.
Отговор в тема
Страница 6 от 17 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 410
    Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от _[AngelOfDarkness
    _]мда бих тръгнала с такъв до магазина за дъвка орбит от зелените

Ма ти си много забавна..

с риск gPa3HuTeJl да ме нападне ще кажа че не бих тръгнала с такова момче.не защото имам нещо против тях-напротив дори позьорите не ме дразнят.просто си имам изградена представа за мое гадже и се придържам към нея

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    с риск gPa3HuTeJl да ме нападне ще кажа че не бих тръгнала с такова момче.не защото имам нещо против тях-напротив дори позьорите не ме дразнят.просто си имам изградена представа за мое гадже и се придържам към нея

Не виждам защо да те нападам... в този форум се изравяват и се отстояват мнения.. ти си имаш свое мнение не мисля, че трябва да се м1ча да го променям... просто се дразна от коментари от рода : " всичко емота са гейове... самоубийци... т1пи гейове и т.н )

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~

Не виждам защо да те нападам... в този форум се изравяват и се отстояват мнения.. ти си имаш свое мнение не мисля, че трябва да се м1ча да го променям... просто се дразна от коментари от рода : " всичко емота са гейове... самоубийци... т1пи гейове и т.н )
    да и аз точно за това го казах но има и много хора тук които са дали положителен отговор

Ми по-скоро не...но за приятел да... Всеки си има право на избор...и все пак аз не се обличам в такъв стил и не би ми отивало подобно момче... Абе знае ли човек Иначе аз имам приятели емо-та и са много свестни ..въобще не ги възприемам като самоубийци....Но най-се дразня на такива дето преди месец са разбрали кво е емо,само са си сложили повече черен молив и са си направили прическа в стил емо...и си мислят "Вижте аз съм емо"....тФа се казва позьорство...Има емо-та който следват тоя стил от много отдавна и са супер свестни....Но честно казано повечето ,които познавам са позьори,без стил и днес са емо,а утре фИешъни...то и без тва разликата между фешън и емо не е голяма...особено прическите им са 1 към 1
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Град
    (: Русе :)
    мии не не са мой тип .....
    So free

Guest
    ест че да, сега откъде да си намеря 1 хубаво емо момиче?

Бих бих

Бе емотата са готина работа, но се дразня на някви супер вживяни. Примерно ако е от компания дет през цялото време се хранят един друг, че са позери или ако идеята им за комплимент е "Ти си истински"... Тва просто не стаа =)

Голям фен
    pederasi sa!!!
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

1 emo nqq ti obarne vnimanie ako i ti ne si emo povqrvai mi

Цитирай Първоначално написано от deni4kata333
    1 emo nqq ti obarne vnimanie ako i ti ne si emo povqrvai mi
    тва е вярно за мнозинството, не за всички

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Да ,защо не

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от lovers
    daaa 4e az sum gore-dolu emo st!le to takova mom4e 6e mi otiva...Mene mn si me kefkat
    Мацка я дай една-две снимки... и аз с1м емо style.. мо'е да си паснем..

А за смешниците, който си мислят, че щом си емо значи си гей или самоубиец - да в1рвят на майната си...
    Всеки има избор.. дали ш'е си емо style или ш'е си футболист с оная педалската прическа отзад с д1лга опашка, големите цайси и смешния гребен отгоре, има ли значение? Щом човек1т е направил своят избор, значи му харесва и вие никои не сте да казвате кои как1в е... Да питам тези, които не харесват емо-тата.... имате ли приятел емо?
    =D> =D> =D>
    ~!1912!~

чесно казано не знам ,защото по принцип не съм фенка на така наречената им култура,но пък имам приятелка ,която се води емо и е адски готин човек

.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)
    Да бе!
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Guest
    emotata slushat tochno punk i rock sha znaish!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    golemi sladuri sa,men me radvat
    тебете радвата ама няма да ти се вържат щото са педали това означава че харесват момчета
    капиш!
    Ти като си голям "гъзар защо не се регнеш , а ?
    Дай една снимка да те видим тебе колко си НЕпедал .
    Докъде стигна простащината .
    Модераторите .. я вземете заключете темата ,достатъчно коментари се събраха .
    що ти да не си падаш о гейове че да ти дам снимка?

Град
    Непостоянно
    men me kefat pa za vas nz..seki ima pravo na mnenie...az li4no bih si zela edno takova
    .!.

Guest
    емо-то .. пффф .. не ми е ф стила .. имам си яко хипхоп-4е и не ми треа ГЕЙ-ЕМО .. ххъъъъъъъъъ ..........
    ..
    ...
    ////

evanescence__666
    Guest

est

Mom4etata emota sa mnogo sladki Mnogo im se kefq na tqh,az samata si padam emo!!!Bih tragnala,za6to ne...

Страшно симпатични момченца..естествено , че бих..

Guest
    не си харесвам момчетат по стила музика който слушат и по начина по който се обличат така че защо не :P

не не бих не щото слушат едиква си музика и се обличат по особен начин просто не ми допадат по някаква тайнствена причина която дори аз не зн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си