- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Не,не бих тръгнала с емо,поради простата причина,че едно емо момче не може да бъде различено от едно емо момиче,2ро повечето са някакви тъпи позьорчета и философията на емотата е адски тъпа....Правиш се на боклук,клошар и депресапр само за кеф???!!!А и много ме дразнят,като не им се живее да ходят и да си режат вените и да не се правят на интересни....Те изобщо повечето знаят ли к'фа музика слушат истинските емота???-НЕ...Повечето са си чалгари,хаусари е сяк'ви такива само,че с някакви инфантилни емо прически,които ти закриват половината лице и ставаш като циклоп,с някакви опърпани дрешки и се накичили със значки като коледни елхи....По-добре да си чалгар,метъл,и кфото още се сетите отколкото някакъв шибан депресиран темерут или бльон,което искате си изберете!!!! Емотата на сапун!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Истински имоута в българия няма бе не го ли разбрахте? Тва са някви супер прости хора, които се опитват да бъдат имоута ама не им се отдава.
П.С. Такива хора трябва да се убиват!!
Super sa "EMO" momi4etata.Obi4am gi.S udovolstvie bih tragnal s takova momi4e,stiga da namerq.I ne si mislete,4e sa samoubiici ili ot4aqni ot jivota.Naprotiv!
Ами ако момчето наистина ми харесва, това че е емо няма да е от значение за мен![]()
Да ако ме обича що пак неПървоначално написано от MoHuTo
![]()
![]()
![]()
(
ти си идиот щом мислиш така пък не е вярно че няма има истински емота но са рядкост ти даже не знаеш как се казва "Emo" па си тръгнал да обсъждаш!да верно е има и много фейкове ама има и емотаПървоначално написано от OnFire
например виж тва- http://www.vbox7.com/play:9a875187
просто го изгледай и да виим![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе олигофрен, ти не знаеш ли какво е ИМОУ въобще, че ми говориш бе? Казват се ИМОУТА не емо-та. Имоу (emotion) ти как го четеш тва бе келеш емоушън ли? Само да те светна, че тази думичка се чете ИМОУШЪН и от там идва ИМОУ. От такива разбирачи като теб ми е писнало.Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
П.С. Дори и в клипа е написано ИМО БЕ КАКВО МИ ГОВОРИШ? ОМГ
Eми всичко зависи от него..е, една част от мен..
1. Според мен и момичета трябва да е емо {pak kazvam 4e zavisi ot mom4eto}
2. Плюс т`фамомчето емо трябва да е сладур,щото....не всички са хубави..не пропускам също и характера..!
![]()
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
мМм по големи сладури от тех бате нема.Ако бях свободна,щях да си издиря такоа гадже![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами зависи от самото момче,от характера му.Няма да трагна с такъв,който мисли да се самоубива,но ако просто харесва тази музика и се облича по този начин не виждам причина да не се хвана с него.Просто трябва да е свестен и да не иска да се самоубива,защото на 15 му е писнало от живота!
Just haters make me famous! εĭз
оу...не...не6то не са ми в стила,искам да им виждам о4ите на мом4етата и да са по-веселки...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
пф тая тема е от миналата година ама...аз не ходя с гейове :P
Не съм чел предишните постове!
Значи не ми харесват по характер,тва е тъпо...И мене ме отряза момиче дето мн оби4ах ама кво да се прай няя са режа я .... Гледам само напред и майната му.Се някога ще срещна момиче което да ме хареса.Няяя да се депресирам я .Ама наистина изглеждат яко (при4еските).
--------------------------------------------------------
аз ходя с емо имо и там как се пише
Хората не се определят по стила на обличане..и всяко нещо в рамките на допустимото е нормално,за мен няма проблем ако харесвам момчето..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
ДАААААА супер яки саааа . !!
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
о ако ми се отдаде възможност ДА
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
омг повече от абсурдно е да хода с емо. Момчетата направо ме отвращават 90% от снимките им са как двама педали си пускат езицикак да хода с такова нещо. Е да момичетат са сладки ама emo boys sucks
![]()
Не бих..не ме кефят някфи гейчета с по 50 опита за самоубийство, с черен молив или пък накичени като елхи.Не ме кефят...те не са точно момчета за мен![]()
Режете си вените и чупете, емота :P
Тъп стил и дразнещи прически
Ае толкова ли не разбрахте че емо не са тея които слушат пънк и рокАз кат слушам пънк и рок емо ли сам е
Ей мноо са изнервям така някой който не разбира от някои неща да ми са праи на философ
. Само ше кажа чеси има отделно стил емо музика и не музиката прави едно емо
. Аман вече
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!