- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Ами знам ли мисля си че не бих тръгнала с такъв дето не знае що е живама знам ли кво ще ме прихване утре
![]()
А иначе не съм им кой знае какъв фен ама нямам и нищо против тях всъшност са ми почти безразлични.Нека си живуркат там то ще им мине![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Мисля че не бихама знае ли се на човек какво може да му дойде до главата
![]()
от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла![]()
![]()
естествено!!!!! Емотата са най-ама най-яките хораа!!!![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ako ima gotin harakter i se obi4ame za6to ne...stiga primerno ti da ne si nqkoq zakleta 4algarka i da hoi6 samo s tok4enca[tipi4nite ne6ta za folk mania4kite]6toto 6e e malko kofti...no pyk ako se obi4ate kakto kazah po-gore kvo tolko.....![]()
Наистина не знам какво толкос против имате към "ЕМО СТИЛ".Аз съм момиче,но сам "ЕМО".И какво от това?! Имам си чудесно гадже,макар,че той не си пада по този стил(ЕМО),но пак мен си ме много обича.От всичките ми приятели само аз съм "ЕМО",но пак всички ме обичат много ииии...не че нещо се хваля,ма наистина много хора са ми казвали,че съм страхотна.Обичам си този стил и това не ми пречи да имам страхотно гадже и прекрасни приятели![/b]
ауе кат не харесваш емота недей пиши тука аее ща е.а теб в педала!!кат не ги харесваш не гледай темите за тях!!!Първоначално написано от OnFire
![]()
![]()
Емотата са най-страхотните хора и щом ти и другите педераси кат теб не мислите така начи имате сериозни проблеми С ГЛАВНИЯ МОЗЪК !!!!!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не само че не бих излязла с такъв, не бих се желала и да имам контакти с такива - няма цял ден да седя и да им слушам депресиите и последния им неуспешен опит за самоубийство... недорасли пубери...
п.с. не си мислете, че съм някоя чалгарка.
Лелее, 13 страници се чудите бихте ли тръгнали с (нещо като) мен.![]()
Сериозно, бърка ли ви чак толкова какво слуша партньора ви?
Мръсните емота на сапун!Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
Да се самоубиват по-бързо че ми писна![]()
ТИ С КВО СЕ ДРУСАШ БЕ?????? ЕМО-ТАТА СА ПИЧОВЕ - ОМГ! И НЕ МИ КАЗВАЙ КЪДЕ ДА ПИША И КЪДЕ НЕ ЯСНО ЛИ ТИ Е ПИКЛО? КАТО ПООТРАСНЕШ МАЛКО ТОГАВА МОЖЕ ДА ИЗКАЖЕШ МНЕНИЕ!Първоначално написано от Impressive
ЕМОТАТА СА ПЕДАЛИ АЕ КОИТО Е ЕМО СЕ САМОУБИВА ТИХО И КРОТКО
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !
agree Колкото по бързо толкоа по добре...Първоначално написано от Impressive
Emoz must die .
мисля че секи който подкрепя педалите е жив педераст!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
бъдете мъже!!!! Kamnitca))) .......
=D> тук имало хора които знаят наистина какви са Емотата.Бтв Емотата попринцип са с хомосексуални убежденияПървоначално написано от Анонимко
![]()
ако не вярвате поровете се в зазз-а.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
to4no taka.....samoubiici i depresirane hlapaci.....Първоначално написано от PINK_FLoyD
![]()
И да искам, той ще бъде до такава степен отчаян от живота си, че няма да иска да го вгорчава още повече.![]()
You are broken, I can fix you...
пхаха. не съм травестит, за да тръгна с гей..
da da da i pak da mn ma kefqm teq pi4ove 4e mai i az po4nax ne6to tei da sa obli4am kat tqx i nz prosto mucka![]()
Estestveno che NE !!!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Амм...как да се изразя най-точно..
IEmo
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
KillSwitchEngage, аз съм анонимната БАЦКА, дето сега ще ти каже, че има точно 3 момичета познати, които са имота и трите се режат всеки ден и са ми обяснявали какъв кеф било... всеки път като ги видя се крия от тях...
ахахааха да те са ония косматитеПървоначално написано от Seizure of Power
ха![]()
да фащат браСНИЧА
Fitness Forever
никога...![]()
is my religion
Вижте и кажете какво мислите!!! http://www.vbox7.com/play:303e21d7
tva e momi4e,a az ne sam lesbiika,za da hodq s takava....nikoga ne bih trgnala s nqkoe emo....si4kite sa mn zleПървоначално написано от sLadkaTa_LoRi
![]()