.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    плД рулЗззззЗзз

Някога имали ли сте истинска любов?

nqkoga vlubvali li ste istinski f nqkoi? razkajete =]

naprimer az se fluboh f edno mom4e o6te ot momenta f koito go vidqh za pryv put, no toi taka ili ina4e ne otvyrna na 4yvstvata mi. Moje da si pomislite 4e e mom4e kato ostanalite nno ne e taka, vinagi me za6titava i e mn mil s men no nema 4yftva kum men. nz kakvo da prava ne sam grozno i sam mn mila i vse pak ...

еми да влюбена съм истински в приятеля ми просто той ме кара да се смея от сърце и умее да ме развеселява когато ми е зле споделя с мен и ме предразполага и аз да го правя и можем да говорим за всичкооооо страхотен е
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Влюбване да, но за любов не смея да говоря още
    ♥ ♥ ♥

DA !!! V momenta e takava

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, влюбвала съм се истински 2 пъти(сега и преди в едно момче)
    Относно първото ми истинско влюбване харесах го в мига в който го видях, мечтаех да бъда с него и когато това стана бях най-щастливият човек на земята..
    Бяхме заедно 8 месеца и кусур ..., сега сме просто приятели, но много страдах когато се разделихме ...
    Сега момчето, с което съм, също го обичам адски много ... и се радвам, че отново съм влюбена
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Детенце, не ми говори за истинска любов. Първо - истинска обич има. Любовта е нещо различно и по-повърхностно. "Влюбила си се истински в него от пръв поглед"??
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Харесване - много пъти, влюбване - 2 или 3 пъти, като последното не знам дали не е и обичане. Малко след като се запознах с въпросния, ми хареса, постепенно още и още (да си призная във външността му), след това се сприятелявах с него и по характер също много ми хареса, страшно чаровен и забавен. Успях да го спечеля, бях мн мн щастлива с него, винаги много му се радвах. След като скъсахме месеци ми беше ужасно кофти, сълзи, депресии Вече ми мина, но все още като си спомня за някоя случка с него, започвам да се вълнувам или да ми става гадно, зависи от настроението

Град
    плД рулЗззззЗзз
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Детенце, не ми говори за истинска любов. Първо - истинска обич има. Любовта е нещо различно и по-повърхностно. "Влюбила си се истински в него от пръв поглед"??
    moje da si prava ama fse pak ima momenti f koito sme vlubeni do u6i f nqkoi, tfa 4e ti ne si go izpitvala ne e na6 problem. Vseki ima momenti v koito se e otdal napulno na 4oveka koito obi4a, v1preki 4e ako tova svyr6i si misli 4e ne e bilo istinska lubof...

Цитирай Първоначално написано от koli_nikoli
    moje da si prava ama fse pak ima momenti f koito sme vlubeni do u6i f nqkoi, tfa 4e ti ne si go izpitvala ne e na6 problem. Vseki ima momenti v koito se e otdal napulno na 4oveka koito obi4a, v1preki 4e ako tova svyr6i si misli 4e ne e bilo istinska lubof...
    Защо реши, че не съм била влюбена? Не ми обяснявай като на идиот.

Град
    плД рулЗззззЗзз
    mi vij kak govori6 za lubofta, vse edno e otrova. Tq e hybavo ne6ty, kakvo ot tova 4e ni naranqva. Ako ne e bila lubofta nie sme nqmalo da sme tyk

Аз? Говоря лоши неща за любовта? Просто се опитах да ти влея в главичката, че от пръв поглед има харесване, любовта от пръг поглед няма. Да не говорим за "истинско влюбване" от пръв поглед.

И бтв, ние сме се появили благодарение на секса, не на любовта - това за протокола.

Град
    плД рулЗззззЗзз
    Аз? Говоря лоши неща за любовта? Просто се опитах да ти влея в главичката, че от пръв поглед има харесване, любовта от пръг поглед няма. Да не говорим за "истинско влюбване" от пръв поглед.

И бтв, ние сме се появили благодарение на секса, не на любовта - това за протокола.
    ai ai sexa sexa ama i lubofta ima ne6ty ob6to
    e da za haresvanety i za lubofta ot pryv pogled si prava

Иначе истинската любов е разтегливо понятие. Истинска е, когато не свършва. Лиготии от рода на "Истинската ми любов, с която ходихме 3 месеца, обичахме се и накрая ме заряза" са смешни.

Град
    плД рулЗззззЗзз
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от koli_nikoli
    mi vij kak govori6 za lubofta, vse edno e otrova. Tq e hybavo ne6ty, kakvo ot tova 4e ni naranqva. Ako ne e bila lubofta nie sme nqmalo da sme tyk
    Love=Poison
    ai ai sq ne e ba6 otrova

Град
    плД рулЗззззЗзз
    Иначе истинската любов е разтегливо понятие. Истинска е, когато не свършва. Лиготии от рода на "Истинската ми любов, с която ходихме 3 месеца, обичахме се и накрая ме заряза" са смешни.
    e prava si tfa e typo. Kato malki si pravehme lexikoni i f tqh pi6ehme spomeni, togava lubimiq mi be6e :
    Истинската любов няма Happy End, защото тя никога не свършва. =]

Град
    плД рулЗззззЗзз
    eee =] za6to misli6 taka

Град
    TAM KADETO OBI4AM

4ustvo za samosahranenie

dnes vidqh v hronologiqta na moq 4e si e pisal s nekva ov4ica....i ot nekvi po taka ne6ta..... ;( toi otri4a da ima ne6to pove4e s neq ,samo 4at. no i tq dori e ot dr grad.... pff mamaka mu..cql den mi e v glavata, krisvo mi e i nz kakvo da napraviq? redno li e da se razsardq......osaznavam 4e ve4e mn kompromisi napravih i ne zaslujavam tova.....vie kakvo bihte napravili
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    opaaaa natisnala sam otgovor vmesto nova tema sry sladuri ama sam se zabarkala
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

мии в момента съм си мн мн мн мн мн влюбено)

има истинска любов , просто трябва да вярваш в нея и когато я усетиш не можеш да я опишеш , от 10 месеца съм с моята приятелка и в момента се чувствам перфектно просто никога не съм усещал нещо подобно
    ~fAirYtAle'S eNd~ обичам те !

Град
    плД рулЗззззЗзз
    mn sa radfam za vas

Да,и в момента съм влюбена.Приятелят ми е целият свят за мен и съм благодарна на съдбата че ни събра.Просто не си представям какво би било,ако го нямаше!
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Хах, пречи ли аз да обичам някого истински и той да ме зареже ?
    Какво факта, че той ме е зарязал веднага прави моето влюбване просто едно увлечение?
    И една любов може да бъде истинска, макар и да има край
    Ае стига глупости си говорила.. Понякога бая се превземаш...
    Влюбване от пръв поглед има .. Това е нещо много силно, но няма как да те убедя, че има, защото никой не вярва на хорските приказки преди да преживее нещо на своя глава...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Очевидно не правиш разлика между съществително и глагол. "Истинска любов" е съществително, което е много по-различно от глагола "влюбен съм".
    И не съм аз тази, която се превзема. Човек не може да хареса някого от 1 поглед, а ти говориш за влюбване. Чуваш ли се?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Абе какво е това "истински".. или има любов, или я няма, всяка е различна и очарователна по свой си начин
    Но да определям коя от всичките е била истинската.. не мога да си го представя
    Не че до сега са били много, даже напротив.. но примерно след години, когато съм преживяла повече.. едва ли ще мога да посоча една и да кажа "Ето, тази и само тази ми беше истинската, другите не бяха" Ако наистина е било любов, а не да съм си внушавала, не бих могла да правя подобни класификации
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си