- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Първоначално написано от _[AngelOfDarkness
Ма ти си много забавна..
с риск gPa3HuTeJl да ме нападне ще кажа че не бих тръгнала с такова момче.не защото имам нещо против тях-напротив дори позьорите не ме дразнят.просто си имам изградена представа за мое гадже и се придържам към нея
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Не виждам защо да те нападам... в този форум се изравяват и се отстояват мнения.. ти си имаш свое мнение не мисля, че трябва да се м1ча да го променям... просто се дразна от коментари от рода : " всичко емота са гейове... самоубийци... т1пи гейове и т.н )
да и аз точно за това го казахПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
но има и много хора тук които са дали положителен отговор
Ми по-скоро не...но за приятел да... Всеки си има право на избор...и все пак аз не се обличам в такъв стил и не би ми отивало подобно момче...Абе знае ли човек
Иначе аз имам приятели емо-та и са много свестни ..въобще не ги възприемам като самоубийци....Но най-се дразня на такива дето преди месец са разбрали кво е емо,само са си сложили повече черен молив и са си направили прическа в стил емо...и си мислят "Вижте аз съм емо"....тФа се казва позьорство...Има емо-та който следват тоя стил от много отдавна и са супер свестни....Но честно казано повечето ,които познавам са позьори,без стил и днес са емо,а утре фИешъни...то и без тва разликата между фешън и емо не е голяма...особено прическите им са 1 към 1
![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
мии не не са мой тип .....![]()
![]()
![]()
So free
ест че да, сега откъде да си намеря 1 хубаво емо момиче?
Бих бих![]()
Бе емотата са готина работа, но се дразня на някви супер вживяни. Примерно ако е от компания дет през цялото време се хранят един друг, че са позери или ако идеята им за комплимент е "Ти си истински"... Тва просто не стаа =)
pederasi sa!!!![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
1 emo nqq ti obarne vnimanie ako i ti ne si emo povqrvai mi
тва е вярно за мнозинството, не за всичкиПървоначално написано от deni4kata333
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от gPa3HuTeJl
~!1912!~
чесно казано не знам ,защото по принцип не съм фенка на така наречената им култура,но пък имам приятелка ,която се води емо и е адски готин човек
Да бе!.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)![]()
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
emotata slushat tochno punk i rock sha znaish!!!
що ти да не си падаш о гейове че да ти дам снимка?Първоначално написано от LO6IQ
men me kefat pa za vas nz..seki ima pravo na mnenie...az li4no bih si zela edno takova![]()
.!.
емо-то .. пффф .. не ми е ф стила .. имам си яко хипхоп-4е и не ми треа ГЕЙ-ЕМО .. ххъъъъъъъъъ ..........
..
...
////
Mom4etata emota sa mnogo sladkiMnogo im se kefq na tqh,az samata si padam emo!!!Bih tragnala,za6to ne...
Страшно симпатични момченца..естествено , че бих..![]()
не ме кефят![]()
не си харесвам момчетат по стила музика който слушат и по начина по който се обличат така че защо не :P
не не бих не щото слушат едиква си музика и се обличат по особен начин просто не ми допадат по някаква тайнствена причина която дори аз не зн![]()