ...no tva ne zna4i 4e si4ki sa takiva..
    I mnogo sa si qki daje..

извратени позьори; но в съвременните деградирали общества пълни с педерасти, хомосексуалисти, би, мазохисти и садисти... какво ли е учудващо.

Guest
    мръсни педали мразя ги всичките като чели няма момичета за тях че станали педали ако ми падне някой от тях ще мо пръсан главата от бой

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

xa

golemi sladuri sa,men me radvat
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    s istinsko emo mom4e ili s pozior ?

Guest

Re: xa

Цитирай Първоначално написано от monityY
    тебете радвата ама няма да ти се вържат щото са педали това означава че харесват момчета
    капиш!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    тебете радвата ама няма да ти се вържат щото са педали това означава че харесват момчета
    капиш!
    Ти като си голям "гъзар защо не се регнеш , а ?
    Дай една снимка да те видим тебе колко си НЕпедал .
    Докъде стигна простащината .
    Модераторите .. я вземете заключете темата ,достатъчно коментари се събраха .

Град
    Перник
    pfffff EMO I MOMI4ETATA I MOM4ETATA SA STRA6NO GOTINI... SYPER STIL... ABE VSI4KO IM E X3A!!! AZ LI4NO SA6TO MN IM SE KEFQ I MOM4ETATA SA SYPER QKI I NE MISLQ 4E SA IZVRATENI GEIOVE DAJE SA MN SLADKI!!!!
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Не бих трагнала с такова момче.Но иначе нямам нищо против тях
    Можеш да ми свалиш сутиена!!!
    Можеш да ми свалиш полата!!!
    Можеш да ми свалиш прашките!!!
    Но моля те не оставяй щипките по простора!!!!!!!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от lovers
    daaa 4e az sum gore-dolu emo st!le to takova mom4e 6e mi otiva...Mene mn si me kefkat
    Мацка я дай една-две снимки... и аз с1м емо style.. мо'е да си паснем..

А за смешниците, който си мислят, че щом си емо значи си гей или самоубиец - да в1рвят на майната си...
    Всеки има избор.. дали ш'е си емо style или ш'е си футболист с оная педалската прическа отзад с д1лга опашка, големите цайси и смешния гребен отгоре, има ли значение? Щом човек1т е направил своят избор, значи му харесва и вие никои не сте да казвате кои как1в е... Да питам тези, които не харесват емо-тата.... имате ли приятел емо?

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не, не бих. Такова "нещо" никога не би ми нарпавило впечатление, за да му обърна по-специално внимание, а и щом се обезобразява така едва ли ще ми напасне и като характер/мисли.

Не мисля, че такъв тип хора са хомосексуални и то, защото не мисля, че може да се разбере по външните белези. Народа си е изградил едно мнение, че са с по-нежни ли, как да го кажа, движения и малко по-мек глас.

И точно, защото са прекалено нежни не ми допадат. Не си падам по момченца. Иначе всеки си има право на избор, не го съдя.

Има и мн готини емото .Една моя приятелка е Емо и е мн точен човек . Според мен истинските подчертавам ИСТИНСКИТе емота са зарибени...

Guest
    AKo otkrie6 nqkoi deto da ne e pedal nqma lo6o

Да Бих,те са големи сладури ,но за жалост сладури като тях нз къде да намеря....виждали ли сте ги??
    С тези суууупер сладурски прически.
    ДА СЪС СИГУРНОСТ!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Има и мн готини емото .Една моя приятелка е Емо и е мн точен човек . Според мен истинските подчертавам ИСТИНСКИТе емота са зарибени...
    Ае то нащо не е точно емо...вярно че е супер точен човек ама е няква смеска между емо, пънкар, скейтър и кво ли още не...квато е малка се чудя де ги събра тия стилове
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

dryn
    Guest
    Ммм не знам,не ми допадат особено Емо или емо-тата или както е там..Нямам такъв приятел,не съм си говорила с такъв човек..то си е до характер попринцип,но не бих тръгнала с такова момче,не ми харесва този стил.Предпочитам ''фешъните'',с ''оная смешната прическа с дълагата опашка отзад и големите цайси'' както някой се беше изказал..Тези емота са ми някви..абе на педалчета ми приличат,не казвам,че са,ама..Нищо лично все пак,то си е до човека,нямам нищо против тях.

ако е истинско емо да, но ако е някф позиор да бяга надалече!!!!

дам бих му го набутъл на някой такъв

Ооооо определено
    РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа

Guest
    MEN SU6TO MN ME KEFIAT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си