.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Guest
    ау,шери,че той бил написал вселенски мъдрости,а ние да не знаем..
    това са простички нещица,които всеки що-годе Човек разбира по време на житейския си път..

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да, всеки човек достига до тия изводи в даден етап от живота си, но малко хора сядат и ги написват, малко хора ги съчетават в истории, които да грабнат другите. Да, чела съм много по - затрогващи книги от тези на Коелю, но той също ми харесва като писател.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на quench
    хората като ПК не са малко - има хиляди блог-романи със същата стилистика (или със същата ЛИПСА на такава) - и за радост, те си остават в блоговете...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Само ''11 минути'' съм чела и горе-долу ми хареса, именно защото беше написана в много лек и неангажиращ стил. Допадна ми и историята, защото отговаря на част от действителността.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Чела съм "11 минути", "Дневникът на 1 маг"(има упражнения, които ми помагат в критични ситуации) и малко "Алхимикът" Да ви кажа, че последната четоох в часовете по "Обектно-ориантирано програмиране" и "Бази от данни" Беше далич по-интересна от предлаганата ми от доцента материя. И все пак не я довърших.
    11 минути става. За другите-мненията са противоречиви. Имам ги на компютъра и ще ги прочета лятото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си