- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Не разделям хората на метъли,емота,чалгари,пънка и...такаче това няма значение.
ЕБАСИИИ ТАЯ ТЕМА ОЩЕ ЛИ Е ЖИВА УЕЕ![]()
![]()
![]()
АЙ ЛОЦК ВЕЧЕ НАПРАВО МИ ПИСНА ДА Я ГЛЕДАМ ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ Е МНОГО ТЪПА ТЕМА ....ЕБАСИ![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хм... 1во не вс еmo момчета са гейове хаха някой са бине няма зн...мен повечето си ме кефят ама бих предпочела да са ми фрс само...че аз ше се комплексирам от тях ве...то момчето ше има повече грим от мене
абее кефят си ме
![]()
Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!
Зависи ...,ако попадна на някой свестен бих.Не си вярвам и аз![]()
Ъфкорс, че бих![]()
Като се каже мъж/момче последното което си представям е ЕМО.Като кажа ммомче,все пак нека да си е 'момче' в пълният смисъл на думатаНищо лично,нали....
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ами честно казано не бих..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Човек не казва на сърцето си"обичай този,а не този"затова незнам,малко се дразна от факта,че всички им се кефат и слагат такива картинки и се надуват,ама нищо....Иначе мисляче не ми допадат
Нито на мен!Първоначално написано от Vikitooo
emi nz az li4no mn im se kefq na emo mom4etata mn mi haresvat![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
stiga da e gotin 4istoplaten kafto shte da e emo metal 4algar vse mi e edno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
men li4no mn me kefi viziqta im,oba4e edni takiva umreli,kleti,revq6ti i s okulcani race.....abe takova da ti e v legloto ne znam...strannotiq
значи ти си извъртена гейшаПървоначално написано от Emo_girl
mi spored men sa super qki.imam fr koqto e emo i kvi qki mom4eta (emo)poznava . .. . .. .![]()
![]()
![]()
еми не![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Imam mn fr emota i sa prosto bijuuu!!!Mn si gi lofkam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}
КВИ ЕМОТА БЕ?!?! ТИЯ ТРЯБВА ДА УМРАТ МАМА ИМ ДЕБА КИРЛИВА ПЕДАЛСКА. САМО КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТИЯ ОТ ТОКИО ХОТЕЛ НА КОИТО МНОГО ИМ СЕ КЕФИТЕ НАПРАО МИ СЕ ПРИСИРА. ТИЯ КОГА И ДА ГИ УБИЕШ ШЕ ИМ Е КЪСНО.
П.С. Иначе има някой емо гирлс които са хубави.
Не не бих излязла с такова момче.не ми харесват......Ква е тая вашта мания незнам
Vinagi shte te obicham!!!
вие хубаво ще тръгнете с тея емота ама те ще си резнат вените в един момент.Всъщност реално погледнато в България няма много истински Емота.......иначе на мен лично момичетата ми харесват,но само на външен вид тъй като попринцип съм против Емо културата.Успех и да знаете,че фйешъните с "Емо прическа" които слушат хаус и чалга не са така наречените Емота
![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
prestanete da komersializirate emoto!!! tofa ne e tofa za koeto vie go mislite..V BULGARIQ NQMA ISTINSKI EMOTA! ima screamota....
Хаха токио хотел не са емота бе оуПървоначално написано от OnFire
![]()
По темата-кефят ма :P
ESTESTFENOmn sa sladkiii
![]()
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
a i az sum ne6to kato imo na vun6en vid ama slu6am 4algaaaaaaaaПървоначално написано от Vip_Kuchka
![]()
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Емо са гадни!!!!!! Аз си падам по по0-други момчета. Емотата само ме отвращават, така че какво да правя с такъв човек?!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.